تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828722344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صفار هرندي: سينماي ايران شريف و سالم است


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: صفار هرندي: سينماي ايران شريف و سالم است
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، سينماي ايران را در مقايسه با سينماي جهان، سينمايي شريف، پاك و سالم خواند و گفت: بايد از مجموعه سينماي ايران در قبال سينماي دنيا دفاع كنيم.


وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، سينماي ايران را در مقايسه با سينماي جهان، سينمايي شريف، پاك و سالم خواند و گفت: بايد از مجموعه سينماي ايران در قبال سينماي دنيا دفاع كنيم.
محمد حسين صفار هرندي عصر پنجشنبه در يازدهمين كنگره سراسري اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در دانشگاه علوم اجتماعي دانشگاه تهران، در پاسخ به پرسش دانشجويي در خصوص وضعيت سينماي ايران تاكيد كرد: اگر چه ممكن است اشكالاتي جزيي بر سينماي ايران وارد باشد، اما اين بي انصافي، ناشكري و اهانت به هنرمند ايراني است كه در مقايسه با سينماي جهان، اين طور تعبير شود كه سينماي ما مثل آنها است.
وي افزود: هنرمند ايراني كه در چارچوب مرزهاي ايران اسلامي فيلم مي سازد، بالاخره فيلمش تاثير پذيرفته از فضاي معنوي جامعه است، حالا يك گوشه اي خطايي اتفاق مي افتد، نبايد در حق مجموعه هنرمندان بي رحمي و بي انصافي شود .
وي در پاسخ به سوال دانشجويي كه معتقد است دغدغه هاي اجتماعي در فيلم سازي و فرهنگ سازي درست به كار گرفته نمي شود، گفت: اين واقعيتي است كه آشنايي ما با علوم اجتماعي از مسير دانش كساني عبور مي كند كه هيچ نسبتي به تفكر مبنايي ما ندارند كه البته برخي اساتيد علوم انساني كشورمان تلاش مي كنند هم مباني فكري جامعه مان و هم مسايل بومي را در نگاه علوم اجتماعي دخالت دهند كه اين جاي اميدواري است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود : ممكن است ما در نسخه پيچيدنمان با هنرمندي صد در صد نگاه منطبق نداشته باشيم، اما در بيان اين آسيب هاي اجتماعي دستكم اجازه دهيم كه ذهن خلاق هنرمند بتواند كار كند، حالا اگر اشتباهي نيز كرد يك درصدي براي اشتباهش فرجه قايل شويم و امكان خطا كردن به آن بدهيم ؛ همان طور كه در بقيه حوزه ها مانند صنعت و كشاورزي امكان اصلاح اشكالات داده مي شود.
كمكي كه دوستان دانشجو و همراه مي توانند به دولت داشته باشند اين است كه اولا ما را دعوت به حق كنند و از يادآوري آرمان ها ، فروگذار نكنند.صفار هرندي اظهار داشت : ممكن است

" كمكي كه دوستان دانشجو و همراه مي توانند به دولت داشته باشند اين است كه اولا ما را دعوت به حق كنند و از يادآوري آرمان ها ، فروگذار نكنند... "

خودرويي كه از كارخانه تحويل مي گيريم مثلا درب آن پس از دو روز بسته نشود، كسي دنبال اين نمي رود كه كارخانه اتومبيل سازي را ببندد. اين فرصت به توليد داخلي داده مي شود تا به تدريج خودش را اصلاح كند.
وي با بيان مثالي ديگر عنوان كرد: چند درخت در باغ ميوه اي ممكن است آفت زده باشد و چند درخت نيز سالم و ميوه هاي خوبي داده باشد، آن جا چطور نمي گوييم كه چون ما در باغ داري توفيق نداشتيم و همه چيز هم بايد بدون اشكال باشد، پس باغ را نابود كنيم . حتما خواهيد گفت باغ آفت دارد، اما بايد خوب ها را جدا كرد و سعي كرد تا با افت زدايي در دوره هاي بعد محصولات بهتري برداشت شود .
وي خطاب به دانشجويان گفت : البته نبايد همه اش منتظر كساني بود كه اين كارها را انجام دهند ، اين كسان از كجا بايد بيايند حتما يك عده از ميان شما بايد آستين بالا بزنند و فيلم بسازند و كار نمايش و هنر تجسمي انجام دهند، اگر اين حوزه را فقط حوزه ديگران دانسته و فقط مطالبه كنيد مطمئن باشيد هيچوقت اين نگاه شما حاصل نخواهد شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با انتقاد از كساني كه تا اسمي از سينما به ميان مي آيد آنرا با " منكر " مترادف مي دانند،گفت: "تا زماني كه اين تصور وجود داشته باشد و با اين تصور حاضر نباشند براي توليد فيلم هزينه كرده و پول خرج كنند، سينما مال يك عده ديگر مي شود و ماها هميشه مي گوييم چرا فيلم خوب ساخته نشد؟"
وي افزود: فيلم خوب خرج دارد و بايد هزينه هايش تامين شود؛ همانقدر كه براي نان و آب مردم هزينه مي شود، بايد نگران فرهنگ مردم هم بود. بايد هزينه كرد تا آثار آن ظاهر شود.
صفار هرندي، رشد رفاه مردم همگام با فرهنگ را ضروري دانست و گفت: عادت كم هزينه كردن در موضوعات فرهنگي و هنري را بايستي در مسوولان كشور و در خودمان و اهالي مجلس برطرف سازيم تا آثار خير آن در آينده نصيب كشور شود .
وي با بيان اين مطلب كه " تا به حال دستگاه هماهنگ كننده مديريت فرهنگي وجود نداشته است"، ادامه داد: عجيب است كه يا به فكر كسي نرسيده و اگر رسيده خيلي جدي نگرفته بودند و شايد گمان كرده اند كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي همان دستگاه هماهنگ كننده است. اين در حالي است كه هيچوقت شوراي عالي انقلاب فرهنگي به عنوان هماهنگ كننده در مديريت هاي فرهنگي نقش ايفا نكرده، زيرا شان اجرايي براي خود قايل نبوده است .
در مقام نظر، مطالبات ما بايد آرماني و در اوج خودش ايده ال مطلق باشد وي افزود : بعد از سخنان سال گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامي كه به صورت جدي از شوراي عالي انقلاب فرهنگي خواستند تا تجديد نظري در مسايل گذشته داشته باشد و كارآمد تر ظاهر شود و پيش از آن نيز بحث مهندسي فرهنگي را مطرح فرموده بودند، اين شورا به طور جدي دنبال اين رفت كه براي هماهنگي در مقام مديريت فرهنگي پيش بيني لازم داشته باشد.
وي افزود

" در مقام نظر، مطالبات ما بايد آرماني و در اوج خودش ايده ال مطلق باشد ... "

:الان خوشبختانه اين مهم هم در بخش مهندسي فرهنگي (براي هدف گذاري هاي سامان يافته درحوزه فرهنگ و اينكه از وضعيت موجود به وضع مطلوب چه فرايندي بايد طي شود) و هم هماهنگي در دستگاه هاي فرهنگي در حال انجام است و در اين رهگذر براي اينكه تمامي ظرفيت ها در اين جهت استفاده شود، ستاد مديريت فرهنگي واحد تشكيل خواهد شد كه جلسات آن با مديريت رييس جمهوري تعقيف مي شود.
وي اظهار اميدواري كرد هر چه زودتر طرح مدوني براي نيل به چنين هدفي تهيه شود كه احتمالا به صورت لايحه اي به مجلس ارايه خواهد شد و يا در حد همان چيزي كه خود شوراي عالي انقلاب فرهنگي طراحي مي كند اين اتفاق بيافتد تا بخشي از دغدغده ها در خصوص ناهماهنگي دستگاه هاي فرهنگي رفع شود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در خصوص اقدامات صورت گرفته براي مقابله با برخي القاي شبهات در گذشته در توليد آثار فرهنگي گفت: القاي شبهات در توليدات فرهنگي در طول دوران انقلاب اسلامي بوده، اما تفاوت اين دوره كه مدعي است پيگير تحكيم شعارهاي انقلاب و ارزش هاي اصولي اسلامي است، در اين است كه الان براي اينكه اين شبهات در جامعه القا شود يارانه نمي دهد ، بلكه جلوي آنرا مي گيرد.
صفار هرندي با بيان اين مطلب كه "جلوگيري از اين گونه القائات، مسيري در كنار هم، يك قدم تاليف دل ها و يك قدم اجراي حكم محكم است"، اضافه كرد: بسياري از آن فعالاني كه خودشان مرتكب چنين مواردي مي شوند، وقتي توجيه شده و با آنها تعامل مي كنيد، ديگر ادامه نمي دهند، اما هنگامي كه حكومت بخواهد كمكشان كند و بگويد اصلا كار درست همين است، آن وقت فاجعه است.
وي اظهار داشت: خوشبختانه در اين دوره هم اقدامات سلبي و ايجابي براي جلوگيري از آن خطاركاري ها صورت گرفته است.
وي توضيح داد كه در اين دوره ده ها موسسه كه بانيان آن چهره هاي خدوم فرهنگي و چهره هاي وفادار به انقلاب هستند، به لطف خدا آستين بالا زدند و مجوز دريافت كردند تا وارد عمل شوند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: كار ما اين نيست كه خودمان برويم و همه فعاليت هاي فرهنگي را انجام دهيم . يك دولت و يك وزارتخانه از اين دولت كاري از اين جهات از او ساخته نيست . كار اصلي هماني است كه خود مردم انجام مي دهند، ما بايد بستر ساز باشيم و زمينه فراهم كنيم و به آن رسانه هايي كه در اين زمينه ها قدم درست بردارند كمك كنيم و به انها يارانه بپردازيم .
صفار هرندي تصريح كرد: "بين آن

" القاي شبهات در توليدات فرهنگي در طول دوران انقلاب اسلامي بوده، اما تفاوت اين دوره در اين است كه الان براي اينكه اين شبهات در جامعه القا شود يارانه نمي دهد بلكه جلوي آنرا مي گيرد... "

كساني كه در برابر ارزش هاي الهي اين حكومت، صف آرايي كردند، با آنهايي كه خودشان را مدافع آن ارزش ها مي دانند، در حمايت مادي فرق قايل مي شويم. ما از دم بين همه يارانه تقسيم نمي كنيم، بين كساني كه در رسانه ها تجزيه طلبي را به عنوان يك فرهنگ مثبت مي خواهند جا بياندازند با كساني كه از تماميت ايران دفاع مي كنند، حتما فرق مي گذاريم. "
وي افزود: حتما به آن كسي كه بخواهد به چنين منكري دامن بزند كه مملكت تجزيه شود، اجازه چنين كاري را نمي دهيم كه در اين راه اقدامات سلبي و ايجابي با هم انجام مي گيرد .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: "هيچ وقت هيچ وزيري يا هيچ گروه مديريتي با اين صراحت اين موضوعات را مطرح نكرده و بعضي اين گونه اظهارات را حمل بر نوعي "لودگي" در ميان ما مي كنند و خيال مي كنند كه ما ساده ايم و مي آييم با اين صراحت مي گوييم . نخير ؛ با توجه عرض مي كنيم در مملكت نظام اسلامي به مخالفان و معاندان نسبت به حكومت اسلامي نبايد اجازه فعاليت ضد انقلابي داده شود چه رسد به اينكه يارانه هم به آنها بپردازيم".
صفار هرندي گفت : مخالفان دولت اگر مي خواهند با برنامه هاي دولت مخالفت كنند، حمايت هم مي شوند. خود دولت به مخالفان خود جايزه هم مي دهد، اما كسي كه مباني نظام را مي زند و تشويق مي كند كه با اسلحه به جان مردم بيافتند اين را مخالف دولت نمي بينيم ، اين مخالف ملت است.
القاي شبهات در توليدات فرهنگي در طول دوران انقلاب اسلامي بوده، اما تفاوت اين دوره در اين است كه الان براي اينكه اين شبهات در جامعه القا شود يارانه نمي دهد بلكه جلوي آنرا مي گيرد
وي افزود : اقدامات سلبي با قدرت در چارجوب موازين و قوانين صورت مي گيرد و اقدامات ايجابي و حمايت از كارهاي خوب هم در اوج خودش انجام مي شود .
وي اضافه كرد : انشالله موقعي كه كارنامه كارهاي صورت گرفته را ارائه بدهيم، حتما دل هاي شما شاد خواهد شد كه در همين دوره چه ميزان كمك به تكوين اين سازمان هاي نو بنياد براي حمايت از انقلاب صورت گرفته است. وي درباره نوع حمايتي كه دانشجويان مي توانند به دولت و فرهنگ كشور انجام دهند، توضيح داد: كمكي كه دوستان دانشجو و همراه مي توانند به دولت داشته باشند اين است كه اولا ما را دعوت به حق كنند و از يادآوري آرمان ها ، فروگذار نكنند .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به اظهارات هفته گذشته خود در اردوي آموزش سياسي دانشجويان دانشگاه هاي كشور كه به گفته وي "دستمايه برخي كج فهمي ها شده بود"، اشاره كرد و گفت: تكرار مي كنم در مقام نظر، مطالبات ما بايد آرماني و در اوج خودش ايده ال مطلق باشد و در مقام نظر يك سر سوزن از آرمان ها كوتاه نياييم و در مقام عمل يادتان باشد كه ما دستانمان چنان باز نيست كه هر چه كه به نظر درست مي آيد، بتوانيم محقق كنيم.
وي افزود: بايد مواظب بود به وادي نوعي ايده ال مطلق در مقام عمل نيفتيم زيرا اثر بد آن اين نيست كه من و امثال بنده دلخور شويم ، اثر بدش نااميد شدن قشر جوان اميدوار به اينده است .
وي افزود : مواظب باشيم خواسته ها را در عين اينكه مطرح مي كنيم يادمان باشد كه در مقام عمل بايد يك تنازلي داشته باشيم .
 جمعه 11 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن