تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848138414




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه جلوی هدر رفتن باتری گوشی را بگيريم


واضح آرشیو وب فارسی:میهن دانلود:


چگونه جلوی هدر رفتن باتری گوشی را بگيريم

همه با جمله معروف دستگاه مشترك مورد نظر خاموش است مواجه مي*شوند و شما نيز تمام روز احساس مي*كنيد چيزي كم داريد.......

هيچ احساسي بدتر از تمام شدن شارژ موبايل در وسط روز نيست، زماني كه كلي كار با گوشي خود داريد و افراد مختلفي قرار است با شما تماس بگيرند، اما همه با جمله معروف "دستگاه مشترك مورد نظرخاموش است" مواجه مي*شوند و شما نيز تمام روز احساس مي*كنيد چيزي كم داريد.

اما براي برطرف كردن اين مشكل نيز راه*حل*هايي وجود دارد و شما با كمي توجه مي*توانيد عمر باتري گوشي*تلفن*همراه خود را طولاني*تر كنيد توجه: خواندن ترفند موبايل در ادامه مطلب روش اول: قابليت*ها و تنظيمات

گوشي*هاي امروزي تعداد زيادي قابليت دارند كه تمام آنها باتري مصرف مي*كنند، در نتيجه اگر به هر كدام از آنها نياز نداشتيد مي*توانيد خاموششان كنيد. برخي گوشي*ها راه*هاي مختلفي براي جلوگيري از هدر رفتن باتري در اختيار كاربر قرار مي*دهند، مثلا گوشي را در حالت آماده باش يا Stand by قرار مي*دهد و يا زماني كه از برخي قابليت*ها استفاده نمي*كنيد، آنها را خاموش مي*كند.
شما معمولا مي*توانيد تمام اين تنظيمات را در منو "Settings " يا "Tools " تغيير دهيد. تمام قابليت*هاي جديدي كه به گوشي*ها افزوده مي*شود، باتري مصرف مي*كنند و با اين كه كيفيت باتري*ها بهتر شده ، اما همچنان آنقدر خوب نيستند كه بتوانند انرژي را براي مدت زمان طولاني در خود نگهدارند.

اگر از بلوتوث*تان استفاده نمي*كنيد، آن را خاموش كنيد
يكي از معروف*ترين برنامه*هاي باتري خور، بلوتوث است كه اغلب بدون دليل روشن مي*ماند. بلوتوث يك استاندارد راديويي است كه مي*توان به وسيله آن ديتاها و اطلاعات را نقل و انتقال داد، اما براي اين كار، باتري زيادي مصرف مي*كند. اگر از هدست*هاي بلوتوث استفاده نمي*كنيد، بعد از نقل و انتقال فايل*هايتان به گوشي ديگرفراموش نكنيد آن را خاموش كنيد.

نور صفحه نمايش*تان را كم كنيد

قابليت ديگري كه خيلي بايد حواستان به آن باشد، نور صفحه نمايش*تان است. برخي گوشي*ها به صورت اتوماتيك نور صفحه نمايش را متناسب با نور محيط تغيير مي*دهند، اما اغلب گوشي*ها چنين قابليتي ندارند. اغلب گوشي*ها به صورت پيش*فرض روي روشن*ترين حالت صفحه نمايش تنظيم شده*اند و شما مي*توانيد با مراجعه به منوي تنظيمات، نور آن را كمتر كنيد.

معمولا براي ديدن صفحه نمايش و خواندن آن نياز نداريد نور آن خيلي زياد باشد، در نتيجه هرچه ميزان آن را كمتر كنيد، انرژي كمتري از دست مي*دهيد. برخي گوشي*ها گزينه*اي نيز در اختيارتان قرار مي*دهند كه مي*توانيد تنظيم كنيد صفحه نمايش*تان تا چه مدت زماني روشن بماند. كمتر كردن اين مدت نيز در كمتر هدر رفتن باتري*تان كمك مي*كند.

از عكس*هاي متحرك و زنگ با صداي بلند استفاده نكنيد

محافظ*هاي صفحه نمايش و عكس*هاي پس*زمينه متحرك ممكن است زيبا و هيجان*انگيز به نظر برسند، اما باتري زيادي مصرف مي*كنند؛. پس براي مصرف كمتر باتري بهتر است از اين عكس*ها استفاده نكنيد. زنگ با صداي بلند و ويبره نيز انرژي زيادي مصرف مي*كنند، در نتيجه بهتر است چند پروفايل با صداهاي مختلف زنگ و ويبره بسازيد تا زماني كه لازم نبود، از پروفايل بدون ويبره و زنگ با صداي نه چندان بلند استفاده كنيد.

