تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826735608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قدس بررسي مي كند؛ بيمه فعالان قرآني با 6 ماه تأخير پس از قول وزير


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: قدس بررسي مي كند؛ بيمه فعالان قرآني با 6 ماه تأخير پس از قول وزير
*مشكل تخصيص بودجه داشتيم

* زهره كهندل

فروردين ماه سال نوآوري و شكوفايي بود كه اين قول را آقاي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي داد كه تا اول ارديبهشت ماه سال جاري

فعالان قرآني حمايت بيمه اي مي شوند، اما ارديبهشت ماه گذشت و فصل بهار هم جايش را به تابستان داد تا در گرماي اين فصل كمي صداي فعالان قرآني داغ تر شد كه «آقاي وزير پس قولتان چه شد؟» جالب اينكه تاكنون هيچ خبر موثقي از بيمه فعالان قرآني وجود ندارد. به همين بهانه در زماني كه گمان مي رفت گرماي وعده هاي آقاي وزير به فعالان قرآني دارد رو به سردي مي رود به سراغ وعده هاي به تأخير افتاده مي رويم كه در ادامه گزارش خبرنگار ما در اين خصوص مي آيد.
* اولويت با چهره هاي قرآني
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پاسخ به پرسش «قدس» در خصوص آخرين وضعيت بيمه فعالان قرآني گفت: اين موضوع در دست اقدام است.
محمد حسين صفارهرندي در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: اين موضوع در حال پيگيري است، البته به صورت تدريجي و با ظرفيتهايي كه تبعاً ظرفيت نامحدود نيست شروع آن هم از شخصيتهايي خواهد بود كه در امر قرآن چهره هاي شناخته شده تر و مجرب تري هستند.

او در واكنش به سؤال ديگري كه «قول بيمه تمامي فعالان قرآني را تا پايان ارديبهشت ماه داده بوديد چرا تا امروز هيچ كس بيمه نشده است؟» عنوان كرد: اين طرح عملاً شروع شده است.
وي در پاسخ به پرسش بعدي كه با چند نفر اين كار آغاز شده، مشروح گزارش را به دكتر خواجه پيري ارجاع داد.
وزير ارشاد در خصوص وضعيت سواد قرآني و كمبودها و موانع آن در كشور خاطرنشان كرد: در چند سال اخير شاهد تحولات بسيار خوبي در رشد فعاليتهاي قرآني، دانش قرآني مردم و توسعه مباني و معارف قرآني در جامعه بوديم. در حال حاضر هم گروه هاي بي شماري از طلاب و فضلا دوره هاي تفسير را مي گذرانند كه طي دو- سه سال آينده هزاران مفسر قرآن را تربيت مي كنيم.
وي ادعا كرد: شايد هيچ وقت در گذشته چنين طراوتي در جامعه قرآني ما موجود نبوده است و هرچه جلو مي رويم وضعيت بهتر مي شود.
صفارهرندي در خصوص انحصارشكني بيست و پنجمين مسابقات بين المللي قرآن كريم و برگزاري آن براي اولين بار در مشهد و خروج از تهران با اشاره به فرمايش امام راحل كه فرمودند؛ پايتخت حقيقي ايران مشهد است، برگزاري مسابقات را در اين شهر، پيوند نمادين قرآن و عترت عنوان كرد.

* آغاز ثبت نام متقاضيان بيمه فعالان قرآني از هفته جاري
مشاور قرآني وزير ارشاد و مديركل مركز توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني نيز در گفتگو با خبرنگار ما، از آغاز ثبت نام متقاضيان بيمه فعالان قرآني خبر داد و گفت: آيين نامه اجرايي آن طي هفته گذشته به ادارات كل وزارت فرهنگ و ارشاد سراسر كشور ابلاغ شده و لازم الاجراست.
دكتر محمدعلي خواجه پيري ادامه داد: فرم ثبت نام متقاضيان از هفته جاري در روزنامه هاي كثيرالانتشار منتشر مي شود.
وي با بيان اينكه آيين نامه اين بيمه همچون بيمه فعالان عرصه فرهنگ و هنر است، اظهار داشت: در اين آيين نامه به صورت جامع شاخصه هاي افراد مشمول بيمه قرآني در تمامي رشته ها اعم از حفظ، قرائت، ترتيل، تفسير، پژوهش، آموزش، هنرهاي قرآني و... مشخص شده است.

