واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /تداوم مواضع خصمانه رژيم صهيونيستي عليه ايران/ المرت: سوريه به رابطه با ايران پايان دهد باراك: تحريمهايي شديدتر عليه تهران اعمال شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي
نخست وزير رژيم صهيونيستي كه براي شكستن اتحاد جمهوري اسلامي ايران و سوريه تلاش ميكند، گفت كه دمشق بايد بين گزينهي قطع روابط با ايران و گزينهي رنج بردن از انزواي بينالمللي دست به انتخاب بزند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايهود المرت، نخست وزير رژيم صهيونيستي گفت كه مذاكرات صلح با سوريه كه با وساطت تركيه آغاز شد، ميتواند در نهايت براي هر دو طرف صلح را به ارمغان آورد، اما اين امر به انتخاب سران سوريه براي قطع يا تداوم رابطهشان با ايران بستگي دارد.
به گزارش شبكه خبري پرس تي وي، سوريه از مدتها قبل بازگرداندن ارتفاعات جولان را كه رژيم صهيونيستي در سال 1967 به اشغال خود در آورد، خواستار بوده است، اما اين رژيم از انجام اين كار خودداري ميكند. رژيم صهيونيستي قطع روابط سوريه با ايران را پيش شرط بازگرداندن اين ارتفاعات به سوريه قرار داده است.
المرت گفت: در مرحلهاي خاص ديگر فرستادن سيگنال كافي نيست، حتي اگر اين سيگنالها بسيار مثبت باشند.
نخست وزير رژيم صهيونيستي در ادامه با اشاره به برچسب «محور شرارت » كه آمريكا در سال 2002 بر ايران، عراق و كره شمالي زد،گفت: سوريه بايد بين حمايت از ايران، شراكت در محور شرارت و رنج بردن از انزواي بينالمللي و يا صلح، پيشرفت اقتصادي و داشتن جايگاهي در خانواده ملتها دست به انتخاب بزند.
بشار اسد، رييس جمهور سوريه تا كنون اين درخواست را با قاطعيت رد كرده و گفته است كه طرح اين درخواست مثل اين است كه سوريه از تلآويو بخواهد به رابطهاش با آمريكا خاتمه دهد.
از سوي ديگر وزير جنگ رژيم صهيونيستي نيز از شوراي امنيت سازمان ملل خواست كه تحريمهاي جديد و شديدتري را عليه ايران اعمال كند.
بر اساس گزارش خبرگزاري فرانسه، ايهود باراك، وزير جنگ رژيم صهيونيستي روز چهارشنبه پس از ديدار با
باراك با تكرار اتهامات غرب عليه برنامه هستهيي ايران، گفت: موضع ما اين است كه زمان از اهميت بالايي برخوردار است، ما در صحبت با دبيركل سازمان ملل تاكيد كرديم كه انتظارمان اين است كه جامعه بين المللي اقدامي سنجيده، هماهنگ و منسجم اتخاذ كند تا به فعاليت ايران در زمينه فنآوريهاي هستهيي تسليحاتي پايان دهد.
وي گفت كه در اين ديدار بر موضع رژيم متبوعش مبني بر اينكه هيچ گزينهاي نبايد در اين زمينه از روي ميز برداشته شود، تاكيد كرده است.
باراك در گفتوگو با شبكه خبري "سي.ان.ان" نيز با بيان اين كه جهان بايد احتمال اقدام نظامي در اين باره را جدي بگيرد، گفت: البته هرگونه اقدامي عليه ايران كاملا پيچيده است و جنبههاي مختلف آن و بسياري از نتايج و عواقب احتمالي آن بايد در نظر گرفته شود. اين يك چالش ساده نيست، بلكه چالشي براي كل جهان است.
وي در ادامه گفت كه «هيچ گزينهاي نبايد در برخورد با ايران ناديده گرفته شود».
انتهاي پيام
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]