تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817162977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزیر بهداشت: ‪۱۲‬قلم داروی بیوتکنولوژی تا سال آینده وارد بازار د


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: تهران - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ورود ‪۱۲‬قلم داروی بیوتکنولوژی تا سال آینده به بازار دارویی کشور خبر داد. به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، مرضیه وحید دستجردی روز یکشنبه در همایش بررسی راهکارها و برنامه ریزی توسعه بیوتکنولوژی پزشکی در مقابل تحریم ها افزود: اکنون در حال تولید ‪۱۲‬قلم داروی بیوتکنولوژی و واکسن ها مانند داروهای فاکتور هفت و هشت و داروهای مربوط به درمان بیماریهای خونی، سرطان، آسم و نازایی هستیم که تا سال آینده وارد بازار دارویی کشور می شوند.
وی اضافه کرد: داروهای بیوتکنولوژی، داروهایی هستند که مسایل زیستی را در نظر می گیرند. به عنوان مثال، داروی بیوتکنولوژی سرطان فقط روی گیرنده های هدف سلول ها می نشیند و سلولهای هدف را از بین می برند و به سلولهای سالم کاری ندارد.
وی خاطرنشان کرد: این داروها عوارض جانبی کمتری دارند و داروهای گرانی هستند.
به گفته وزیر بهداشت، بیوتکنولوژی پزشکی، شاخه علمی جدیدی است و از مهمترین نیازهای نظام سلامت دنیای امروز به شمار می رود.
وحید دستجردی اظهار داشت: اکنون شاخص اقتصاد دارویی جهان بالغ بر ‪۱۲۰‬ میلیارد دلار است که ‪۵۳‬میلیارد دلار آن مربوط به تولید داروهای
بیوتکنولوژی و واکسن هاست.
وی افزود: در مجموع، در جهان ‪۱۴۰‬قلم دارو از طریق بیوتکنولوژی تولید می شود و ‪۸۵‬درصد تولید اینگونه داروها در دنیا به عهده ‪۱۲‬کشور است.
وزیر بهداشت اضافه کرد: در قاره آسیا فقط پنج کشور در این صنعت وارد شده اند که ایران، پس از ژاپن، کره جنوبی، چین و هند، اینگونه داروها را تولید می کند.
وی اضافه کرد: اکنون ‪۹‬داروی بیوتکنولوژی و واکسن مانند داروهای هپاتیت ‪B‬ و انواع اینترفرون ها (آلفا، گاما و بتا) در داخل کشور تولید می شود که تولید این داروها، ‪۲۵۰‬میلیارد تومان صرفه جویی ارزی برای کشور داشته است وی تصریح کرد: همچنین سالانه برای واردات حدود هشت قلم داروی بیوتکنولوژی به کشور، ‪۱۵۰‬میلیارد تومان هزینه می شود.
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: از سوی دیگر ، داروهای بیوتکنولوژی، داروهای گرانی هستند به عنوان مثال، هزینه هر دوره درمانی داروی هرسپتین ( ‪) Herceptin‬برای درمان سرطان سینه ‪۵۰‬میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد که بیمه ها نیز آن را پوشش نمی دهند.
دستجردی افزود: علاوه بر این ، شواهد نشان می دهد که تجویز بسیاری از این داروها، تجویز نادرستی است اما در صورت نیاز به این داروها، بیمار باید هزینه گزافی را بپردازد.
وی تاکید کرد: اگر نتوانیم برنامه ریزی جدی برای تولید داروهای بیوتکنولوژی داشته باشیم ، ظرف پنج سال آینده مجبوریم هزار میلیارد تومان برای واردات اینگونه داروها، ارز هزینه کنیم که نظام سلامت و دارویی کشور را مختل می کند.
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: هرچند سرمایه گذاری خوبی روی تولید داروهای بیوتکنولوژی شده است و معاونت علمی ریاست جمهوری نیز از تولید اینگونه داروها، حمایت جدی می کند اما این سرمایه گذاری ها کافی نیست و باید سرمایه گذاری بیشتری در این زمینه داشته باشیم.
دستجردی افزود: متاسفانه این وزارتخانه طبق برنامه چهارم توسعه نتوانست ‪۳۰‬درصد صرفه جویی در ارز را محقق کند اما با سرمایه گذاری در تولید داروهای بیوتکنولوژی می توان به این هدف نیز دست یافت.
وی اضافه کرد: همچنین طبق سند ملی زیست فناوری، باید ‪۴۰‬قلم داروی بیوتکنولوژی تولید کرده و دو درصد بازار داروهای بیوتکنولوژی در جهان را در دست می گرفتیم اما از این سند عقب هستیم .
وزیر بهداشت اظهار امیدواری کرد با همت مضاعف تا سال ‪، ۱۴۰۴‬دو درصد ظرفیت دارویی بیوتکنولوژی را در دست بگیریم.
وی درباره اهمیت نیروهای متخصص در زمینه داروهای بیوتکنولوژی گفت: ‪۱۵‬سال پیش، فقط حدود چهار متخصص در این زمینه فعالیت داشتند در حالیکه اکنون ‪۱۰۹‬نفر در این زمینه فعالند و سال گذشته نیز بیش از ‪۵۰۰‬مقاله علمی در این زمینه تولید شده است.
دستجردی با تاکید بر اینکه روند تولید داروهای بیوتکنولوژی باید کاهش یابد، گفت: اکنون از شرکت هایی که می خواهند وارد بازار تولید داروهای بیوتکنولوژی شوند، حمایت می شود و تسهیلاتی نیز در اختیار آنان قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ظرف ‪۲۰‬سال آینده ، ‪۵۰‬درصد داروهای جهان ، داروهای بیوتکنولوژی خواهد بود و ما نیز باید به این سمت پیش برویم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: تحریم در نظام سلامت به ویژه در بخش داروهای بیوتکنولوژی نه تنها تاثیر منفی در تولید نداشته بلکه دارای تاثیر مثبتی نیز بوده و موجب شده است تا دست اندرکاران نظام سلامت همت جدی پیدا کنند.
دستجردی گفت: این تحریم ها منجر شده است تا در هر دوره، داروهای جدیدی وارد بازار و از ارزبری جلوگیری شود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن