واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نشست كارشناسي دفتر توسعه فناوري سينمايي برگزار شد عالمي: عاشقانه و با علم زياد ميتوان شاهد رشد وجوه تكنيكي سينما بود
خبرگزاري فارس: اكبر عالمي گفت: سينما و عكاسي و تلويزيون رشد چشمگيري پيدا كرده است و هر كسي كه وارد اين حيطه ميشود بايد عاشقانه و با علم زياد بتواند آن را به رشد بهتري برساند.
به گزارش خيرگزاري فارس، نشست «خاطرات و ناگفتههاي انتشار نخستين كتاب فارسي درباره لابراتوارهاي سينمايي» با حضور اكبر عالمي در محل سالن كوچك نمايش ساختمان معاونت امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برپا شد.
بنا بر اين گزارش، نشست خاطرات و ناگفتههاي نخستين كتاب فارسي درباره لابراتورهاي سينمايي با حضور اكبر عالمي و جمعي از صاحبنظران و كارشناسان اين حوزه در سالن كوچك معاونت سينمايي برگزار شد و در قالب آن مسائل و مشكلات لابراتوارهاي سينما در كشور مورد بررسي قرار گرفت.
در اين مراسم اكبر عالمي استاد دانشگاه ، كارشناس و منتقد سينما در ابتدا به ذكر تاريخچهاي از راهاندازي اولين لابراتور در ايران پرداخت.
به اعتقاد وي در هشت سال گذشته سينما و عكاسي و تلويزيون رشد چشمگيري پيدا كرده است و هر كسي كه وارد اين حيطه ميشود بايد عاشقانه و با علم زياد بتواند آن را به رشد بهتري برساند.
اين استاد دانشگاه يادآور شد: زماني كه خودم وارد اين حرفه شدم تمانم عشقم را در پيشرفت و بالا بردن توانايي براي دستيابي به اين هنر گذاشتم و هيچ زماني از اين كار پشيمان نميشوم.
عالمي با تاكيد به اينكه بايد با تكنولوژي روز دنيا در حركت باشيم، افزود: سينما در دنياي جديد و مدرنيزه ظاهر شده و جزئي از زندگي بشر امروزي است و حتي پيش بيني ميشود كه تا ده سال آينده تلويزيون از انحصار دولتها خارج شده و هر نفري براي خود فرستنده تلويزيوني خواهد داشت.
اين مستند ساز به واژه لابراتور اشاره كرد و گفت: لابراتور به معني مكاني براي تحقيق است و هر كسي وارد آن ميشود بايد شكلي از يك محقق و پژوهشگر را داشته باشد و امروزه لابراتورها مانند گذشته نيست و مجهز به وسايل پيشرفته شده و كار را براي محقق آسانتر كرده است.
وي در ادامه، سينماي ايران را به سه دوره تقسيم كرد يعني دوره قاجاريه ، دوره پهلوي اول و دوم و سي سال سينماي انقلاب اسلامي كه از بهمن 1357 آغاز شد و سكس و خشونت از سينماي حذف شد.
نشست «خاطرات و ناگفتههاي انتشار نخستين كتاب فارسي درباره لابراتوارهاي سينمايي» كه به همت دفتر توسعه فناوري معاونت سينمايي برگزار شد نشست ديگري از سلسله نشست هاي كارشناسي دفتر توسعه فناوري سينمايي و سمعي و بصري است كه در دوره جديد و در پي حضور سعيد رجبي فروتن در اين مسووليت جديد ، آغاز شده است.
سلسله نشستهاي كارشناسي دفتر توسعه فناوري سينمايي و سمعي و بصري ساعت 10صبح روزهاي سه شنبه هر هفته در محل سالن كوچك نمايش ساختمان معاونت امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بر پا ميشود.
جلسه اين هفته 15/5/87 با «موضوع شهركهاي سينمايي، تعاريف كاركردها و مقتضيات» با حضور سعيد سعدي، محسن مسعودشاهي و علاءالدين پژهان برگزار ميشود و براي نخستين بار به شكلي علمي و كارشناسي به بررسي موضوع شهركهاي سينمايي، كه از جمله مهمترين موضوعات روز سينماي ايران است، ميپردازد.
انتهاي پيام/ا
شنبه 12 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 216]