تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833398572




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جامعه - سالانه دوميليون ازدواج ضروري است


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: جامعه - سالانه دوميليون ازدواج ضروري است
جامعه - سالانه دوميليون ازدواج ضروري است

گروه اجتماعي:معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان در جلسه بررسي وضعيت ازدواج جوانان با تاكيد بر اهميت ساماندهي ازدواج جوانان گفت: اگر سازماني مستقل براي مسئله ازدواج جوانان با رويكرد سياستگذاري، تنظيم، هماهنگي و برنامه‌ريزي با نگاه تخصصي، ايجاد و بودجه آن گسترده شود و ماموريت آن تنها ازدواج جوانان باشد، باز هم كم است. حاج‌علي اكبري با اشاره به اينكه سازمان ملي جوانان اولويت اقدام خود را ازدواج قرار داده است، گفت: اقدامات اين سازمان مرتبط با توليد زيرساخت‌ها و شكل‌گيري مباني است. در اين راستا، مشهد مقدس به عنوان كانون پيوندهاي آسماني در بخش فرهنگ‌سازي معرفي شده و با حمايت سازمان، سفرهاي ماه عسل زوج‌هاي جوان به همراه برنامه‌هاي آموزش در مشهد مقدس برنامه‌ريزي مي‌شود. وي بر كنترل و مراقبت از شكل‌گيري الگوهاي آسيب‌زا تاكيد كرد و افزود: در كنار اقدامات مطلوب فرهنگي كه براي تسهيل ازدواج جوانان انجام مي‌شود، آسيب‌هايي نيز شكل خواهد گرفت. چنانكه در كنار ارتقاي معنويت در جامعه، موضوع عرفان‌هاي وارداتي مطرح مي‌شود. از اين رو بايد از رواج ازدواج‌هاي مدرن و اينترنتي و واسطه گري‌هاي غيرمسوولانه، با راه‌اندازي مراكز امين مشاوره، پيشگيري كرد. رئيس سازمان ملي جوانان فعال‌سازي نهادهاي مدني را از جمله اقدامات مهم اين سازمان در ارتباط با ازدواج جوانان برشمرد و تصريح كرد: سازمان ملي جوانان موظف است كه اجماعي در ارتباط با اهميت اين مسئله در جامعه ايجاد كند و برنامه‌هاي مرتبط با ساماندهي ازدواج جوانان را به اجرا نزديك سازد. در اين مسير بايد، برنامه‌ها و سياست‌ها را براي پيشبرد تا مراحل اجرايي و ايجاد سامانه‌هاي لازم، پيگيري نمايد.