اين مسؤول ظرفيت پذيرش را در اولويت اول 2هزار 500 نفر اعلام كرد و افزود: اعتبارات ما در مرحله اول 500 ميليون تومان است كه معادل اين ميزان پس از ادامه طرح در سال جاري اختصاص خواهد يافت، البته مبلغي هم از صندوق حمايت از اصحاب هنر و فرهنگ به آن اضافه مي شود.
وي با اشاره به افزايش اعتبار فعاليتهاي قرآني در دولت نهم، افزود: در سال 86 اعتبار فعاليتهاي قرآني كشور از پنج ميليارد تومان به هشت ميليارد تومان افزايش پيدا كرد كه شامل تجهيزات هم مي شد و در سال جاري نيز با تلاشهاي انجام شده، بودجه 15 ميليارد توماني مورد تصويب مجلس شوراي اسلامي قرار گرفت كه امسال از اين مقدار، مبلغي براي حمايت بيمه اي از فعالان عرصه قرآني كشور اختصاص يافته است.
مديركل مركز توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني كشور در خصوص اجرايي نشدن اين طرح تا اواخر ارديبهشت ماه اذعان داشت: رقم سنگيني در اواخر سه ماهه سوم سال گذشته از اعتبارات حوزه قرآن كم شد كه مشكلي جدي در برنامه ريزي بودجه اي ما به وجود آورد.
وي ادامه داد: البته تدوين جامع و كامل آيين نامه زمانبر بود زيرا آمار دقيقي از فعالان قرآني به اين شكل نداشتيم.
خواجه پيري در خصوص شاخصه هاي افرادي كه تحت پوشش بيمه فعالان قرآني قرار مي گيرند، به نمونه هايي از آن اشاره كرد و گفت: مشمولان بايد بيمه جاي ديگري نباشند، از چهره هاي شاخص مسابقات قرآني باشند، رده سني مشخصي داشته و ديگر موارد كه بايد بررسي شود.
* بيمه فعالان قرآني تا مهرماه سال جاري
اين مسؤول پيش بيني اجراي طرح را تا اول مهرماه سال جاري اعلام و خاطرنشان كرد: متقاضيان براي ثبت نام تا پايان تابستان فرصت دارند و پيش بيني مي شود معرفي افراد حدود يك ماه و نيم زمان ببرد.
خواجه پيري در خصوص اتفاقات قرآني در سال نوآوري و شكوفايي عنوان كرد: در حال حاضر حدود 100 هزار نفر در رشته حفظ كل قرآن و 200 هزار نفر در حفظ و تدبر آموزش مي بينند، همچنين هزار 400 روحاني مبلغ براي تفسير قرآن به نقاط مختلف كشور بويژه مناطق محروم اعزام شده اند.
وي همچنين اجراي طرح «تفسير قرآن» را از ديگر برنامه هاي اين مركز عنوان كرد و ادامه داد: اين طرح با همكاري حوزه هاي علميه و ستاد تفسير كشور اجرا مي شود كه در آن روحانيان با شركت در دوره هاي آموزش 40 ساعته، مهارتهاي آموزش تفسير قرآن كريم را فرا مي گيرند كه انتظار داريم تعداد شركت كنندگان در اين طرح تا پايان سال 87 به سه هزار نفر برسد.
مشاور قرآني وزير ارشاد با اشاره به طرحهاي حمايتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از مؤسسات قرآني مردمي، تصريح كرد: مؤسساتي كه تا 50 درصد عمليات ساختماني خود را به انجام برسانند، از سوي دولت تا 30 ميليون تومان كمك مالي دريافت مي كنند كه اين موضوع شامل همه مؤسسات قرآني مردمي مي شود.
خواجه پيري با اشاره به اجراي طرح ملي جامع «آموزش حفظ و مفاهيم قرآن كريم» اظهار داشت: اين طرح از بهمن ماه سال گذشته در 600 مركز و مؤسسه قرآني در سطح كشور آغاز شده و با هدف تربيت 17 هزار 500 حافظ قرآن و 75 هزار نفر در رشته مفاهيم قرآني، به مدت سه سال اجرا مي شود.
* قرآن را به خانه هاي مردم مي بريم
مديركل مركز توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني كشور با تأكيد بر گسترش مفاهيم قرآن در متن زندگي مردم اظهار داشت: در حال حاضر حدود 100 هزار نفر از عموم مردم در حوزه مفاهيم قرآني آموزش مي بينند كه امسال تعداد فراگيران به 200 هزار نفر خواهد رسيد، اين جريان بزرگي است كه قرآن را به خانه هاي مردم مي برد.
او در ادامه تصريح كرد: طرحهاي «تدبر در قرآن» و تربيت مربي قرآني در دانشگاهها، توانمندسازي مؤسسات قرآني و احياي ميراث قرآني شيعه از ديگر برنامه هاي در دستور كار اين مركز در سال جاري است.
وي در خصوص مشكلات فعالان جامعه قرآني گفت: نبود برنامه ريزيهاي مدون و معين و نيز عدم حمايت جدي در سالهاي گذشته موجب شده اين مؤسسات با موازي كاري و نبود راهبرد مشخصي فعاليت كنند كه مشكلات مادي فراوان جامعه قرآني را بايد به اين موانع اضافه كرد.
خواجه پيري افزود: با حمايتهاي انجام شده توسط وزارتخانه چندين مؤسسه آموزشي مجوز فعاليت دريافت كرده و از امكانات و معافيتهاي آن بهره مند مي شوند.
* تاكنون هيچ فعال قرآني بيمه نشده است
مديرعامل اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور نيز از تدوين آيين نامه بيمه فعالان قرآني خبر داد و گفت: البته تاكنون هيچ خبر موثقي از بيمه شدن فعالان قرآني وجود ندارد.
سيد علي سرابي در گفتگو با خبرنگار ما افزود: اصل اين آيين نامه به تصويب رسيده است، اما قرار بود سال گذشته اين طرح اجرا شود كه تا امروز كسي بيمه نشده است.
وي با بيان اينكه، سال گذشته مركز هماهنگي توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني طي نامه اي خواستار اظهار نظر اتحاديه تشكلهاي قرآني در خصوص شرايط بيمه شوندگان شده بود، ادامه داد: تاكنون كه يك سال از ابلاغ نظرات ما مي گذرد شرايط در وزارتخانه در حال بررسي است.
قائم مقام شوراي عالي قرآن كشور خاطرنشان كرد: البته جامعه قرآني در سال 86، هزار نفر سهميه بيمه داشته، اما تاكنون اقدامي كه در عمل شاهد بيمه فعالان اين عرصه باشيم صورت نگرفته است.
 شنبه 12 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن