تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830902897




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افزایش تاثیرگذاری شیمی‌درمانی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: محقق ایرانی موسسه MIT موفق به ارائه نانو ناقلهای جدیدی شده است که می توان به وسیله آنها میزانهای دقیقی از ترکیبهای داروهای مختلف ضد سرطانی را وارد تومورهای سرطانی کرد.



در سالهای اخیر مطالعات مختلف بارها نشان داده اند که ترکیبی از داروها نسبت به یک تک دارو در درمان انواع سرطان تاثیرگذاری بیشتری دارد.



با این حال معمولا محاسبه میزان دقیق دارو متناسب با نوع تومورهای سرطانی بسیار دشوار است و محقق ایرانی MIT با ارائه نانو ذرات ناقلی که می توانند مقداری معین از دو یا سه نوع دارو را به سلولهای سرطانی انتقال دهند، این مانع را از سر راه درمان سرطان پروستات برداشته است.



به گفته محققان این نانو ذرات در عین حال که می توانند تاثیرگذاری شیمی درمانی را افزایش دهند، از میزان عوارض جانبی این نوع درمان نیز خواهند کاست.



در این مطالعه که نتایج آن در نشریه رسمی آکادمی ملی علوم ایالات متحده منتشر شده است، امید فرخزاد و رابرت لنگر از اعضای موسسه MIT و مرکز درمان سرطان هاروارد توانستند توانایی های نانو ذرات جدید خود را با انتقال دادن دو نوع داروی ضد سرطان به نامهای Cisplatin و Dosetaxel که معمولا برای درمان انواع سرطان مورد استفاده قرار می گیرند، به نمایش بگذارند.



برای ساخت این نانو ذرات فرخزاد و لنگر استراتژی جدیدی ارائه کردند که به آنها امکان می داد داروها را با ویژگی های بسیار متفاوت فیزیکی با یکدیگر ترکیب کنند، ویژگی هایی که دستیابی به آنها در نانو ناقلهایی که در گذشته ساخته شده بودند، امکان پذیر نبود.



به گفته فرخزاد نمونه های قدیمی نانوذرات تنها در صورتی کارایی دارند که حامل دو نوع دارو باشند که از نظر شیمیایی و فیزیکی به هم شباهت داشته باشند اما با استفاده از شیوه جدید می توان داروهای متفاوت را با یکدیگر ترکیب کرد.



در شیوه "امتزاج دارو-پلیمر"، مولکولهای دارو به شکل آویزهای معلقی هستند که از بخشهای مجزای پلیمر آویزانند و سپس این واحدها به شکل یک نانو ذره سرهم بندی می شوند این رویکرد تعیین دقیق میزان داروهای درون نانو ذرات را به وجود آورده و میزان دقیق آزادسازی دارو پس از ورود ذرات به درون تومورها را کنترل می کند.



در این مطالعه زمانی که محققان داروها را درون نانوذرات قرار دادند، برچسبی را به آن افزودند که با مولکولی به نام PSMA که بر روی سطح بیشتر سلولهای تومورهای سرطان پروستات یافته می شود، ترکیب می شود.



این برچسب به نانوذرات امکان می دهد هدف خود را مستقیما یافته و به سوی آن حرکت کنند و به این شکل بدون وارد آوردن آسیب به نسوج سالم از میزان عوارض جانبی داروهای شیمی درمانی بکاهند.



بر اساس گزارش Nanotech now، این شیوه درمانی اکنون در حال آزمایش بر روی حیوانات است و به گفته فرخزاد زمانی که اطلاعات به دست آمده از آزمایشهای حیوانی توانایی این شیوه را ثابت کند، طی چند سال آینده می توان دوره های آزمایشی بالینی انسانی این شیوه را آغاز کرد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن