واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: به منظور كاهش خلاء هاي موجود در مهارت آموزي دانش آموزان هستيم
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): وزير آموزش و پرورش روز دوشنبه در حاشيه امضاي تفاهمنامه با وزير كار و امور اجتماعي اعلام كرد: اين تفاهمنامه به منظور كاهش خلاء هاي موجود در حرفه آموزي و كسب مهارت دانش آموزان كار و دانش و فني و حرفه اي به امضاء رسيده است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، "عليرضا علي احمدي" با بيان اينكه در دورهاي كوتاه مدت وزارت كار و در دوره هاي بلند مدت مهارت آموزي در آموزش و پرورش ، خلاء هايي موجود است ، گفت: تصميم گرفته شده است كه با همكاري دو وزارتخانه خلاء هاي موجود در اين زمينه برطرف شود.
وي افزود: هم اكنون سهم دانش آموزان فني و حرفه اي و كار و دانش كشور نسبت به ساير رشته ها 35 درصد است در حالي كه براساس برنامه چهارم توسعه مي بايد اين ميزان به 45 درصد افزايش يابد.
وزير آموزش و پرورش گفت: موضوع كيفيت آموزشي نيز در اين تفاهمنامه بررسي شده است به صورتي كه قرار شده است به نياز بازار كار توجه بيشتري شود و استانداردهاي مشترك ما بين دو وزارتخانه در اين زمينه ايجاد شود تا كارآموزان در هر دو دستگاه بتوانند از امكانات يكديگر به شكل مطلوبي استفاده كنند و از تمام ظرفيت هاي ممكن در اين زمينه بهره برده شود.
به گفته وي، وزارت كار و امور اجتماعي و هم وزارت آموزش و پرورش ظرفيت هاي بالايي دارند كه مي توانند در اختيار يكديگر قرار دهند.
علي احمدي خاطر نشان كرد: تلاش شده است تا فارغ التحصيلان وزارت آموزش و پرورش نيز بتوانند از امكانات و تسهيلات وزارت كار براي ورود به بازار كار استفاده كنند و از طرفي گواهي براساس استانداردهاي ملي و بين المللي براي كارآموزان تهيه شود تا در بازارهاي منطقه اي و بين المللي نيز به كارآموزان كمك كند.
وي خاطر نشان كرد: مهلت سه ماهي براي اجراي اين تفاهمنامه در نظر گرفته شده است كه اميدواريم بخشي از اين تفاهمنامه در سال تحصيلي جديد و بخشي ديگر در سال آينده اجرايي شود.
وزير آموزش و پرورش گفت: توافق شده است كه در صورت نياز به هر نوع مهارت آموزي و راهنمايي شغلي در آموزش و پرورش با توافق وزارت كار و امور اجتماعي صورت گيرد از طرفي وزارت كار نيز آماده است در حوزه آموزش هاي كوتاه مدت با وزارت آموزش و پرورش همكاري داشته باشد.
به گفته وي ، اين تفاهمنامه به نوعي ايجاد ظرفيت در حوزه آموزش فني و حرفه اي است بنابراين محروميت ظرفيتي كه براي نيروي كارآموز وجود داشت به حداقل خواهد رسيد.
علي احمدي گفت: مزاياي اين تفاهمنامه ، باعث مي شود كه علاقه دانش آموزان به انتخاب رشته هاي فني و كار و دانش بيشتر شود.
وي تصريح كرد: وزات آموزش و پرورش همواره به دنبال ادامه تحصيل فرزندان ايران است به همين دليل در كنار افزايش انگيزه براي انتخاب مهارت هاي فني و حرفه اي ، راه را براي ادامه تحصيل در مقاطع آموزش عالي دانش آموزان در اين رشته ها نيز باز گذاشته است.
دوشنبه 7 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]