واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرمانده يگان حفاظت سازمان جنگلها: *درگلوگاههاي قاچاق چوپ پاسگاههاي تلفيقي ايجاد ميكنيم *صيانت عرصههاي جنگلي از حساسيت زيادي برخوردار است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اردبيل
سرويس: كشاورزي و دامپروري
فرمانده يگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري ايجاد پاسگاههاي تلفيقي در گلوگاههاي قاچاق چوپ، مسدود كردن راههاي فرعي، تجهيز منطقه به سيستم ماهوارهاي، پيگيري عاملان قطع اشجار و برقراري گشت ويژه را از جمله برنامههاي اين يگان در حفاظت و صيانت از منابع طبيعي منطقه برشمرد و اظهار كرد: براي تامين نيروهاي يگان حفاظت منابع طبيعي كشور يك هزار نفر سرباز وظيفه جذب و در جهت پياده كردن اهداف اين يگان بهكار گرفته خواهند شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سرهنگ تقي ايرواني با اشاره به اهميت منابع طبيعي و نقش آن در حيات بشري اظهار كرد: صيانت از منابع طبيعي و عرصههاي جنگلي از حساسيت بيشتري برخوردار بوده و مردم و مسوولان خواهان حفاظت جدي از عرصههاي منابع طبيعي در اين منطقه هستند.
وي ضمن تاكيد بر حمايت مسوولان قضايي از حافظان منابع طبيعي گفت: تعامل و ارتباط مسوولان قضايي و منابع طبيعي شهرستانهاي همجوار دو استان اردبيل و گيلان در حفظ و حراست از منابع طبيعي اين منطقه نقش موثري ميتواند داشته باشد.
وي از مسوولان قضايي استان اردبيل در رسيدگي خارج از نوبت به پروندههاي تخريب منابع طبيعي و انتخاب بازپرس ويژه و شعبات ويژه رسيدگي به پروندههاي تخريب منابع طبيعي تجليل كرد.
فردين ارژنگي، دادستان دادگاههاي عمومي و انقلاب اردبيل نيز در اين نشست گفت: منابع طبيعي سرمايه اصلي مردم دو استان اردبيل و گيلان بوده و بايد براي حفاظت و صيانت از اين منابع خدادادي تمامي نيروها و امكانات اين دو استان را بسيج كرد.
وي افزود: با برنامه ريزي ايجاد هماهنگي لازم از نيروها و امكانات هوا نيروز در حفاظت از منابع طبيعي كه در حقيقت حفاظت از منابع ملي است استفاده بهينه برد.
وي ضمن اشاره به نقش حياتي گردنه حيران براي استان اردبيل در ايجاد محيط زيست سالم و جذب توريست از تخريب اين منطقه انتقاد كرد و گفت: در حال حاضر سيستم حفاظتي منابع طبيعي كشور بايستي به صورت فعال عمل كرده و با رويكرد علميو اجراي طرحهاي كارشناسي از جمله طرحهاي صنوبركاري و توسعه درخت كاري ضمن ايجاد اشتغال براي مردم منطقه جلوي عوامل مخرب منابع طبيعي را بگيرد.
دبير شوراي حفاظت از اراضي ملي استان اردبيل حفاظت از منابع طبيعي را نيازمند ارادهي جمعي مردم و مسوولان دانسته و تهيه طرحهاي حفاظتي علمي، افزايش جايگاه و حرمت يگان حافظان منابع طبيعي توجه به بهره برداري، بهينه و اصولي از منابع طبيعي، تهيه طرحهاي اشتغال زايي در مناطق مختلف و حضور مستمر و ثابت نيروهاي حفاظتي در عرصههاي جنگلي و مرتعي را از عوامل مهم حفظ و صيانت از منابع طبيعي برشمرد.
وي ضمن انتقاد از پايي بوده سقف اعتبارات صيانت از جنگلهاي استان اردبيل گفت: بايستي براي حفاظت بهينه از عرصههاي جنگلي منطقه حيران و جنگلهاي شمال و مهار قاچاق چوپ كه معمولا از گلوگاههاي مرزي انجام ميگيرد. اعتبار ويژهاي توسط سازمان جنگلها و مراتع و آبخيزداري كشور به اين استان تخصيص يابد.
در اين نشست مسوولان قضايي و منابع طبيعي استانهاي اردبيل و گيلان نسبت به برقراري گشتهاي هوايي، جلوگيري از تغيير كاربردي اراضي ملي و مستثنيات در منطقهي حيران، ايجاد پاسگاههاي مشترك در مناطق مرزي، حضور مستمر نيروهاي حفاظت منابع طبيعي در منطقه، ايجاد پاسگاههاي ثابت و سيار، توقيف و ضبط، خودروهاي قاچاق چوب و تسريع در رسيدگي، به پروندههاي تخريب منابع طبيعي و افزايش اعتبارات صيانت از جنگلهاي منطقه تاكيد كردند.
انتهاي پيام
يکشنبه 13 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]