تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816574144




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افراد مستعد آفت دهان از مصرف غذاهاي تند و سخت بپرهیزند!


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: عضوهيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد و متخصص بيماري هاي دهان، افراد مبتلا و يا مستعد به آفت دهان را از مصرف غذاهاي كنسرو شده ي تيز و تند و غذاهاي داراي سفتي بيش از حد، برحذر داشت و تصريح كرد: مصرف غذاهاي سخت باعث ضربه و تروما به دهان و غذاهاي تند ميزان بروز آفت دهان را افزايش مي دهند.

دكتر محمد حسن اخوان كرباسي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه يزد، آفت دهان را ساده ترين ضايعه دهاني عنوان و ابراز داشت: از آنجايي كه هر نوع ضايعه اي در دهان به شكل زخم ظاهر مي شود، بنابراين توصيه مي شود هر نوع زخم در دهان به عنوان آفت شناخته نشود، ولي با اين حال مراتب در اسرع وقت بايد به پزشك معالج نشان داده شود.

وي آفت دهان را زخم هاي منفرد با پايه و بنياد ژنتيك دانست و افزود: اين بيماري گاهاً در برخي خانواده ها شايع تر است.

وي اظهار داشت: آفت دهاني بعد از سنين 10 سالگي شيوع بيشتري پيدا مي كند.

دكتر كرباسي با بيان اين كه تغذيه نادرست يكي از عوامل مستعد كننده بروز آفت دهان است، تصريح كرد: مصرف مقدار كم ويتامين ب كه در سبزيجات و ميوه ها موجود است، كاهش مصرف غذاهايي كه منبع آهن مي باشند از جمله گوشت و تخم مرغ، بيماري كم خوني و سنين بلوغ بويژه در دختران، عوامل مستعد كننده بروز بيماري آفت دهان مي باشند.

وي ضربه يا تروما را از ديگر علل بروز بيماري آفت بيان كرد و گفت: افرادي كه مستعد بيماري آفت دهان مي باشند مي بايست از مصرف غذاهاي تند و تيز و سخت اجتناب كنند؛ چرا كه گاز گرفتن اين نوع غذاها منجر به ايجاد ضربه به دهان و بروز آفت در دهان مي شود.

اين متخصص بيماري هاي دهان در ادامه استرس هاي مواقع امتحان، عارضه هرپس يا تب خال، مصرف غذاهاي كنسرو شده ي تيز، فلفل، سير، بادمجان، گوجه فرنگي ، پنيرهاي مانده و شور و همچنين شكلات را از مواردي عنوان كرد كه افراد مبتلا به آفت مي بايست از مصرف آنها پرهيز كنند.

وي به افرادي كه بيش از دو مرتبه در طول يك ماه به يك نوع آفت در دهان دچار مي شوند، توصيه كرد: با توجه به اين كه برخي بيماري هاي روماتولوژي به صورت زخم هاي دهاني تظاهر مي يابند، بيمار حتماً با يك متخصص روماتولوژي نيز مشورت نمايد.

دكتر كرباسي خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه آفت هاي دهاني به سه شكل آفت بزرگ، كوچك و همانند هرپس بروز مي كند، لذا درمان آن نيز مي بايست بر اساس نوع ضايعه صورت گيرد.

وي افزود: در صورتي كه آفت بيش از 20 روز طول بكشد و اندازه آن از يك سانتيمتر بيشتر شود، آفت بزرگ ناميده مي شود ولي اندازه آفت هاي كوچك كمتر از يك سانتيمتر و مدت آن كمتر از 20 روز به طول مي انجامد.

وي ادامه داد: آفت هاي هرپس مانند در زنان شايع تر ولي در كل از شيوع كمتري برخوردار است.

دكتر كرباسي آفت را ضايعه اي دردناك دانست و گفت: بيماري آفت دهان، تغذيه فرد را مختل مي كند؛ بنابراين به منظور درمان آن مي توان از روش هوتو شيميايي استفاده نمود كه در اين روش با استفاده از ماده اي اسيدي ناحيه آفت سوزانده و زخم بهبود مي يابد.

وي روش درماني كوتر شيميايي را كه در آن ناحيه فيروز دهاني بي حس مي شود را روشي نادرست دانست و گفت: بهترين روش درمان آفت دهان مصرف كپسول آنتي بيوتيك و تتراساكلين است و استفاده از دهان شويه هاي محتوي كورتون نيز مي تواند آفت دهان را بهبود بخشد.

اين متخصص بيماري هاي دهان در پايان تاكيد كرد: هر نوع زخم در دهان تحت عنوان آفت نمي باشد ولي افراد بايد با مشاهده چنين ضايعاتي در دهان، به پزشك متخصص بيماري هاي دهان مراجعه كنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن