واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح: از ابعاد عدالت اين است كه دستگاه قضايي بتواند داد مظلوم را از ظالم بگيرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح يكي از مهمترين علت بعثت پيامبران را برقراري عدالت برشمرد و افزود: يكي از ابعاد عدالت اين است كه اگر به كسي ظلم شد دستگاه قضايي بتواند داد مظلوم را از ظالم بگيرد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، حجتالاسلام والمسلمين بهرامي در مراسم معارفه دادستان نظامي خراسان جنوبي، اظهار كرد: در حين احقاق حق، هم بايد قاضي در نگاه، رفتار و تصميماتش بين طرفين دعوي مساوات و عدالت را رعايت كند.
وي مهمترين آفت قضاوت را متابعت از هواي نفس دانست و تصريح كرد: پيروي از نفس موجب رويگرداني انسان از حق شده و تمامي ابعاد زندگي بشري را تحتالشعاع قرار ميدهد، بهخصوص اين امر در مقام قضاوت اثر فوري دارد و مانع از اجراي عدالت ميشود.
رييس سازمان قضايي نيروهاي مسلح، پيشگيري از وقوع جرم و مجازات مجرمان را دو رويكرد اصلي اين سازمان عنوان كرد و افزود: يكي از مهمترين مباحث پيشگيري، آموزش و آشنايي مردم و كاركنان نيروهاي مسلح با قانون و وظايفشان است كه خيلي ميتواند در عدم ارتكاب جرم موثر باشد و در كنار آن برخورد كيفري با مجرمان توام با حكمت و تدبير صورت ميگيرد.
بهرامي با معرفي غلامرضا نصرتي به عنوان دادستان نظامي جديد استان خراسان جنوبي از زحمات حسيني تقدير و تشكر كرد.
دادستان نظامي جديد استان خراسان جنوبي نيز در اين مراسم گفت: سازمان قضايي نيروهاي مسلح ضمن رعايت شأن و جايگاه نظاميان با هرگونه جرمي كه مخل نظم و انضباط و اقتدار نيروهاي مسلح باشد، برخورد قانوني ميكند.
نصرتي اظهار داشت: در برخورد قاطع با اشرار و قاچاقچيان، تقويت آموزش نيروهاي مسلح در جهت انجام بهتر وظايف ضروري است.
دادستان نظامي سابق استان خراسان جنوبي در اين مراسم جديت، دقت و سرعت در رسيدگي را از ويژگيهاي مهم دادسراي نظامي استان برشمرد و افزود: مبارزه با فساد به منزلهي جراحي يك غده سرطاني است كه اگر بهموقع معالجه نشود كل بدن را از كار مياندازد. لذا فرماندهان با همكاري سازمان قضايي با بهكارگيري راهكارهاي مختلف زمينهي ارتكاب جرم و فساد را در بدنهي نيروهاي مسلح از بين ببرند.
حسيني با اشاره به اينكه حفظ حريم خصوصي مردم يك اصل اساسي است، تصريح كرد: ورود به حريم خصوصي مردم يك استثنا است و ما نبايد جاي اصل و اسثنا را حتي در دستگيري سربازان فراري عوض كنيم.
در ابتداي اين مراسم، معاون قضايي و حقوقي سازمان قضايي نيروهاي مسلح گفت: مجموعه كاركنان معاونت قضايي و حقوقي با احساس مسووليت و دلسوزي وظايف و تكاليف خود را انجام ميدهند.
مديركل سابق آموزش و امور فرهنگي سازمان قضايي نيروهاي مسلح نيز در اين مراسم، با اشاره به مثبت بودن رشد شاخص كمي آموزش در اين سازمان، گفت: آموزشهاي سازمان قضايي در دو بخش شامل آموزشهاي اداري و قضايي ويژهي كارمندان و قضات و آموزش كاركنان نيروهاي مسلح متمركز شده كه به لحاظ كمي، چندصد هزار نفر ساعت آموزش براي نيروهاي مسلح ارايه شده و بيش از 80 درصد كاركنان واجد شرايط سازمان با مهارتهاي هفتگانه ICDL آشنا شدهاند.
موسوي به برگزاري موفق كارگاههاي آموزشي ويژهي قضات سازمان قضايي در 5 منطقهي كشور اشاره كرد و افزود: در اين زمينه ديدگاههاي مثبتي وجود داشته و موفقيت طرح به اين علت بوده كه تمام مراحل برگزاري اين كارگاه از قبيل نيازسنجي، طراحي، تدوين متون آموزشي و ... توسط گروه پژوهشهاي قضايي سازمان قضايي نيروهاي مسلح انجام گرفته است.
وي از آمادهسازي نرمافزار سيستم جامع آموزش كاركنان سازمان قضايي نيروهاي مسلح خبر داد و گفت: در اين نرمافزار اطلاعات آموزشي مربوط به كليهي كاركنان سازمان قضايي جمعآوري و با راهاندازي اين سيستم، خدمات آموزشي به نحو مطلوبتري ارايه خواهد شد.
ميركل جديد آموزش و امور فرهنگي سازمان قضايي نيروهاي مسلح نيز در اين مراسم با تاكيد بر اينكه آموزشها بايد كاربرديتر و اثربخشتر شود، گفت: براي اينكه بتوانيم قابليتهاي اداره كل آموزش را افزايش دهيم بايد ابتدا با بالا بردن توانايي و كامل كردن ظرفيت اين اداره با كارشناسان و متخصصين، بتوانيم برنامهريزي بهتري براي آموزش سازمان داشته باشيم.
تركي گفت: براي اثربخش كردن آموزشها لازم است كه انگيزهسازي كنيم ضمن آنكه تعامل با مراكز آموزشي و نيروهاي مسلح نيز ميتواند كمك زيادي به ما بكند.
غلامعباس تركي پيش اين بازپرس دادسراي نظامي تهران بوده و سيد احمد موسوي نيز چندي قبل به عنوان مديركل دفتر رياست و روابط عمومي سازمان قضايي نيروهاي مسلح منصوب شده است.
انتهاي پيام
دوشنبه 7 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]