تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قصد ما این است که نمیریم تا توبه کنیم، ولی توبه نمی کنیم تا اینکه می میریم
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829579521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ضرورت تداوم طرح امنيت اجتماعي/نابودي زالوها ؛ انتظار مردم از پليس


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ضرورت تداوم طرح امنيت اجتماعي/نابودي زالوها ؛ انتظار مردم از پليس
خبرگزاري مهر - گروه اجتماعي : شهروندان انتظار دارند پليس در صحنه اجتماع حضوري ملموس تر و محسوس تري داشته باشد، اما اين انتظار و توقع جز با مشاركت مردم در طرح ارتقاء امنيت اجتماعي محقق نمي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مزاحمان نواميس مردم همچون زالوهاي خون آشامي هستند كه به قصد خشكاندن بنيان خانواده ها، مشغول مكيدن خون جاري در ريشه و اصل و نسب مردم بوده و طعمه اين زالوها اغلب دختران و زناني هستند كه به قصد تفريح و گذران اوقات فراغت از خانه هاي خود خارج مي شوند.

متاسفانه معضل مزاحمتهاي خياباني همچنان بيشترين صحنه اعتراضات و شكايات مردمي را در كلانتريها و دادگاهها رقم مي زند و از اين رو شاهد رفت و آمدهاي خانواده هايي هستيم كه به نوعي درگير اين معضل اجتماعي شده و دچار آسيب شده اند كه با پناه آوردن به پليس و قاضي مي خواهند انتقام بگيرند.

شهروندان در حالي از وجود مزاحمان خياباني گله مند هستند كه انتظار دارند پليس در صحنه اجتماع حضوري ملموس تر و محسوس تري داشته باشد تا نقطه اطميناني شود براي حضور بدون دغدغه آنان در جامعه، اما اين انتظار و توقع ميسر و ممكن نمي شود مگر با مشاركت مردم در طرحهاي پليس كه طرح ارتقاء امنيت اجتماعي در همين راستا است.

سردار احمد روزبهاني رئيس پليس امنيت اخلاقي نيروي انتظامي با تاكيد بر اينكه نبايد بگذاريم جو جامعه به گونه اي شود كه يك خانم در هنگام رفتن به باشگاه ورزشي، استخر و يا مركز خريد احساس امنيت نداشته باشد، مي گويد : پليس در برخورد با مخلان امنيت عمومي تنها با درصدي از آنها مي تواند برخورد كند و در ادامه كار نياز به همكاري مستمر و مستقيم مردم دارد.

از سوي ديگر، رئيس قوه قضائيه به صراحت مطابق با مفاد قانون آيين دادرسي كيفري در خصوص برخورد با جرائمي نظير شرارت، مزاحمت براي نواميس مردم، قداره كشي، شرب خمر و...، دستورات موكد صادر كرده و در اين زمينه به تمامي قضات و ضابطين قضائي ابلاغ شده در برخورد با مخلان نظم عمومي و امنيت اجتماعي چه در مرحله شناسايي و دستگيري و چه در مرحله صدور راي با كمال قاطعيت عمل كنند.

همچنين در ماده 21 قانون آيين دادگاههاي عمومي و انقلاب در امور كيفري آمده است : ضابطين دادگستري و در راس آنان نيروي انتظامي به حكم قانون وظيفه دارند به محض برخورد با جرائم مشهود بدون نياز به دريافت مجوز قضائي در كمال قاطعيت وارد عمل شده و به نحوي با مجرمين برخورد كنند كه از يك سو ابهت نظام نشان داده شود و از طرف ديگر مردم احساس امنيت كنند.

كارشناسان مسائل اجتماعي بر اين باورند كه دور ماندن اذهان از وجود "مردان خياباني" باعث شده كه در برخورد با مفاسد اجتماعي دچار يك سويه نگري شويم. در حالي كه براي مصون ماندن نواميس مردم از مزاحمتهاي خياباني لازم است كه به معضل مردان خياباني نيز توجه شود. در واقع، مردان خياباني همان زالوهايي هستند كه دچار انحطاط در شخصيت فردي و اجتماعي بوده و جايگاهي براي درمان شخصيت بيمار خود نمي يابند.

شايد حجم مزاحمتهايي كه دختران و زنان در خيابانها با آنها مواجه مي شوند به قالب آمار در نيايد اما فقدان آمار به معناي نبودن چنين معضلي نيست. تقريبا همه زنان در هر موقعيت سني و با هر نوع حجاب و پوشش و هر تركيب ظاهر و چهره اي در تمام ساعات شبانه روز با اين مزاحمتهاي خياباني مواجه مي شوند.

شايد پرداختن به چنين موضوعاتي در سطح خانواده ها و سپس طرح اين موارد در اجتماع تا حدود زيادي به كمك پليس بيايد تا بتواند بيش از پيش در راستاي برخورد با مزاحمان نواميس مردم تلاش كند، زيرا همان گونه كه روابط خانوادگي بر پايه وظايف و انتظارات متقابل اعضاي خانواده بنا گذاشته مي شود در روابط اجتماعي نيز افراد مي آموزند كه حريم يكديگر را در نظر بگيرند و به حقوق هم احترام بگذارند.
 پنجشنبه 10 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن