واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نحوه پذيرش جنسيتي در كنكور 87
معاون اجرايي سازمان سنجش گفت: پذيرش جنسيتي در گروه علوم رياضي به نفع دختران و در گروه علوم تجربي به نفع پسران خواهد بود.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور ضمن توضيح نحوه پذيرش جنسيتي در گروههاي آزمايشي رياضي، تجربي و انساني كنكور 87 گفت: پذيرش جنسيتي در كنكور از وزارت علوم و بهداشت به سازمان سنجش آموزش كشور ابلاغ مي شود.
دكتر ابراهيم خدايي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سازمان سنجش طبق آنچه از طرف وزارتخانه هاي علوم و بهداشت ابلاغ مي شود در پذيرش داوطلبان اقدام مي كند.
وي با بيان اينكه پذيرش جنسيتي تنها درباره تعداد محدودي از رشته هاي كنكور اتفاق مي افتد اظهار داشت: با توجه به نياز وزارتخانه هاي بهداشت و علوم در اين رشته ها پذيرش جنسيتي صورت مي گيرد.
معاون اجرايي سازمان سنجش گفت: پذيرش جنسيتي در گروه علوم رياضي به نفع دختران و در گروه علوم تجربي به نفع پسران خواهد بود.
وي اظهار داشت: نحوه پذيرش جنسيتي دانشجو در كنكور 87 مانند كنكور سال گذشته است و تعداد رشته هايي كه در آنها پذيرش جنسيتي صورت مي گيرد نيز در مقايسه با سال گذشته تغيير نكرده است.
همچنين مدير كل دفتر گسترش و ارزيابي آموزش پزشكي از پذيرش جنسيتي در برخي رشته هاي دانشگاههاي علوم پزشكي در كنكور سراسري خبر داد و دلايل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي براي اين نوع پذيرش را تشريح كرد.
دكتر سيد امير محسن ضيايي در گفتگو با مهر افزود: وزارت بهداشت در خصوص اعمال سهميه جنسيتي در پذيرش داوطلبان تحصيل در دانشگاههاي علوم پزشكي دسترسي عادلانه داوطلبان براي رشته هاي مورد علاقه و نياز كشور به آن رشته تحصيلي و نحوه تأمين نيروي انساني آن را در نظر مي گيرد بنابراين ممكن است به نظر بيايد در برخي از رشته ها پذيرش به صورت جنسيتي خاص صورت گرفته است.
مدير كل دفتر گسترش و ارزيابي آموزش پزشكي گفت: اين در حالي است كه ارائه خدمات بهداشتي و درماني جزء وظايف ذاتي وزارت بهداشت است و اين وزارتخانه بايد نيروي انساني مورد نياز كشور در حوزه سلامت در همه سطوح را تربيت كند.
وي اضافه كرد: وزارت بهداشت تمام تلاش خود را در برقراري عدالت جنسيتي در پذيرش دانشجو به انجام رسانده است. عدالت به معناي قرار دادن هر چيز به جاي خود بوده و به معناي تساوي نيست.
مدير كل دفتر گسترش و ارزيابي آموزش پزشكي يادآور شد: برقراري عدالت در دسترسي به آموزش عالي يكي از مهمترين اهداف وزارت بهداشت در بخش آموزش پزشكي است و در اين ميان تلاش كرده است اين مهم را تامين كند.
وي گفت: در اين ميان طبيعتا براي ارائه خدمات درماني در عرصه هاي گوناگون نياز به تربيت نيروي انساني از هر دو جنس است تا جامعه اسلامي ما بتواند بطور متوازن از خدمات حرفه اي و موثر اين افراد استفاده كند.
ضيايي در گفتگو با مهر خاطرنشان كرد: در واقع وزارت بهداشت تلاش كرده است كه حداقل لازم از هر جنسيت براي ارائه خدمات را تامين كند و يا حتي در بعضي رشته ها به تناسب شرايط تحصيل و يا وضعيت خدمت ظرفيت را بطور كامل در اختيار بك جنسيت قرار دهد نظير رشته تخصصي زنان و زايمان، مامايي و بهداشت خانواده كه به صورت انحصاري براي خانمها و رشته مبارزه با بيماريها و فوريتهاي پزشكي كه به صورت انحصاري براي آقايان اختصاص داده شده است.
وي حضور زنان در عرصه هاي مهم اداره كشور را از افتخارات جمهوري اسلامي ايران دانست و يادآور شد: يكي از مهمترين اين عرصه ها آموزش عالي است كه در حال حاضر خانمها چه به عنوان دانشجو و چه استاد و محقق حضور بسيار موفق و گسترده اي دارند كه نشان دهنده اهتمام كشور براي تضمين اين حضور موثر است.
مديركل دفتر گسترش و ارزيابي آموزش پزشكي اضافه كرد: اعمال سهميه هاي جنسيتي براي تامين حداقلي نيازهاي كشور است و با توجه به افزايش ظرفيت پذيرشها و تشكيل رشته هاي جديد امكان رقابت موثر و جدي براي رشته هاي مورد علاقه همه داوطلبان ورود به دانشگاههاي علوم پزشكي ميسر است.
دوشنبه 7 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]