واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: دكتر الهه كولايي نقد علمكرد دولت نهم براي تامين منافع ملي ضروري است
بعد از گذشت سه سال از عمر دولت نهم در سطوح مختلف ميتوان با ارزيابي و نقد سازنده عملكرد آن در حوزههاي اقتصادي- سياسي- اجتماعي و فرهنگي زمينه بهبود آن را فراهم كرد.
آفتاب: الهه كولايي معتقد است: «نقد علمكرد دولت نهم نه تنها براي تخطئه و زير سوال بردن رقيب سياسي بلكه براي تامين منافع ملي و دستيابي به مصالح عمومي كشور در رقابتهاي منطقهاي و بينالمللي ضروري است»
دكتر الهه كولايي نماينده مجلس ششم و استاد روابط بينالملل دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار سياسي آفتاب درباره نقد دولت نهم و تاثيرگذاري آن در انتخابات آينده ميگويد: «اين يك واقعيت غيرقابل انكار است كه روحيه نقدپذيري و توجه به ديدگاههاي مختلفي كه فارغ از انگيزهها و نيات در جامعه در بعد مسائل مختلف اجتماعي مطرح ميشود ميتواند به اصلاح و بهبود روشها و رفتارها منجر شود و بيترديد هيچ مجموعه انساني از توجه به نقطهنظرها و ديدگاههاي ديگران بينياز نيست».
اين استاد دانشگاه تاكيد كرد: «توجه به آراء و انديشههاي مخالف يكي از ضروريات و الزامات حوزه حكومت و قدرت است. توجه به آراء و انديشههاي مخالف ميتواند به اصلاح رفتارها و بهبود عملكردها كمك كند و اگر چنين مجالي حاصل شود درسطحي ديگر ميتواند به قدرت انتخاب مردم و بهينه ساختن آن ياري رساند».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت خاطرنشان كرد: «بعد از گذشت سه سال از عمر دولت نهم در سطوح مختلف ميتوان با ارزيابي و نقد سازنده عملكرد آن در حوزههاي اقتصادي- سياسي- اجتماعي و فرهنگي زمينه بهبود آن را فراهم كرد و اگر چنين هدفي هم حاصل نشود قدرت انتخاب مردم را براي گزينههاي آتي بهبود بخشيد و آن را آگاهانهتر و واقعبينانهتر هدايت كرد».
وي تصريح كرد: «براي همه كساني كه دغدغه ارتقاء، تعالي و ايجاد رفاه ايرانيان را در سر دارند، نقد اين عملكرد و بازشناسي ابعاد مثبت و منفي آنچه شكل گرفته ضرورتي است كه بايد به شكل واقعبينانه مورد توجه قرار بگيرد و در واقع بيش از هر مجموعه ديگري دولت و جريان حاكم بايد اين فضا را براي بهرهگيري خود فراهم سازد».
اين استاد روابط بينالملل دانشگاه تهران با يادآوري اين فرمايش حضرت علي (ع) كه «بهترين دوستان افراد كساني هستند كه عيوب و ايرادات را بيان كنند و نه به تعريف و تمجيد بپردازند»، گفت: «با اين كه اين ظرفيتهاي عظيم اجتماعي در آداب ديني ما وجود دارد و قابل بهرهبرداري است، ولي متأسفانه از آنها حظ كافي برده نشده است».
كولايي افزود: «ايجاد فضاي نقد و فرصت براي شنيدن انتقادات در واقع امروزه گرايش غالب در جريانهاي سياسي جهان است و در حقيقت حكومتها و دولتها ميكوشند با ايجاد شرايط مناسب امكان بهرهگيري از ظرفيتهاي علمي و كارشناسي جامعه را در جهت بهبود عملكرد خود فراهم كنند و ما متاسفانه به دليل ضعفهاي فرهنگي و سياسي كمتر به اين آموزهها توجه ميكنيم».
مخبر كميسيون سياست خارجي و امنيت ملي مجلس ششم در پايان گفت: «نقد علمكرد دولت نهم ميتواند براي انتخابات آتي درجهت ارتقاء منافع ملي مردم ايران و همه ايرانيان به كار آيد. بنابراين اين امر نه تنها براي تخطئه و زير سوال بردن رقيب سياسي بلكه براي تامين منافع ملي و دستيابي به مصالح عمومي كشور در رقابتهاي منطقهاي و بينالمللي ضروري است».
دوشنبه 14 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]