ناتوي فرهنگي در خانواده
حاج‌علي اكبري در جمع فعالان امور جوانان، يكي از محورهاي ناتوي فرهنگي عليه جامعه را، جنگ خانواده اعلام كرد. حاج‌علي اكبري با اشاره به اينكه در عرصه بين‌المللي و به ويژه در دنياي غرب، از سال‌ها پيش تحولاتي در موضوع خانواده صورت گرفته است، گفت: جنگ عليه خانواده، دنياي غرب را با بحراني جدي مواجه كرد كه شاهد آسيب‌هاي مخرب اين مقابله بودند. هم اكنون اين جنگ، راهبردي در جهت تهاجم و شبيخون فرهنگي و به تعبير مقام معظم رهبري، ناتوي فرهنگي عليه جامعه ماست.
وي بر دامن زدن به تكلفات و تجملات، بي‌حيايي و بي‌عفتي و در نتيجه تنوع طلبي‌ها از سوي غرب تاكيد كرد و گفت: يكي از محورهاي اين ناتوي فرهنگي آن است كه به اين وسيله، تشكيل كانون خانواده در ذهن جوانان از رسميت خارج شده و از ارزش آن كاسته شود و ذائقه آنان به سمت مسووليت گريزي تغيير يابد. اين در حالي است كه كانون خانواده در كشور ما ارزش و افتخار تلقي مي‌شود. رئيس سازمان ملي جوانان به تحولات سريع فرهنگي و اجتماعي اشاره كرد و افزود: امروزه، سواد عمومي، سواد عالي و شيوه زندگي با دهه قبل متفاوت است. زندگي در كلان شهرها شاخص‌هاي جديدي دارد و در فضاي جديد، جواناني با توقعات متنوع و بالا با ميزان مسووليت‌پذيري و توانمندي پايين تربيت شده‌اند. از سوي ديگر اين شرايط نوين، تكلفات را افزايش داده و اختلالات بسياري را در جريان خانواده‌سازي، براي جوانان و خانواده‌ها ايجاد كرده است. وي با اشاره به تراكم تقاضاهاي جدي جوانان نظير اشتغال و مسكن در شرايط جديد اظهار داشت: هم اكنون، دولت، هر چقدر شغل ايجاد كند، باز هم كم است. چنانكه در ارتباط با ازدواج، رشد 1/8 درصدي در سال 86 و تحقق 840 هزار واقعه ازدواج، پاسخ نيازهاي موجود را تامين نكرد و اين ناشي از تحولات و تغييرات سريع فرهنگي و اجتماعي كشور است كه در رسانه‌ها و فضاهاي خبري، آنگونه كه بايد به آن پرداخته نمي‌شود.
ضرورت تحقق سالانه دو ميليون ازدواج براي جوانان
معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان در جلسه بررسي وضعيت ازدواج جوانان، بر ضرورت تحقق سالانه، دو ميليون ازدواج براي جوانان و به منظور دستيابي به وضعيت اجتماعي مطلوب در اين حوزه تاكيد كرد. حاج‌علي اكبري با اشاره به در نظر گرفتن سن 18 سال براي دختران و 21 سال براي پسران اظهار داشت: هم اكنون جمعيت جوانان مجرد آماده ازدواج در اين فاصله سني، 11 ميليون و 900 هزار نفر در كشور است و براي آنكه اين مجموعه، تشكيل خانواده دهند، بايد 6 ميليون ازدواج واقع شود. وي با تاكيد بر ازدواج اين گروه از جوانان در سال‌هاي گوناگون و به صورت فرآيندي گفت: با در نظر گرفتن ورود گروه‌هاي جديد از جوانان به اين دوره سني، لازم است كه دو ميليون ازدواج در سال محقق شود تا وضعيت ازدواج جوانان، آرام تلقي شود. هم اكنون، بر اساس مباحث كارشناسي، نه در شرايط بحراني كه در شرايط هشدار به سر مي‌بريم كه اگر تصميم همه جانبه و درست اتخاذ شود و همه گروه‌هاي وظيفه‌مند، وظيفه خود را به خوبي انجام دهند، از اين شرايط عبور خواهيم كرد. رئيس سازمان ملي جوانان بر ضرورت اتخاذ تصميمي همگاني براي پيش‌بيني تدابير بخشي و زيرساختي گفت: مسووليت اين اقدام اجتماعي را تنها نمي‌توان به عهده دولت گذاشت. در اين مسير علاوه بر دولت و قواي كشور، نهادهاي عمومي، نهادهاي غيردولتي، گروه‌هاي مرجع، نخبگان جامعه، رسانه‌ها، مجموعه‌هاي فرهنگ ساز و خانواده‌ها نيز مسوولند. امروزه با شرايطي تحت عنوان تراكم تقاضاهاي اساسي و جدي مواجه هستيم و معمولا، دولت‌ها در مواجهه با اين شرايط مظلوم واقع مي‌شوند و علاوه بر اين، در چنين شرايطي، كساني كه اهل سوء استفاده‌هاي سياسي هستند، به تراكم اين تقاضاها دامن مي‌زنند؛ در حالي‌كه شرايط موجود نياز به آرامش جمعي براي تدبير و پاسخگويي به نيازها دارد. وي با اشاره به جمعيت 4 ميليون و 511 هزار نفري پسران و 4 ميليون و 499 هزار نفري دختران 20 تا 24 ساله و 4 ميليون و 442 هزار پسر و 4 ميليون و 283 هزار دختر 15 تا 20 ساله در كشور تصريح كرد: تركيب جمعيتي كشور طي دو دهه گذشته متحول شده و اين ساختار جديد به لحاظ دارا بودن جمعيت جوان، فرصتي تاريخي تلقي مي‌شود. لازم است كه مقتضيات جواني جمعيت در برنامه‌ريزي ملي و كلان، به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد؛ در غير اين صورت به نيازهاي اصلي جمعيت كشور بي‌توجهي شده و در نتيجه آسيب‌هاي بزرگي متوجه جامعه خواهد شد.
فراگيري مهارت‌هاي زندگي
معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان در ديدار با جمعي از جوانان فعال در عرصه‌هاي اجتماعي، بر ضعف پاسخگويي نظام آموزش رسمي كشور به نياز جوانان براي فراگيري مهارت‌هاي زندگي قبل و بعد از ازدواج تاكيد كرد. حاج‌علي اكبري گفت: برنامه‌ريزي آموزش‌هاي مكمل و غيررسمي، براي توانمندسازي جوانان جهت ورود به عرصه زندگي مستقل الزامي است و در اين زمينه تقسيم كار دستگاهي صورت گرفته و وظايف هر وزارتخانه تعريف و ابلاغ شده است. وي با اشاره به رايزني با دستگاه‌ها براي دستيابي به برنامه عمل در حوزه آموزش جوانان افزود: در شرايط نوين، با توجه به اهميت زندگي پايدار، تنها ارائه تسهيلات براي زندگي مستقل كافي نيست. در اين راستا آموزش‌هاي مرتبط با حفظ عقايد و ايمان در عصر اطلاعات، مهارت‌هاي شغلي براي ورود به بازار كار و افزايش آستانه تحمل و بردباري براي مواجهه با پيچيدگي‌هاي رفتاري امروز، اهميت بسياري دارد. در اين مسير، عوامل اقتصادي نمود بيشتري دارند اما اهميت مباحث فرهنگي و آموزشي به عنوان نيمه پنهان مسئله ازدواج و آغاز زندگي مستقل جوانان، كمتر از عوامل اقتصادي نيست. رئيس سازمان ملي جوانان بر توانمندسازي و آموزش خانواده‌ها و توانمندسازي ذهني والدين و فضاهاي عمومي، براي مواجهه درست با ازدواج جوانان تاكيد كرد و گفت: اين اقدام از برنامه‌هاي سازمان است كه در راستاي آن، محورهاي اصلي با وزارت آموزش و پرورش و سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران تعريف شده است.
 دوشنبه 14 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن