واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: به مناسبت روز خبرنگار/ خبرنگاران آسماني، قلمهاي خون نگار
داخلي. فرهنگي. خبرنگار.
راهشان را درست انتخاب كرده بودند و به راهي كه ميرفتند اطمينان داشتند اما اين بار سلاحشان را عوض كرده بودند.
آري ، آنان اين بار "نارنجك"، "ژ "۳و "كلاشينكف" را گذاشتند و قلم را به دست گرفته تا معبر پيروزي برابر ابر قدرتها را شناسايي كنند.
آنان تصميم داشتند فرزندان اين مرزو بوم را در راه مبارزه فرهنگي با دشمنان ياري رسانده و در اين راه نيز بر پشتيبان خود، خداوند سبحان ايمان داشتند.
حرفه خبرنگاري را با علاقه انتخاب كردند تا بار ديگر و در سنگري ديگر در راه نااميد ساختن دشمن گام برداشته و دشمن را خلع سلاح كنند و تا زماني كه به سوي آسمانها پركشيدند، سلاح بر زمين نگذاشتند.
خبرنگاران عرصه خبر دوران جنگ، پيامآور عاشقان حق و آزادگي به مردم دور از صحنههاي حق عليه باطل بودند.
آنان با قلم و دوربينهاي خود روايتگر حماسه فرزندان امام امتي بودند كه دفاع و نحوه شهادت مردان خدا را براي هميشه جاودانه ساختند.
رزمندگان ما با گرفتن آموزههاي ديني، چگونه ايستادن را طي دوران ۸سال دفاع مقدس به آيندگان نشان دادند و شگفتا كه قلمها و دوربينها توانستند اوج اين ايستادگي را در بحرانيترين و سختترين شرايط به تصوير درآورند.
خطه دلاورخيز و مردپرور كرمان، آوردگاه مرداني در آغوش كشيدهاي بود كه زمين با تمام فراخي خود جايگاه تنگي براي آنان بود، چرا كه شوق پرواز بيقرارشان كرده بود.
"غلامرضا آتش گوهري" يكي از پرستوهاي مهاجري بود كه در سال ۱۳۳۲پا به عرصه گيتي نهاد تا به همگان درس آزادگي و مردانگي بياموزد.
شهيد گوهري در تاسيس شعبه سازمان تبليغات اسلامي، كميته انتظامات، انجمن وحدتاسلامي نقش مهمي داشت و در نمايندگي روزنامهرسالت ايفاگر خدمات شايسته و ارزشمندي بود و سرانجام در بهمن ماه سال ۱۳۶۵به هنگام فيلمبرداري از حساسترين مناطق عملياتي كربلاي ۵آسماني شد.
يكي ديگر از شهداي عرصه خبر ديار كريمان شهيد "مرتضي چمن" بود كه درسال ۱۳۳۷به دنيا آمد و در عمليات كربلاي ۵به سوي معبود خود شتافت.
اين شهيد نيز در زمان اندك زندگي خود هميشه سعي داشت نماز و عبادات خود را به موقع به جاي آورده تا طناب محكم پيوند خود با خدايش از دستانش رها نشود.
وي كه در سن ۲۸سالگي و با فعاليت در روزنامه جمهوري اسلامي وارد دنياي خبر شد، تا زمان شهادتش قلم از كف ننهاد.
و اينك بايد از شهيد "احمد محمدي" ديگر خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي نوشت.
وي كه در سال ۱۳۳۷در روستاي پاقلعه از توابع شهرستان شهربابك به دنيا آمده بود،در كودكي با اخلاق نيكو و پسنديده خود محبوب عام و خاص و درجواني الگوي بسياري از جوانان شده بود.
وي پس از دريافت مدرك ديپلم خود عرصه خبر و گزارش را براي خود انتخاب كرد و سرانجام در ۱۳اسفند سال ۱۳۶۵به وعده خود با خدا وفا كرد و به سوي آسمان پركشيد.
شهيد "حسن مصطفوي" يكي ديگر از خبرنگاران روزنامه جمهوري اسلامي كرمان بود.
اين شهيد در هشتم آذر سال ۱۳۴۱متولد شد و پس از گرفتن مدرك ديپلم خود به ميدانهاي نبرد حق عليه باطل شتافت و در اين راه به همكاري خود با روزنامه جمهوري اسلامي ادامه داد.
اين بزرگ مرد رئوف، مهربان و مانوس با قرآن و كتب مذهبي نيز به خيل شهداي عرصه خبر پيوست.
خبرنگار صدا و سيماي مركز آبادان نيز يكي ديگر از بچههاي خونگرم كويري بود كه پاداش خدمات صادقانه خود را دريافت و به آسمان رفت تا از زمين و زمينيان دور بماند.
شهيد "حميد نظري مكيآبادي"در سال ۱۳۴۶و در شهرستان سيرجان استان كرمان پا به عرصه گيتي نهاد.
او كه كارمندي نمونه نيز بود، به هنگام حمله متجاوزگران آمريكا به عراق براي به تصوير كشاندن مظلوميت مردم عراق در چندين نوبت به اين كشور عزيمت كرد و سرانجام در سال ۱۳۸۴به خيل دوستان ديگر شهيدش پيوست.
گرچه ديگر قلم ياراي همراهي در اين نوشته را ندارد اما بايد از شهيد "اسماعيل عمراني" خبرنگار خبرگزاري ايسنا منطقه كوير كشور نيز ياد كرد.
وي در ۲۸شهريور ۱۳۵۹در شهرستان عنبرآباد متولد شد و در ۱۵آذر ۱۳۸۴ در آسمان ماوا گزيد.
شهيد عمراني كه يكي از فعالترين خبرنگاران استان كرمان بود، زماني كه براي پوشش خبري مانور "عاشقان ولايت" نيروي دريايي در حال اعزام به منطقه چابهار بود با سقوط هواپيماي ، C۱۳۰آسماني شد.
شهيدان "غلامرضا نامدارمحمدي" خبرنگار نشريه اميد انقلاب و شهيد "محسن كرموند" از ديگر ياران آسماني اين جمع بودند.
بسي گفتيم و گفتند از شهيدان شهيدان را شهيدان ميشناسند. ك/۴ ۶۵۹/۵۰۷/۶۲۷
يکشنبه 13 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]