تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837910228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرونده‌اي براي كتاب‌هاي الكترونيكي با كاغذ خداحافظي كن


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: ا ظهور كتاب‌هاي الكترونيكي تقريبا سه سالي مي‌شود كه صنعت چاپ و نشر دچار تغيير و تحولات عظيمي شده است.كتاب الكترونيكي اطلاعات ذخيره شده يك كتاب در قالب ديجيتال است به صورتي كه بتوان آن را روي صفحه كامپيوتر مشاهده كرد.

كتاب‌هاي الكترونيكي را مي‌توان روي ابزار‌هاي ديجيتالي نظير ديسك فشرده، شبكه جهاني وب و كتابخوان‌هاي الكترونيكي منتشر كرد.براي مثال، بسياري از منابع مرجع نظير دايره‌‌المعارف بريتانيكا، دايره‌‌المعارف آمريكانا، فرهنگ وبستر، فرهنگ آكسفورد و از اين قبيل، علاوه بر قالب چاپي، روي ديسك فشرده و نيز شبكه جهاني وب قابل دستيابي هستند.

كتاب‌هاي الكترونيكي را مي‌توان به دو صورت در محيط وب شناسايي كرد.برخي كتاب‌هاي الكترونيكي، شكل چاپي ندارند و فقط در قالب ديجيتالي منتشر مي‌شوند.همه فرآيند نشر كتاب از زمان تاليف تا قرار گرفتن در محيط وب، به صورت الكترونيكي انجام مي‌شود.بنابراين چنين كتاب‌هايي را نمي‌توان در جهان چاپي و كتابخانه‌هاي سنتي يافت و از اين لحاظ اثري منحصر به فرد به شمار مي‌آيند.

اين بخش از عرصه نشر كتاب‌هاي الكترونيكي هنوز با مشكلات حقوقي، معنوي و اقتصادي روبه‌رو است.در واقع، ناشران به اين نكته مهم پي‌برده‌اند كه چه از نظر رقابت با ديگران و چه از لحاظ پاسخگويي به نيازهاي جامعه جديدي از مخاطبان يعني «خوانندگان اينترنتي»، چاره‌اي جز توجه به امكانات و قابليت‌هاي نشر اينترنتي ندارند و ناچار به نقش‌آفريني در اين محيط هستند.

بخش دوم از كتاب‌هاي الكترونيكي در محيط وب، در واقع شكل الكترونيكي نسخه‌هاي چاپي منتشر شده به شمار مي‌آيند كه ناشران آنها را از طريق وب نيز دسترس‌پذير كرده‌اند.اين گروه كتاب‌هاي الكترونيكي به سرعت در حال توسعه و گسترش هستند.



انواع كتاب‌هاي الكترونيكي

كتاب‌هاي الكترونيكي، با توجه به ويژگي‌ها، امكانات و كاربردهايشان به گروه‌هاي زير تقسيم مي‌شوند:

۱ - كتاب‌هاي الكترونيكي متني: در اين دسته، كتاب‌هاي الكترونيكي فقط شامل اطلاعات متني هستند و هيچ‌گونه تصوير، نمودار را شامل نمي‌شوند.

۲ - كتاب‌هاي الكترونيكي داراي تصاوير اسكن‌شده: در كنار اطلاعات متني، تعدادي تصوير اسكن شده نيز وجود دارد.

۳ - كتاب‌هاي الكترونيكي با تصاوير متحرك:

در كنار اطلاعات متني، تعدادي تصوير انيميشن يا قطعاتي از فيلم نيز وجود دارد.

۴ - كتاب‌هاي الكترونيكي سخنگو : اين دسته كتاب‌هاي الكترونيكي با استفاده از امكانات صوتي و الكترونيكي تا حدي با كاربر رابطه برقرار مي‌كنند.

