واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /نشست خبري فدراسيون قايقراني/ دنيامالي: اقدام كانادا غيـرحـرفهيي بود بضاعت ورزش ايران بيشتر از اينهاست محسن شـادي: در المپيك هم موفق خـواهـم شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
نشست خبري رييس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب، مربيان و قايقرانان المپيكي ايران امروز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي اين نشست، احمد دنيامالي رييس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب با انتقاد از عدم صدور رواديد توسط كانادا براي مليپوشان كانوپولو ايران گفت: با اين كار مليپوشان مردان ما هم از كسب موفقيت در مسابقات جهاني محروم شدند. از دو ماه پيش كارهاي اخذ رواديد را شروع كرده بوديم اما، باز هم رواديد صادر نشد. فكر ميكنم تنها به دلايل سياسي به ما ويزا ندادند كه اين رفتار غير حرفهيي بود. در قبال اين حركت آنها ما به فدراسيون جهاني هم اعتراض رسمي خود را ارايه كرديم.
وي افزود: كانوپولو بانوان ما در كانادا نتايجي مطلوب را كسب كرد. مليپوشان پس از دو شكست مقابل نيوزيلند و ايتاليا به گروه بازندهها رفتند و در اين گروه با پيروزيهاي پي در پي مقام نهمي كه بهترين مقام اين گروه بود را كسب كردند. با توجه به توانايي كه از مليپوشان سراغ دارم پيشبيني ميكردم مقابل ايتاليا پيروز شوند اما، نشد. اگر شرايط به گونهاي ميشد كه مليپوشان زودتر به كانادا اعزام ميشدند، نتايج بهتري كسب ميكرديم.
رييس فدراسيون قايقراني با تاكيد بر اينكه شيوهي تمريني كانوپولوئيستها بايد تغيير كند، خاطرنشان كرد: اخيرا قابليتهاي خوبي در زمينهي تكنيكهاي انفرادي و تاكتيكهاي گروهي كسب كردهاند كه قطعا در آينده بهتر خواهند شد.
وي درمورد جذب مربي خارجي براي كانوپولو گفت: مشكل بزرگ در كانوپولو اين است كه مربي خوب، زياد نيست. در اين سه، چهار سال تلاش كرديم سرمربي سرشناس را جذب كنيم. با برخي از آنها چندين بار صحبت كرديم مثلا با يك ايتاليايي سه بار صحبت كردم، شرايط پرداخت دستمزد ما هم خوب بود اما، باز هم حاضر نشد در ايران كار كند. ما به دنبال مربي سطح يك هستيم. نميخواهيم مربي درجه دو بياوريم چون مربيان و ورزشكاران ما در اين سطح قرار دارند. حتي در همين مسابقات كانادا تيمهاي خارجي تعدادي از ورزشكاران ما را ميخواستند.
دنيامالي ادامه داد: براي دورهاي يكساله هم كه شده به يك مربي سرشناس نيازمنديم. كانوپولو ايران در تاكتيك پذيري كمي مشكل دارد كه با جذب اين مربي و كار او روي سيستمهاي گروهي اين مشكل هم حل خواهد شد. كانوپولو رشتهي سختي است به ويژه براي بانوان. بچههاي ايران كار سختي انجام دادند كه در مسابقات جهاني نهم شدند. اين مقام افتخار آميز است. خيلي از مسوولين فدراسيون جهاني اين مقام را تحسين كردند.
وي افزود: مشكل ديگر كانوپولو اين است كه در آسيا غير از ايران و سه كشور ديگر كه آنها هم در شرق آسيا هستند، بقيه كشورها فعال نيستند. برنامهاي براي راهاندازي اين رشته در كشورهاي غرب آسيا و آسياي ميانه داريم كه طرح آنها را به فدراسيون جهاني دادهايم. براي شروع هم با آذربايجان كار ميكنيم. اگر قزاقستان، ازبكستان و كشورهاي عربي وارد اين رشته شده و فعال شوند كمك خوبي به كانوپولو و ارتقاء سطح اين رشته در آسيا ميشود.
رييس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب درمورد مسابقات جهاني رويينگ در آلمان و اتريش نيز گفت: در اين رقابتها بيش از هزار قايقران كه عمدتا حرفهاي بودند، حضور داشتند. در مسابقات جهاني از آسيا تنها ايران و ژاپن حضور داشتند. ايران در رويينگ جوان است. به طور مثال در آسيا 25 كشور جلوتر از ما شروع كردهاند كه قدمت برخي از آنها به 25 تا 30 سال ميرسد. بايد كار مداومي را انجام دهيم تا رويينگ در ايران نهادينه شود.
