تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816256200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دردسر بزرگ در بعدازظهر سگيِ سگي!


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: سینمای ما - رضا حسینی: كمدي‌هايي كه در حال حاضر روي پرده سينماها هستند (به استثناء «سن‌پطرزبورگ» كه كمدي تماشايي و ارزشمندي است) در زمره همان كمدي‌هاي يك‌بار مصرف و حتي بي‌مصرف سال‌هاي اخير قرار مي‌گيرند كه ظاهرا رفته‌رفته از ميزان محبوبيت‌شان كاسته مي‌شود و بايد منتظر آغاز دوره جديدي در سينما باشيم. حالا ديگر عموم تماشاگران از تماشاي اين كمدي‌هاي بد و بي‌مايه به ستوه آمده‌اند و از ستارگان اين ژانر نااميد و حتي روگردان شده‌اند. موفقيت و استقبال از «سن‌پطرزبورگ» كه كمدين ستاره‌اي ندارد، تاحدي نشان از همين تغيير ذائقه دارد (يا لااقل ما دل‌مان را به اين خوش كرده‌ايم). «بعدازظهر سگيِ سگي» به مراتب بهتر از «هر چي خدا بخواد» است و «هر چي ...» بهتر از «دردسر بزرگ». البته توجه داشته باشيد كه در اين‌جا بين بد و بدتر انتخاب مي‌كنيم و اين فيلم‌ها در مجموع حرفي براي گفتن ندارند.
- موضوع تاسف‌برانگيز درباره «بعدازظهر سگي سگي» اين است كه مصطفي كيايي به عنوان كارگردان در بخش‌هايي از فيلم نشان مي‌دهد كه قادر به خلق موقعيت‌هاي كميك و شوخي‌هاي سالم است؛ از جمله مجموعه شوخي‌هاي پليسي فيلم كه «درخواست هلي‌كوپتر» و شوخي‌هاي مكمل آن مانند «زخم روي سر كاراگاه سلامت» از بهترين نمونه‌هايش است. خلاقيت‌هايي هم در گوشه و كنار فيلم به چشم مي‌خورد مانند پايان‌بندي خوبش كه سرنوشت شخصيت‌هاي داستان را مشخص مي‌كند يا طراحي شخصيتي نظير رئيس كارخانه خودروسازي است كه فيلم‌ساز به‌واسطه آن انتقادهاي تند و تيز و البته به جايي را مطرح مي‌كند. اما «بعدازظهر سگي سگي» در مجموع ضعف‌هاي بسياري دارد كه داستان، پرداخت و اجراي عمده فصل‌هاي فيلم و تن دادن به لودگي از مهم‌ترين آن‌هاست. فيلم با مجموعه شوخي‌هايي آغاز مي‌شود كه مناسب هر گروه سني نيست و واقعا نمي‌توان خانوادگي به تماشاي آن نشست. ديالوگ‌هاي زن و شوهر فيلم و آنچه در فصل افتتاحيه بين‌شان مي‌گذرد بيش از آن‌كه نشان از خلاقيت يك كمدي‌ساز داشته باشد دليل و گواهي بر ضعف اوست.
- «هر چي خدا بخواهد» نسخه دست‌چندمي از كمدي سرگرم‌كننده «پسر آدم دختر حوا» است (رامبد جوان) كه خود داستان و موقعيتي تكراري داشت و صرفا به‌واسطه توانايي‌هاي رامبد جوان در ژانر كمدي بدل به فيلم قابل قبولي شده بود. «هر چي خدا بخواهد» با يك عنوان‌بندي كارتوني مشابه عنوان‌بندي «پسر آدم دختر حوا» آغاز مي‌شود. دوباره پسر و دختر جواني رودرروي هم قرار مي‌گيرند و رابطه و علاقه‌اي با دعوا و لجبازي آغاز مي‌شود. دوباره همان حامد كميلي نقش پسر جوان را بازي مي‌كند و خوشبختانه ترانه عليدوستي جايگزين مهناز افشار شده تا تغييري صورت گرفته باشد. دوباره همان كيف‌هاي يك‌رنگ و يك‌جور، همان شكلك‌ها و حتي همان ديالوگ‌ها را مي‌توان شنيد؛ جايي كه كميلي در قايق مي‌گويد «من هم گواهينامه بين‌المللي غواصي دارم»‌ كه ما را به ياد چشم و همچشمي او و افشار و ديالوگ «وكيل رسمي دادگستري» مي‌اندازد. در نيمي از صحنه‌هاي «هر چي خدا بخواهد» تعداد زيادي بازيگر حضور دارد ولي كنش و ديالوگي براي‌شان پيش‌بيني نشده است. ارژنگ اميرفضلي و بهنوش بختياري هم در قالب دو نقش جدي وارد صحنه مي‌شوند ولي تماشاگر هر لحظه منتظر است تا كار يا ديالوگ خنده‌داري از آن‌ها ببيند. حضور بازيگر مستعدي مانند حامد كميلي در اين فيلم و «دردسر بزرگ» جاي تعجب دارد و حضور ترانه عليدوستي در اين فيلم باوركردني نيست. او بازيگري است كه به خاطر بازي‌هاي خوبش تحسين همگان را برانگيخت. بازيگران خوب سينماي ما بايد بدانند كه حضور در چنين فيلم‌هايي واقعا بدون توجيه است، مخصوصاً اگر ادامه يابد.
- سينماي ما كمدي موزيكال كم داشت كه به خواست خدا و به همت تهيه‌كنندگان مردم‌دوست و نام آشناي «دردسر بزرگ» ساخته شد. فيلم با ترانه «حمومي آي حمومي» آغاز مي‌شود و با يكي از ترانه‌هاي مجلسي آشناي عوام به اتمام مي‌رسد. البته تماشاگران محترم (كه تعدادشان از فروش فيلم پيداست) مي‌توانند از ترانه «سوسن خانم» بر روي عنوان‌بندي پاياني فيلم هم لذت ببرند! درباره «دردسربزرگ» واقعاً چيز ديگري نمي‌شود گفت و نوشت... و تمام.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن