واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: علت مخالفت و كارشكني ها با ايران شكستن انحصار هسته اي است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبري ، علت مخالفت ها و كارشكني ها با جمهوري اسلامي ايران را شكستن انحصار هسته اي از سوي ايران خواند و گفت: اين مساله ساده نيست بلكه از ميدان جنگ هم سخت تر است.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، آيت الله اكبر هاشمي رفسنجاني روز جمعه در ديدار با شماري از فعالان دانشجويي شركت كننده در هفتمين اردوي آموزشي و سياسي دانشجويان سراسر كشور در حسينيه جماران باتاكيد بر اينكه ما مي خواهيم انحصارها را بشكنيم ، اظهارداشت : زماني كه كشوري بخواهد در سدي كه آن ها در "هايتك ها" ايجاد كرده اند رخنه اي ايجاد كند، فشار ها را مضاعف مي كنند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه بايد مقاومت و همت را زياد كنيم گفت: درعين حال مي بايست تدبير را نيز بكار بگيريم. اينجا ميدان زور آزمايي اقتصادي و نظامي نيست بلكه ميدان جنگ مغزها است.
هاشمي رفسنجاني بااشاره به اينكه بيگانگان مي دانند ايران به دنبال بمب اتم نيست، تصريح كرد: ما در دوران جنگ تحميلي ثابت كرديم كه اهل استفاده از سلاح هاي غيرمتعارف نيستيم و در مدت درمان مصدومان شيميايي ايران در اروپا نيز آنان فهميدند اين سلاح ها از كجا توليد مي شد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر فناوري هايتك و پيشرفته به عنوان ميدان تنازع جهان سوم و پيشرفته تصريح كرد: جهان پيشرفته مي داند كه اگر درجات پايين علوم و فنون در اختيار جهان سوم باشد فاصله اين كشورها با آنها هميشه زياد است.
هاشمي رفسنجاني افزود: اين برخورد انحصاري در مورد ايران كه هم منابع سرشار و هم مكتب بالنده دارد شدت پيدا كرده است.
رييس مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: ما دراين ميدان با فشارهاي بين المللي مواجه هستيم و در هر ميداني يك جبهه براي ما بازمي كنند.
هاشمي رفسنجاني درعين حال پايه حركت آينده را ايمان خواند و اظهارداشت: ما مقاومت را از اسلام و قرآن و آموزه هاي عملي امام راحل آموخته ايم.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اينكه روحيه تحقيق و تفحص بايد در دانشگاه ها گسترش يابد و نظام در اين خصوص سرمايه گذاري كند، خاطرنشان كرد: دانشمندان متدين و متعبد و مخلص اسلام و قرآن كه در راه آرمان هاي بشريت جان دهند در دنيا زياد نيستند.
وي باتاكيد بر اينكه جامعه دانشجويي و علمي كشور بايد به عنوان انسان هاي مبارز و مجاهد نقش آفريني كنند، گفت: ما بايد در مصافي بزرگ براي ساخت الگويي به جهانيان تلاش مضاعف كنيم.
هاشمي رفسنجاني در ادامه سخنانش پايه توسعه كشور را توسعه نيروي انساني عنوان كردو گفت: اگر نيروي انساني توسعه نيابد هرچند امكانات مادي و منابع و مديريت قوي داشته باشيم كار به جايي نمي رسد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: تاريخ گواهي مي دهد هرجا كه انسان آگاه و عالم بوده تمدن خلق شده و هرگاه از خارج از كشور حمله اي صورت گرفته يا در داخل تكبر و ديكتاتوري وجود داشته تمدن شكسته شده و يا بجايي ديگر رفته است.
هاشمي رفسنجاني همچنين به افزايش دانشجويان كشور از 100هزار نفردر سالهاي آغازين انقلاب اسلامي به سه ميليون و 400هزار نفر در زمان حاضر اشاره كردو گفت: هم اكنون همه شرايط براي يك جهش علمي بوجود آمده است
وي اظهارداشت: اين جهش علمي مي تواند مقدمه جهش وسيع اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي باشد.
هاشمي رفسنجاني تاكيد كرد: مهم اين است كه اين ظرفيت بالا را مديريت و از آن خوب استفاده كنيم.
وي بااشاره به اهداف سند چشم انداز 20ساله مبني بر دستيابي ايران به مقام اول توسعه يافتگي در منطقه اظهارداشت: متاسفانه در دو و سه سال گذشته به اندازه اين زمان در راستاي سند چشم انداز حركت نكرده بلكه عقب تر رقته ايم و بايد در 17 سال آينده با سرعت بيشتري حركت كنيم.
هاشمي رفسنجاني محور حركت را بهره وري دانست و گفت: از نظر سرمايه كمبودي نداريم زماني براي يك دلار مي دوديم اما اكنون دولت به اين فكر است كه از دلارها چگونه استفاده كند.
هاشمي رفسنجاني خاطرنشان كرد: محدوديت و محاصره خارجي هميشه وجود داشته و هيچوقت دستمان باز نبوده است هرچند كه اين امر ، استقلال ، بومي سازي و خودكفايي را موجب شده است.
وي در بخش ديگري از سخنانش با تشريح برخي شاخص هاي برنامه پنجم توسعه كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام در حال نوشتن است ، ارتقاي سهم تحقيق به سه درصد ، راهيابي حداقل 20درصد دانش آموختگان كارشناسي به مقاطع بالاتر ، تلاش براي كسب مقام اول در علم و فن ، افزايش سهم توليد ثروت از علم و فن، افزايش سهم سطح اختراعات و سرانه خدمات الكترونيك از جمله اين شاخص ها برشمرد.
7432 1569
جمعه 11 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]