وي ادامه داد: مليپوشان در مسابقات جهاني آلمان و اتريش زحمت زيادي كشيدند اما، انتظارات ما را برآورده نكردند. با توجه به تواناييهاي ورزشكاران ايران و حمايتهاي خوب فدراسيون، بايد نتايج بهتري كسب ميكرديم. هدف ما بازيهاي آسيايي گوانگجو است. فدراسيون تعهد داده كه در اين بازيها به ارتقاء رنكينگ ايران كمك كند. در تمام رشتههاي كانو، كاياك، اسلالوم، دراگونبت، رويينگ و بادباني بايد كار كنيم و شانس گرفتن مدالها را افزايش دهيم.
وي درمورد پيشبيني از عملكرد شادي در المپيك پكن گفت: شايد تصور عموم اين باشد كه شادي تنها يكسال است رويينگ كار ميكند اما او با تلاش شبانهروزي به اندازهي چهار سال تمرين كرده است. اين نوع تمرينات را در جهان كمتر ميبينيم. پس از گرفتن سهميهي المپيك براي نخستين بار در تاريخ از جهتي ناراحتم و از جهتي خوشحال. خوشحالم چون نخستين بار است. ناراحتم از آن جهت كه اين برازندهي ما نيست تنها دو سهميه داشته باشيم. ما بايد در تك تك مادهها نماينده داشته باشيم. قايقراني بايد خيلي زود مدال نقرهي شادي در جوانان جهان را فراموش كند. ما نبايد در باد اين مدال بخوابيم و كار كردن را فراموش كنيم. بازيهاي المپيك جنگ صدم ثانيههاست، بنابراين راه طولاني در پيش داريم. اميدوارم نمايندگان ايران بتوانند از تواناييهاي ايران در المپيك دفاع كنند.
رييس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب درمورد عملكرد هما حسيني در مسابقات جهاني نيز گفت: حسيني از همان روزهاي اول كه مراحل استعداديابي شروع شد، جز نخستينها بود. او در اين دو سال عموما در اردوها بود كه توانست براي نخستين بار سهميهي زنان ايران در المپيك را كسب كند. براي ما اين حضور بسيار حايز اهميت است. هر چند كه اگر ما كمي باهوشتر بوديم ميتوانستيم سهميههاي بيشتري بگيريم كه معتقدم دليل اين كار ضعف كاري من در وهلهي اول است.
وي ادامه داد: حسيني كار سختي انجام داد. او توفيق پرچم دار بودن كاروان ايران در المپيك را هم گرفت كه نشان دهندهي توجه ويژه مسوولان ورزش به ورزش بانوان است. فدراسيون از همان ابتدا توجه به ورزش بانوان را مدنظر داشت. معتقدم اگر درصدي حساب كنيم بايد 50، 50 باشد.
دنيامالي گفت: براي كشور ما خوب نيست كه از سال 1948 كه به المپيك راه پيدا كرده تنها 10 مدال طلا كسب كند. بضاعت ورزش ايران بيشتر از اينهاست. بايد سرمايهگذاري بيشتري كنيم و ورزش را به متن جامعه بياوريم كه هنوز در متن نيست. توزيع منابع در ورزش ايران به سمت يكي، دو رشته است. نه تنها در حوزهي ورزش بلكه در حوزهي قانونگذاري هم فكري شود تا منابع به سمت يك رشته خاص سوق پيدا نكند. اگر اين تدابير را انجام ندهيم بايد بنشينيم و باز هم از اين وضعيت اظهار تاسف كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا حسيني و شادي در رويينگ ايران استثنا هستند، افزود: اين دو بهترينهاي ما هستند اما، ما ورزشكاران ديگري هم داريم كه ركوردهايشان بسيار نزديك به اين دو است. به طور مثال درمورد انتخاب المپيكيها معلوم نبود كه ما كداميك را اعزام ميكنيم چون ميخواستيم بهترينها را اعزام كنيم. برخي كارشناسان معتقدند كه نتايج خوب شادي در آلمان و اتريش تمام انرژي او را گرفته و ممكن است در نتيجهي او در المپيك تاثيرگذار باشد.