۵ -كتاب‌هاي الكترونيكي چند رسانه‌اي : ‌در اين دسته از كتاب‌هاي الكترونيكي يك رابطه چند رسانه‌اي و دو سويه ميان كتاب و خواننده برقرار مي‌شود.اين دسته كاملا با كتاب‌هاي سنتي و چاپي متفاوت‌اند و امكانات كمكي براي جست‌وجو و تحقيق در آنها در نظر گرفته شده است.

كتاب‌هاي الكترونيكي در محيط وب بيشتر در قالب PDF، HTML، EXE يا متن ساده در دسترس قرار مي‌گيرند.براي مطالعه برخي كتاب‌هاي الكترونيكي بايد همه متن كتاب‌ها را به كامپيوتر شخصي يا كتابخوان خود انتقال داد و صفحه يا فصل آنها را مطالعه كرد.



چرا كتابخوان‌هاي الكترونيكي؟

به‌طور كلي كتابخوان‌هاي الكترونيكي نقش بسيار مهمي در سهولت كتابخواني دارند و به اين ترتيب مي‌توان به كمك آنها، كتاب‌هاي مورد علاقه را همه‌جا با خود همراه داشت تا در هر فرصتي كه پيش آمد، بخشي از آنها را بخوانيم.اين در حالي است كه يكي از مهم ترين ويژگي‌هاي كتابخوان‌ها اين است كه در آنها مي‌توان اندازه متن كتاب را به دلخواه تغيير داد.از آنجايي كه در اين كتابخوان‌ها متن كتاب براساس فن‌آوري جديدي موسوم به eink يا جوهر الكترونيكي روي صفحه نمايشگر به‌نمايش درمي آيد در مقايسه با صفحات نمايشگر رايانه‌اي كه مجهز به فن‌آوري LED هستند، خواندن متن كتاب يا هر نوشته‌اي راحت تر بوده و تنها با يك بار شارژ دستگاه مي‌توان هزاران صفحه از كتاب را بدون نياز به شارژ مجدد خواند.

با توجه به چنين ويژگي‌هايي بايد پذيرفت كه استفاده از كتابخوان‌هاي الكترونيكي براي خواندن اين نوع كتاب‌ها در لپ تاپ‌ها و حتي آيفون‌ها قابل مقايسه نخواهد بود.كيندل آمازون و سوني ريدر، از مشهورترين و موفق ترين كتابخوان‌هاي عرضه شده به بازار هستند كه به عنوان محبوب ترين كتابخوان‌ها از نظر كاربران شناخته شده اند.

آمازون بزرگ ترين سايت فروشنده كتاب‌هاي كاغذي است كه با ارائه كتابخوان الكترونيكي خود موسوم به كيندل به عنوان نخستين فروشنده تخصصي نسخه الكترونيكي از كتاب‌هاي آمازون قدم در اين عرصه گذاشت.كيندل، كتابخواني است كه مي‌تواند حدود ۳۰ ساعت بدون نياز به شارژ مجدد كار كند و اين در حالي است كه به راحتي در دست جاي مي‌گيرد و بسياري از مشكلاتي كه كاربران لپ تاپ‌ها با آن مواجه مي‌شوند را ندارد.به اين ترتيب پيش بيني مي‌شود كه در آينده‌اي نه‌چندان دور نسخه‌هاي الكترونيكي جايگزين نسخه‌هاي كاغذي كتابخانه بزرگ آمازون شود.قيمت نهايي كيندل حدود ۳۹۹ دلار است، اما سوني ريدر كه رقيب جدي كيندل محسوب مي‌شود، كتابخوان ديگري است كه قيمت آن حدود ۳۰۰ دلار است و ويژگي منحصر به فرد آن در مقايسه با كيندل در اين است كه انتقال آنلاين نسخه‌هاي مختلف كتاب‌هاي الكترونيك به آن از طريق درگاه USB امكان‌پذير است.