كمتر از تلفن استفاده كنيد

اگر باتري گوشي*تان در حال تمام شدن بود و منتظر تماس خاصي نبوديد مي*توانيد حتي گوشي*تان را خاموش كنيد. بازي كردن و يا گوش دادن به موسيقي توسط گوشي كار هيجان*انگيزي و وقت*پركني است ولي باتري زيادي هم مصرف مي*كنند.

استفاده از شبكه*هاي 3G، GPRS وWi-Fi

استفاده از شبكه*هاي 3G، GPRS و Wi-Fi در ايران به خاطر در دسترس نبودن امكانات مخابراتي امكان*پذير نيست، اما جزو قابليت*هايي هستند كه باتري زيادي مصرف مي*كنند. در نتيجه اگر در كشوري بوديد كه مي*توانستيد از اين قابليت*ها استفاده كنيد، آن را طوري تنظيم كنيد كه تنها زماني كه به آن احتياج داريد فعال شود.

روش دوم: قدرت سيگنال

اگر در محلي قرار داريد كه گوشي*تان مرتب مجبور مي*شود به دنبال سيگنال براي تعيين ميزان آنتن*دهي بگردد، بدانيد يكي از علل زودتر تمام شدن باتري گوشي*تان نيز همين است. زماني كه در جايي هستيد كه آنتن*دهي كمتري دارد، گوشي شما بايد انرژي بيشتري براي برقراري ارتباط با نزديك*ترين ايستگاه مخابراتي مصرف كند به خاطر همين مطلب بهتر است به دنبال مكاني در خانه يا محل كارتان بگرديد كه آنتن*دهي بهتري دارد و گوشي*تان را همان*جا بگذاريد. علاوه بر آن زماني كه مي*خواهيد با كسي تماس بگيريد، ببينيد آنتن گوشي*تان بيشتر از 3 خط باشد.

اگر در محلي هستيد كه اصلا آنتن نداريد، بهتر است گوشي خود را خاموش كنيد و وقتي به جايي رسيد كه آنتن داشتيد، گوشي*تان را دوباره روشن كنيد.

روش سوم: باتري*تان را بشناسيد!

اغلب گوشي*هاي جديد، باتري*هاي ليتيومي دارند تا باتري*هاي نيكلي. در مورد باتري*هاي نيكلي، قبل از اولين بار استفاده بايد گوشي خود را تا 10 ساعت روي شارژ مي*گذاشتيد تا آماده استفاده مي*شد، اما در مورد باتري*هاي ليتيومي، تنها تا زماني كه اعلام مي*كند باتري پر شده است، كافي است.

يكي ديگر از معايب باتري*هاي نيكلي اين است كه بعد از مدتي استفاده از باتري و شارژ كردن مجدد آن، بايد بگذاريد باتري كاملا خالي شود، چون درغير اين صورت باتري زود خراب مي*شود، اما اين مشكل در مورد باتري*هاي ليتيومي وجود ندارد.

باتري*هاي ليتيومي را هر وقت كه لازم بود شارژ كنيد و لازم نيست صبر كنيد تا شارژ آن كاملا تخليه شود.

باتري را خنك نگهداريد و جلوي آفتاب نگذاريد

باتري*هاي ليتيومي در خود تجهيزات الكتريكي دارند كه آنها را در مقابل حرارت زياد محافظت مي*كند، در نتيجه اگر گوشي*تان را شب تا صبح يا در مدت زمان طولاني روي شارژ بگذاريد، صدمه*اي به آن وارد نمي*شود. اما با اين حال حتي اگر يك باتري ليتيومي را بيش از يك هفته روي شارژ بگذاريد، صدمه مي*بيند. اگر گوشي*تان را مرتب مقابل نور مستقيم آفتاب و يا نزديك رادياتور هم بگذاريد، چنين اتفاقي برايش مي*افتد.

بعد از دو سال، يك باتري جديد بخريد

يك باتري ليتيومي، معمولا تنها تا 300 الي 500 بار شارژ كردن عمر مي*كند، در نتيجه اگر از باتري*تان يكي دو سال استفاده كرديد، بايد به فكر عوض كردن آن باشيد. به شما توصيه نمي*كنيم همراه با گوشي*تان يك باتري اضافه بخريد، چون حتي اگر از باتري ليتيومي استفاده هم نكنيد، بعد از اين مدت خراب مي*شود، در نتيجه هنگام خريد به تاريخ مصرف آن دقت كنيد.

استفاده از هر كدام از لوازم و دستگاه*ها، ويژگي*ها و روش*هاي خاص خود را دارد كه با مراجعه به دفترچه راهنما آن مي*توانيد با آنها آشنا شويد كه با روش*هاي بهينه نگاهداري از لوازم خود آشنا شويد. در اين حالت، هم مي*توانيد از تمام قابليت*هاي آن نهايت استفاده را ببريد و هم با نگهداري درست از آن، عمر مصرف دستگاه را زيادتر كنيد.  



رمز:





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: میهن دانلود]
[مشاهده در: www.mihandownload.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن