واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: صفارهرندي: يك قدم تاليف قلوب مي كنيم ، يك قدم برخورد جدي
فارس: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: وزارت ارشاد دولت نهم براي القاي شبهات يارانه نميدهد و كمك نميكند. محمدحسين صفارهرندي كه در يازدهمين كنگره سالانه اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در تالار ابنخلدون دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران سخن ميگفت در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان با بيان اينكه در برخي پژوهشهاي صورت گرفته حدود 300 تا 400 شبهه در زمينههاي مختلف در دوران اصلاحات مطرح بوده و وزارت ارشاد نيز از مطبوعات منتشركننده آن حمايت ميكرده است از صفار پرسيد كه شما براي ترويج ارزشها و واكسينه كردن نسل جوان چه كاري انجام دادهايد؟
كه وي در پاسخ گفت: البته القاي شبههها در همه زمانها در مطبوعات، فيلمها، توليدات فرهنگي، كلاسهاي دانشگاه و برخي تريبونها بوده است، حتي در سالهاي 64 و 65 و در اوج سالهاي محبوبيت امام راحل، ضد انقلاب سلطنتطلب در خيابانهاي تهران راه افتاد و ضمن شعار دادن عليه امام تقاضاي بمباران جماران را مطرح كرد.
وي با بيان اينكه از دكانهايي كه جلوي دكان خدا زده ميشود خيلي نترسيد، افزود: عدهاي در زمان پيامبر جلوي منبر ايشان منبر ميزدند كه نمونههايي از اين دست را خداوند در آيات آخر سوره جمعه مطرح كرده است. وزير ارشاد در اين زمينه افزود: فرق دوره ما يعني دورهاي كه مدعي است پيگير تحكيم شعارهاي انقلاب و ارزشهاي اصولي اسلام است آن است كه الان براي اينكه آن شبهات در جامعه القا بشود يارانه نميدهد و كمك نميكند بلكه جلوي آن را ميگيرد. البته جلوگيري آن افتان و خيزان است؛ يعني يك قدم تاليف قلوب ميكند و يك قدم برخورد جدي و قانوني كه به نظر من جواب هم خواهد داد. صفارهرندي ادامه داد: فاجعه اين است كه دولت بيايد كمك كند و بگويد همين درست است. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه وزارتخانه ما بايد بسترساز باشد و زمينه را فراهم كند، تصريح كرد: ما بايد به رسانههايي كه ميخواهند قدم درست بردارند كمك كرده و يارانه بدهيم و خوشبختانه در اين دوره دهها موسسه كه بانيان آن چهرههاي خدوم فرهنگي و انقلابي هستند مجوز گرفتهاند تا وارد عمل شوند.
وي با بيان اينكه بين كساني كه در مقابله با ارزشها صفآرايي ميكنند و كساني كه حامي ارزشها هستند تفاوت قائل هستيم، اظهار داشت: وزارت ارشاد دولت نهم با كساني كه در رسانهها تجزيهطلبي را به عنوان يك فرهنگ مثبت جا مياندازند با كساني كه مدافع تماميت ايران هستند تفاوت ميگذارد و هيچ وزيري، وزارتخانهايو گروه مديريتياي با اين صراحت اين موضوعات را مطرح نكردهاند و فكر ميكنند ما سادهايم كه اينها را ميگوييم. صفارهرندي اضافه كرد: در نظام اسلامي به مخالفان و معاندان نسبت به حكومت اسلامي نبايد اجازه فعاليتهاي ضد انقلابي داده شود چه برسد به اينكه يارانه هم بدهيم البته مخالفان دولت را نميگويم، دولت به مخالفان خودش جايزه هم ميدهد اما كسي كه مباني نظام را ميزند و تشويق ميكند كه با اسلحه به جان مردم بيفتند بايد در چارچوب موازين و قوانين با او برخورد شود. صفارهرندي در پاسخ به اين سوال كه چرا قانون بايد به شكلي باشد كه افراد مختلف در دولتهاي متفاوت به شكلهاي دلخواه خودشان عمل كنند، گفت: البته قانون را بايد جامع نوشت اما شما ببينيد دقيقترين قوانين هستي هم كه قرآن است در مقابل آن هم دكان ميزنند و ببينيد كه در طول تاريخ حاكماني را كه به اسم خدا و قرآن شرابخواري هم ميكردند.
صفارهرندي در پاسخ به يكي از دانشجويان كه از وضعيت سينما در كشور انتقاد ميكرد، اظهار داشت: مدعي هستم اين دوره به مراتب وضعمان نسبت به گذشته صالحتر و سالمتر شده است. البته اين مقايسه را كسي بايد انجام دهد كه اهل سينما باشد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]