واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: شيوه هاي نامناسب علت ناموفق بودن امر به معروف و نهي از منكر است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): معاون اداره ها و كارخانه هاي ستاد احيا امر به معروف و نهي از منكر كشور گفت : بكارگيري شيوه هاي نامناسب علت نا موفق بودن امر به معروف و نهي از منكر در جامعه است.
حجت الاسلام "جواد صادق زاده" روز يكشنبه در همايش روسا، دبيران و اعضاي شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر اداره ها و كارخانه هاي استان همدان افزود: اين فريضه الهي بايد با زبان نرم انجام شود و بي توجهي به اين امر موجب جواب ندادن امر به معروف و نهي از منكر شده است.
وي اضافه كرد: فلسفه امر به معروف و نهي از منكر محبت است و بايد بر اساس مهرورزي به اين فريضه الهي عمل شود.
وي اظهار داشت: همچنين آمر به معروف و ناهي از منكر بايد خود عامل به معروف ها بوده و از انجام منكر اجتناب كند.
وي تاكيد كرد: آنچه كه امروز بايد مورد توجه جدي مسوولان و جزو سياست هاي اصلي نظام جمهوري اسلامي قرار گيرد آموزش معتمدان قبل از شكل گيري هسته هاي امر به معروف و نهي از منكر است.
صادق زاده اظهار داشت: در صورت احيا معروف ها در جامعه منكر خود به خود از بين خواهد رفت و همه چيز حسنه مي شود.
وي گفت: معاني معروف بايد در زمينه هاي مختلف اعتقادي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، خانوادگي و اداري تعريف شده و بر مبناي آن حركت كرد.
وي اضافه كرد: رويكرهاي قرآن به فرضيه امر به معروف و نهي از منكر در آيه 110 سوره آل عمران، آيه هاي 40 و 41 سوره حج و آيه 104 سوره آل عمران به ترتيب مطرح شده است.
وي همچنين گفت: امر به معروف و نهي از منكر در سه مرحله قلبي، لساني و يدي تعريف شده كه ركن اصلي آن تذكر لساني است.
وي افزود: درصورت بكارگيري مراحل قلبي و لساني و پاسخگو نبودن اين روش ها از برخورد فيزيكي براي پاكسازي جامعه بايد بهره برد.
امام جمعه همدان و نماينده ولي فقيه در استان نيز دراين خصوص گفت: شيوه هاي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه كنوني خود به عملي منكر است.
آيت الله "غياثالدين طه محمدي" تاكيد كرد: روش هاي اجراي امر به معروف و نهي از منكر بايد مبتني بر زبان نرم و با محبت باشد كه فرد در انجام منكر مصر نكند.
وي ضمن اشاره به مجازات مجرمان و اراذل و اوباشان كشور اظهار داشت: گناه اين افراد به گردن ماست كه براي هدايت آنان اقدام شايسته اي نكرديم.
وي افزود: اگر هر كس به نوبه خود پيشتر به داد اين ها رسيده بود امروز مجرمان و جنايتكاران افرادي صالح و دور از گناه بودند.
رييس ستاد امر به معروف و ني از منكر استان همدان همچنين بر اهميت تربيت آمران به معروف و ناهيان از منكر معقول، منطقي، روانشناس، جامعه شناس و مقتضيات شناس تاكيد كرد.
آيت الله محمدي افزود: انجام امر به معروف و نهي از منكر بدون تربيت نيروي انساني كاري عبث و بيهوده و همچون آب در هاون كوبيدن است.
وي اضافه كرد: تربيت عامران به معروف و ناهيان از منكر صاحب صلاحيت نيازمند آموزش افراد سالم و دلسوخته در دانشگاهي جامع و كاربردي است.
استاندار همدان نيز گفت: در امر به معروف و نهي از منكر بايد ظرفيت هاي انساني و توجه به عنصر زمان مدنظر قرار گيرد.
دكتر "بهروز مرادي" افزود: در دنيا و عصر اطلاعات و ارتباطات موفق بودن امر به معروف و نهي از منكر نيازمند كار كارشناسي و علمي باتوجه به شرايط زمان است.
وي اضافه كرد: مجموعه اي علمي براي تدوين و تنظيم سياست هاي اجراي امر به معروف و نهي از منكر بايد ايجاد شود.
وي ضمن بيان اينكه اساس دين مدارا با مردم است و نبايد به حوزه خصوصي مردم دخالت كرد و افزود: برخورد فيزيكي و سخت افزاري در تعليم و تربيت قدم آخر است.
وي گفت: ساختن جامعه و امتي نمونه به عنوان ادعاي اصلي جمهوري اسلامي در دنياي امروز بايد مورد توجه جدي قرار گرفته و با نگاه جهاني بايد برنامه ريزي صورت گيرد.
مرادي افزود: طيفي از معروف هاي مورد انتظار مردم بايد تعريف شده و به عنوان اهداف كلي محور حركت در جامعه قرار گيرد.
وي اضافه كرد: در اين خصوص بايد براي اشاعه معروف از ابزارهايي نظير ورزش و به خصوص فوتبال و جشنواره هاي متنوع فرهنگي و هنري بهره گرفت.
معاون اداره ها و كارخانه هاي ستاد امر به معروف و نهي از منكر همدان نيز از تشيكل 104 شورا در استان خبر داد.
"احمد رستنده" افزود: يكي از مهمترين برنامه هاي اين ستاد تشكيل هسته هاي معتمدان است كه تاكنون اين هسته ها در 50 درصد اداره ها تشكيل و مابقي نيز تا پايان مرداد ماه فعال مي شود.
همايش يك روزه روسا، دبيران و اعضاي شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر اداره ها و كارخانه هاي همدان با حضور مديران دستگاه هاي اجرايي در همدان برگزار شد.
ك/4 7521/564/1139 ك/3 7521 /564 شماره 418 ساعت 13:38 تمام
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]