رييس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب در اين رابطه گفت: او در اين دو مسابقه به خوبي از پس تمام مشكلات و سختيها برآمد و اعتماد به نفسش هم افزايش يافت. شادي كارنامه خوبي به يادگار گذاشت و آنچه در مسابقات بدست آورد بسيار بيشتر از اين ضعف بدني و انرژي بود كه از دست داد.
وي درمورد ضعف بدني شادي در روز گذشته و بستري شدن وي گفت: اين ضعف بدني براي تمام ورزشكاراني كه ميخواهند وزنشان را كنترل كنند، وجود دارد. در دنيا موضوع مكملها وجود دارد اما، ما بدليل اعتماد نداشتن به اين مكملها از آنها استفاده نميكنيم. ورزشكاران ما همه اين فشارها را تحمل ميكنند. آنچه ما نبايد ببازيم بحث اخلاق است. ما نميخواهيم به خاطر قهرماني خيلي از مسايل را زير پا بگذاريم. ما متخصص تغذيه داريم و نميتوانيم مستقيما از شركتهاي خارجي خريد كنيم. مسووليت خريد مكملها با فدراسيون پزشكي ورزشي است.
دنيامالي با اشاره به كميتهي فدراسيونهاي مدال آور افزود: در آخرين جلسه اين كميته برنامهي 20 سالهي خود را ارايه كرديم. اين كميته بودجهي جداگانهاي براي رشتههاي مدال آور اختصاص داده كه بخشي از آن هم پرداخت شده است. تشكيل اين كميته تدبير بسيار خوبي است كه دامنهاش در حال گسترش به استانها و زيرنظر مديران كل است. اگر ميخواهيم موفق باشيم بايد به رشتههاي مدال آور بيشتر برسيم.
رييس فدراسيون قايقراني و اسكي روي آب از خريد دو قايق رويينگ ويژه براي شادي و حسيني در بازيهاي المپيك پكن خبر داد و گفت: اين قايقها را 25 هزار يورو خريدهايم كه مستقيما از آلمان به پكن برده ميشود. 10 قايق ديگر هم غير از اينها خريداري شده كه پس از المپيك به ايران ميآيد.
دنيامالي گفت: با مساعدت خوب كميته ملي المپيك "پرورش خواه" جوان آيندهدار ايران قرار است المپيك را از نزديك تماشا كند. خود چينيها هم تداركي كردهاند كه او در آنجا اقامت كند.
"مهران قزلباش" سرمربي تيم ملي كانوپولو بانوان نيز با اشاره به مسابقات قهرماني جهان در كانادا گفت: تيم ايران با انجام بازيهاي خوب عملكرد موفقي از خود برجاي گذاشت. مليپوشان با دو شكست و هفت پيروزي در مكان نهم قرار گرفتند. ايران نسبت به دورهي گذشته همين مسابقات (2006 در هلند) سه پله صعود داشت و به عنوان سرعتيترين و هجوميترين تيم مسابقات جهاني انتخاب شد.
سرمربي تيم ملي كانوپولو بانوان ايران با تاكيد بر اين كه تمرينات تيم ملي از اين پس به صورت اروپايي برگزار خواهد شد، خاطرنشان كرد: پس از هشت ماه تمرين بدون وقفه در كيش، شاهرود و تهران به مسابقات كانادا اعزام شديم هر چند كه كم و كاستيهايي هم براي مسابقات جهاني وجود داشت.
در بخش ديگري از اين نشست "هما حسيني" قايقران زن المپيكي ايران درمورد پرچم دار كاروان ايران در المپيك پكن گفت: اين عمل ميتواند پيامهايي داشته باشد. حضور يك زن به عنوان پرچم دار نشان دهندهي برابري حقوق زن و مرد در ايران است.
محسن شادي نيز در پايان اظهار كرد: يكسال و نيم پيش و از همان روز اول با مربي خارجي كار كردم. هم اكنون قايقراني مثل زندگيام شده. در اين مدت شايد 20 روز در كنار خانواده نبودم. با موفقيتهايي كه در مسابقات جهاني آلمان و اتريش كسب كردم، روز به روز اعتماد به خودم بيشتر شده و فكر ميكنم كه ميتوانم در المپيك هم همين مقامها را كسب كنم. در آلمان نخستين مدال تاريخ ايران را گرفتم و در اتريش هم براي نخستين بار پنجم بزرگسالان جهان شدم، ايمان دارم كه در المپيك موفق خواهم شد و ميتوانم حداقل جزو 10 قايق برتر باشم و در شرايط عالي فيناليست شوم.
انتهاي پيام
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]