واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: نظم بخشي به سفرهاي كوتاه دريايي و تثبيت نرخ حمل و نرخ
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/05/13
مديركل دفتر خدمات بازرگاني سازمان توسعه تجارت، نظم بخشي در سفرهاي كوتاه و تثبيت نرخ حمل و نقل دريايي را از مهمترين برنامه هاي در دست اقدام اين سازمان براي حمايت از صادركنندگان دانست.
امين چاروسه در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به اينكه اين برنامه از ابتداي امسال اجرا شده است افزود: اجراي برنامه حمايت از مسيرهاي كوتاه دريايي تاثير مطلوب و محسوسي را بر رشد صادرت كالا داشته است.
وي اضافه كرد: صادركنندگاني كه كالاهايشان را از طريق دريايي حمل مي كنند از اين پس مي توانند بطور دقيق برنامه ريزي و صادرات كالا را به نحو مناسبي پي گيري كنند.
چاروسه تصريح كرد: در حوزه خليج فارس نظم بخشي به سفرهاي كوتاه و تثبيت نرخ حمل و نقل دريايي به چهار كشور كويت، بحرين، عمان و امارات عربي متحده و در حوزه درياچه خزر به دو كشور روسيه و قزاقستان انجام شده است.
وي با اشاره به اينكه به زودي شركت هاي كشتيراني خصوصي را هم وارد اين برنامه مي كنيم، گفت: گسترش حمل و نقل رقابتي كه به گسترش و توسعه آن منجر مي شود، در دستور كار سازمان توسعه تجارت است.
چاروسه خاطرنشان كرد: امروزه امر حمل و نقل كالا تخصصي شده است و صادركنندگان كالا بايد بسياري از كالاهاي خود را به شركت هاي حمل و نقل واگذار و از دخالت مستقيم در آن خودداري كنند.
وي توسعه نظام فورواردي در ايران را بسيار ضروري دانست و گفت: فورواردها صادركنندگان را راهنمايي مي كنند كه چگونه كالا را به لحاظ لجستيكي بسته بندي كنند تا با رعايت استانداردهاي بين المللي، سطح عملكرد آنها ارتقاء يابد.
مديردفتر خدمات بازرگاني در خصوص برنامه هاي سازمان توسعه تجارت در حمل هوايي كالا تصريح كرد: اين سازمان براي حمل و نقل هوايي حمايت هاي ويژه اي را انجام داده است اما متاسفانه صادركنندگان كالا از آن استقبال خوبي نداشته اند.
وي با اشاره به اينكه نرخ حمل و نقل در سراسر جهان نسبت به سال گذشته افزايش يافته است افزود: در زمينه حمل هوايي كالا نه تنها با افزايش جمعيت مواجه نبوده ايم بلكه 10 درصد يارانه هم به آن تخصيص داده ايم ولي با اين حال صادركنندگان از آن استقبال نمي كنند.
چاروسه در خصوص حمل ريلي كالا به خارج از كشور گفت: در اين زمينه با كمبود كابين مسقف در برخي ايام سال مواجه بوديم كه با توافقي كه با راه آهن داشتيم، اين مساله با پرداخت يارانه اي معادل 50 ميليون تومان برطرف شد.
وي افزود: ساليانه بيش از 12 هزار واگن به كشورهاي آسياي مركزي و قفقاز (CIS ) فرستاده مي شود اما متاسفانه نظام فورواردي قدرتمندي در آن وجود ندارد.
چاروسه اضافه كرد: براي حل اين مشكل بايد شركت هاي بزرگ و قوي فورواردي شكل بگيرد كه بدين منظور فراخوان داده ايم و حدود 4 شركت تاكنون از آن استقبال كرده اند.
مدير دفتر خدمات بازرگاني در خصوص حمل جاده اي كالا گفت: حدود 27 هزار راننده تريلي وجود دارد كه هيچ نظام مشخصي ندارند و به همين دليل هنوز نتوانسته ايم طرف مقابل را شناسايي كنيم تا با آن به توافق برسيم و مشكلاتشان را حل كنيم.
كد 95/
يکشنبه 13 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]