يكي از انواع جديد كتابخوان‌هاي سوني، سوني‌ريدرهاي لمسي است كه از نظر اندازه از نمونه‌هاي قبلي اين نوع كتابخوان‌ها كوچك تر است و قيمت آن نيز حدود ۱۰۰ دلار بيشتر از مدل‌هاي قبلي است.شارژ باتري اين كتابخوان لمسي براي مطالعه ۷۵۰۰ كتاب كافي است.از آنجايي كه اين كتابخوان لمسي است شما تنها با اشاره يك انگشت مي‌توانيد كتابي را كه مي‌خوانيد ورق بزنيد.

قابليت يادداشت برداري در حاشيه متن كتاب و همچنين امكان‌ لايت كردن صفحات يا جملاتي از كتاب از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين نسل جديد كتابخوان‌ها هستند.

از آنجايي كه كتابخوان‌هاي الكترونيكي در حقيقت نوعي كاغذ الكترونيكي تك‌لايه هستند كه متن نوشته با استفاده از نوعي جوهر الكترونيكي در سطح آن به نمايش درخواهد آمد، مي‌توان از آنها براي مطالعه طولاني مدت استفاده كرد كه با توجه به اهميت اين موضوع امروزه اغلب روزنامه‌ها و مجلات، چاپ نسخه‌هاي الكترونيكي را مورد توجه قرار داده اند.

اگر قصد خريد يك كتابخوان الكترونيكي را داشته باشيد با انواع مختلفي از آنها مواجه خواهيد شد كه از قابليت‌هاي مختلفي نظير اينترنت بي‌سيم، تبديل متن به گفتار، صفحه نمايش لمسي، بلوتوث، Wi-Fi، صفحه نمايش چرخان و...برخوردار هستند.به‌رغم اينكه كيندل و سوني ريدر همچنان در صدر پرفروش ترين كتابخوان‌ها در سطح دنيا قرار دارند كتابخوان‌هاي جديدتري با قابليت‌هاي منحصر به فرد به بازار عرضه شده است كه به نظر مي‌رسد به زودي به جايگاه مناسبي در جلب رضايت مخاطبان دست يابند. يكي از اين كتابخوان‌ها QVE است كه تفاوت آن با ديگر كتابخوان‌ها، انعطاف‌پذيري آن است.شما مي‌توانيد اين كتابخوان بسيار سبك را به راحتي همچون يك روزنامه چاپي تا كرده و در كيف خود قرار دهيد.نمايشگر آن به اندازه يك كاغذ A۴ است و به اين ترتيب شما مي‌توانيد يك نوشته را در اندازه اصلي آن روي نمايشگر مشاهده كنيد. به نظر مي‌رسد كه اين كتابخوان بتواند جايگزين مناسبي براي جزوه‌هاي دانشگاهي باشد.Skiff نيز يكي ديگر از كتابخوان‌هاي جديد است كه كتابخواني بزرگ و تمام رنگي است كه مشاهده تصاوير رنگي كتاب‌هاي علمي را براي مخاطب خود لذتبخش تر خواهد كرد. اين كتابخوان بسيار باريك است و علاوه بر اينكه از شبكه‌هاي Wi-Fi و 3G پشتيباني مي‌كند مجهز به حافظه ۴گيگابايتي است.اگرچه اسكيف نيز همانند كتابخوان‌هاي كيندل و سوني از صفحه نمايشگر لمسي و فن‌آوري eink برخوردار است، اما مي‌تواند تصاوير متحرك را با سرعت ۱۲ فريم در ثانيه به نمايش درآورد و به عبارت ديگر از سرعت نمايش بسيار خوبي در مقايسه با ديگر كتابخوان‌ها برخوردار است. اگرچه هنوز راهي طولاني را در جايگزين شدن كتابخواني به شيوه نوين با كتابخواني به شيوه سنتي پيش رو خواهيم داشت اما به‌نظر مي‌رسد كه اين فن‌آوري‌هاي جديد بتواند سرآغاز فصل جديدي در فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات باشد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 310]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن