واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: برگزاري مسابقات بينالمللي قرآن در مشهد فرصت مناسبي براي معرفي اهلبيت(ع) است
گروه فعاليتهاي قرآني: برگزاري مسابقات در شهر مشهد مقدس و جوار حرم امام رضا(ع) فرصت مناسبي براي معرفي اهلبيت(ع) به مسلمانان اهل سنت و متسابقان حاضر در مسابقات بينالمللي قرآن است.
«محمدرضا پورزرگري» نفر اول مسابقات بينالمللي قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران در سال 73 در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب، برگزاري مسابقات در شهر مشهد را عاملي براي آشنايي متسابقان با مذهب تشيع به ويژه زندگي امام رضا(ع) دانست و گفت: در كنار اين مسابقات ميتوانيم با انجام كارهاي فرهنگي مانند اهداء كتاب، نوار، لوحفشرده به زبانهاي مختلف، مكتب تشيع و اهلبيت(ع) را به دنيا معرفي كنيم.
اين قاري برجسته در ادامه تأكيد كرد: انتقال مكان برگزاري مسابقات از تهران به يكي از استانها، آنهم در جوار ملكوتي امام رضا(ع) با عنوان يك فعاليت در سال نوآوري و شكوفايي كار مناسب و جديدي است كه معنويت مسابقات را هم بالا ميبرد.
وي برگزاري مسابقات بينالمللي قرآن در شهرهاي ديگر كشور را مناسب ارزيابي و اظهار كرد: اگر مسابقات در شهرهاي مهم كشور برگزار شود، هم محيط جديد و مناسبي براي متسابقان ديگر كشورهاي اسلامي فراهم ميشود و هم مردم شهرهاي مختلف كشورمان از نزديك با مسابقات ارتباط برقرار ميكنند كه اين امر در رشد جوانهاي كشور، همچنين حركت آنها به سمت قرآن موثر است.
پورزرگري دعوت از قاريان بينالمللي ايراني در حاشيه برگزاري مسابقات بينالمللي قرآن را حركت خوب سازمان اوقاف قلمداد كرد و افزود: حضور اين افراد در جمع متسابقان باعث آشنايي مهمانان با قاريان ما، همچنين آشنايي قاريان بينالمللي كشور ما با ديگر حفاظ و قراء جهان اسلام و برقراري يك تعامل سازنده است.
اين قاري بينالمللي در پاسخ به اين پرسش كه مسابقات بينالمللي ايران و ديگر كشورها چه تفاوتهايي با هم دارند، بيان كرد: من در مسابقات بينالمللي كشورهاي ديگر شركت نكردهام ولي طبق آن چيزي كه شنيدم، در ايام برگزاري مسابقات بينالمللي در كشوري چون مالزي، تمامي مسابقات از شبكههاي مختلف راديويي و تلويزيوني پخش ميشود و مردم شهر، متسابقان و به ويژه نفرات برتر را به خوبي ميشناسند.
وي در ادامه افزود: اين در حالي است كه اين تبليغات در كشور ما قوي نيست و به استثناي شبكه قرآن كه آن هم مخاطبان خاص دارد، ديگر رسانهها در انعكاس اخبار اين رقابتهاي بينالمللي دقيق و فعال عمل نميكنند، بهتر است براي آشنايي ساير مردم با روند برگزاري مسابقات برنامههاي توليدي توسط صدا و سيما تهيه و پخش شود.
پورزرگري با اشاره به حضور استادان بنام و مشهور كشورهاي اسلامي در خلال برگزاري مسابقات، عنوان كرد: در زماني كه خودم در مسابقات شركت ميكردم حضور استادان در صحن مسابقات جلوه و شكوه خاصي به رقابتها ميبخشيد، همچنين شركتكنندگان وقتي حضور داوران از كشورهاي مختلف را ميبينند، بسيار ارزشمند است و از بروز سوءتفاهمات احتمالي جلوگيري ميكند.
نفر اول مسابقات بينالمللي قرآن كريم جمهوري اسلامي ايران در سال 73 در پايان با ارائه پيشنهادي براي بهتر برگزار شدن مسابقات، اظهار كرد: نيروهاي فرهنگي ما در ساير كشورها در طول سال نه فقط يك ماه، براي بررسي و شناسايي بهترينها در مسابقات فرصت دارند و تلاش كنند از افرادي كه از سطح بالايي برخوردارند براي حضور در مسابقات دعوت كنند و تعاملات قوي با مراكز ديگر كشورها برقرار كنند.
سه شنبه 8 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]