تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828799582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مواد غذايي مفيدي که مي تواند مضر هم باشد؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: مترجم: کشميري- بسياري از موادغذايي با ارزش در صورت استفاده بي رويه يا نابه جا مي تواند مضر باشد. به نوشته سايت «prevention»، محققان آمريکايي دريافته اند که رژيم غذايي مديترانه اي مي تواند خطر ناراحتي هاي قلبي را در بيماران قلبي افزايش دهد. در اين مطلب به چند نوع از اين مواد غذايي اشاره مي کنيم که بايد در مورد مصرف آن دقت کرد.

* گريپ فروت: اين ميوه ماده اي به نام نارينجنين (Naringenin) دارد که ميزان قند خون را متعادل مي کند با تحريک کبد در سوخت چربي اضافه، مانع بروز سندروم سوخت و ساز که زمينه ساز بيماري ديابت است مي شود. اما اين ميوه مي تواند ميزان هورمون استروژن در بدن را افزايش دهد. زنان مسن تري که روزي يک چهارم گريپ فروت را مصرف مي کنند ۳۰ درصد بيشتر در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند. اگرچه اين ميوه منبع عالي ويتامين C، فيبر و فيتونيوترينت ها است، مصرف روزي نصف اين ميوه يا ۲۵۰ ميلي ليتر آب ميوه آن کافي است. هرچند مصرف بيش از يک ليتر آب گريپ فروت يا ۲ عدد در روز، به بدن ضرر مي رساند و بايد از آن پرهيز شود.

* زردچوبه: کورکومين موجود در اين ادويه علاوه بر تسکين علائم سندروم تحريک پذير روده (IBS) نقش محافظت از کبد و کمک به هضم چربي و خاصيت ضدتوموري نيز دارد. تحقيقاتي که توسط محققان آمريکايي انجام گرفته نشان مي دهد مصرف ۲ وعده غذايي حاوي زردچوبه، در پيش گيري از بيماري آلزايمر موثر است. اگرچه مصرف ميزان متعادل اين ادويه براي بدن مفيد است اما مصرف روزي بيش از ۱۰۰ ميلي گرم مي تواند منجر به زخم معده شود. از آن جايي که زردچوبه باعث رقيق شدن خون مي شود، در صورتي که خون ريزي داريد، قرار است عمل شويد يا داروي رقيق کننده خون مصرف مي کنيد، از مصرف زياد آن بپرهيزيد. مصرف زياد آن، ميزان قند خون را کاهش مي دهد. بايد مصرف زردچوبه را به هفته اي يک قاشق مرباخوري محدود کنيد.

* سويا: از اين دانه در تهيه سس و شيرسويا استفاده مي شود. سويا نسبت به گوشت، حاوي چربي اشباع شده کمتري است و حاوي مقادير فراواني اسيد چرب امگا۳ است که براي سلامت قلب مفيد است دانه سويا تصفيه نشده نيز حاوي تمامي ۷ اسيدآمينه اساسي لازم براي حفظ و بازسازي تمامي بافت هاي بدن از عضلات تا مو مي باشد. از طرف ديگر سويا حاوي مقادير زيادي مواد شيميايي است که مانع هضم پروتئين و جذب مواد معدني مي شود و نيز روي سوخت و ساز بدن تاثير مي گذارد. اگرچه سويا خطر بروز سرطان سينه را کمي کاهش مي دهد اما تحقيقي که در آمريکا انجام گرفت نشان داد مصرف مکمل هاي سويا مي تواند براي افرادي که از اين بيماري جان سالم به در بردند، کمي خطرناک باشد. مکمل هاي سويا حاوي مقدار بالاي ايزوفلاوانز (Isoflavones) شبيه به استروژن است که سلول هاي تومور را به تقسيم و تکثير تشويق مي کند. کارشناسان، مصرف روزي يک وعده فرآورده تصفيه نشده سويا را توصيه مي کنند.

* فلفل: کپسيسين (Capsaicin) موجود در فلفل، درد را تسکين مي دهد، گردش خون را بهبود مي بخشد و با تومورهاي سرطاني مقابله مي کند. مصرف فلفل باعث کاهش وزن در افراد چاق مي شود. اما محققان دانشگاهي معتقدند، مصرف روزي يک دانه فلفل تند، خطر سرطان معده را ۱۵ درصد افزايش مي دهد و سندروم تحريک پذير روده را نيز تشديد مي کند. فلفل با کاهش حفاظ هاي معده باعث زخم، سوءهاضمه و يا سوزش سردل مي شود. براي به دست آوردن حداکثر فايده، هفته اي ۳ عدد فلفل همراه با رژيم غذايي متعادل بخوريد.

* ماهي چرب: ماهي هاي ساردين، آزاد و ماکرو سرشار از امگا۳ هستند که مانع بيماري قلبي مي شود و سلامت مغز را نيز تقويت مي کند. ماهي هاي چرب غني از ويتامين هاي A و D نيز مي باشند. ماهي هاي چرب يکي از مواد غذايي نادر، حاوي ويتامين D است که معمولا با قرار گرفتن در معرض نور خورشيد در بدن توليد مي شود. ويتامين D، سراتونين (Seratonin) را -نوعي هورموني که روي روحيه فرد تاثير مثبتي مي گذارد- تقويت مي کند. اما سموم موجود در درياها که در بافت هاي چربي تجمع پيدا مي کنند، با محدود کردن توانايي توليد انسولين در بدن، خطر ابتلا به بيماري ديابت را افزايش مي دهد. بنابراين مصرف هفته اي ۱۴۰ گرم به افراد عادي توصيه شده و زنان در سن باروري و کودکان نبايد هفته اي بيش از ۲ وعده ماهي چرب بخورند





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن