تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى‏گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830621359




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

احمد توكلي:رسانه‌ها در مورد تورم بازار گرمى مى‌كنند


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: احمد توكلي:رسانه‌ها در مورد تورم بازار گرمى مى‌كنند
رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس طى يك كنفرانس مطبوعاتى اهداف گذشته اين مركز و اهدافى كه قرار است در آينده توسط اين مركز پيگيرى شود را تبيين كرد. رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس اين نكته را يادآور شد كه در اين دوره مركز پژوهش‌هاى مجلس سعى مى‌كند بيش‌تر از دوره هفتم نمايندگان را درگير كارهاى پژوهشى كند، در عين حال تعامل بيش‌تر با كميسيون‌هاى تخصصى مجلس را از ديگر راه‌هايى كه قرار است در اين دوره پيموده شود، عنوان كرد. احمد توكلى در پاسخ به اين سوال كه آيا براى انتخابات رياست جمهورى دهم كانديدا خواهيد شد يا خير؟ گفت: بعدا در اين زمينه صحبت مى‌كنم. وى در پاسخ به اين سوال كه ارزيابى‌اش از اجراى تبصره 13 در مركز پژوهش‌ها چيست، گفت: آخرين بررسى مركز از اجراى تبصره 13، در نيمه سال گذشته بوده است و بعد از آن ارزيابى ديگرى نداشته است.توكلى در پاسخ به اين سوال كه در زمان انتخاب شما شروطى براى شما گذاشته شده است؟ آيا اين شروط تاثيرى بر استقلال مركز پژوهش‌ها دارد يا خير؟ گفت: پيش شرطى در كار نبوده و در ملاقاتى كه روز شنبه 29 تيرماه من با آقاى لاريجانى و مهندس باهنر داشتم، آنها پيشنهاداتى را از سوى هيئت رئيسه مطرح كردند، همچنين يك سرى توصيه‌هايى ناصحانه داشتند كه بيش‌تر مربوط به ارتقاى كيفيت مركز پژوهش‌ها بود، البته يك توصيه ديگرى داشتند كه آن را نپذيرفتم و اين توصيه آن بود كه شما آزادانه‌تر عمل كنيد، كه من در پاسخ به آنها گفتم ما غير آزاد بيان نمى‌كنيم، مركز براى خشنودى يا ناخشنودى هيچ كس تصميم نمى‌گيرد، زيرا يك مركز و يك نهاد پژوهشى است و كار علمى مى‌كنيم، البته كار كارشناسى در عرصه علوم انسانى و اجتماعى كمتر اتفاق مى‌افتد، ضمن آنكه ممكن است يك كار كارشناسى نقدهايى بر آن روا باشد. وى افزود: ما نظرات مركز را رسانه‌اى مى‌كرديم و در خيلى از موارد از رسانه‌ها به ما نقد مى‌شد كه همين نقد دستمايه بهبود كار ما بود، لذا انتظار اين كه مركز معطوف به نتيجه كار كند، انتظار به جايى نيست و شان هيئت رئيسه و نمايندگان نيز در اين نيست كه چنين انتظارى از مركز پژوهش‌ها داشته باشند.

به گزارش ايسنا، توكلى در پاسخ به سوال ديگرى مبنى بر اين‌كه در مجلس هفتم اين نقد را بر شما داشتند كه گزارش‌هاى مركز عليه تصميم گيرى دولت است، آيا اين نقد را وارد مى‌دانيد يا نه، گفت: مركز پژوهش‌ها يك نهاد پژوهشى است كه سفارشى كار انجام نمى‌دهد و نتيجه كارهاى آن ممكن است با سياست‌گذارى برخى منطبق باشد، يا نباشد. وى ابراز عقيده كرد كه اگر مركز پژوهش‌ها از ارائه نظر منفى خوددارى كند، تمام نظراتش زير سوال مى‌رود، وفادارى ما به روش‌مان مورد توجه است، نه نتيجه كه خوشايند كسى باشد يا نباشد، بنابراين اين انتقاد بيان حقيقتى است كه قابل نقد نيست، يعنى هويت مركز آن است كه نظر كارشناسى بدهد، نه نظرى كه خوشايند باشد يا نباشد. وى در پاسخ به سوال ديگرى مبنى بر اينكه اظهارنظر در مورد مسائل سياسى روز آيا در دستور كار مركز پژوهش‌ها هست يا نه؟ و آيا مى‌تواند مركز پژوهش‌ها اين كار را انجام بدهند يا خير؟ گفت: هر چه كه مركز توليد مى‌كند، بنابر فرض محصول كار كارشناسى و علمى است و طبق قانون مركز پژوهش‌ها هر آنچه كه توليد مى‌كنيم، را موظف به انتشار آن هستيم، لذا آنچه كه منتشر مى‌شود اظهار نظر فردى نيست، بلكه يك نظر كارشناسى است. توكلى در پاسخ به سوال ديگرى مبنى بر آن‌كه مركز پژوهش‌ها در مورد طرح تحول اقتصادى دولت چه كارهايى انجام داده، گفت: هنوز طرح تحول اقتصادى به شكل مكتوب به مجلس ارائه نشده و نسخه‌اى هم به مركز نيامده كه در دستور كار قرار گيرد، اما ما منتظر نشديم و با دبير كارگروه اين طرح تماس گرفته و از آنها دعوت كرده‌ايم تا در حضور كارشناسان مركز طرح‌ها را ارائه دهند، تا در يك محيط علمى كوچك مورد بررسى قرار گيرد. رئيس مركز پژوهش‌ها خاطرنشان كرد: اگر در مورد اين طرح به نتايجى دست يافتيم، به اطلاع عموم خواهيم رساند، اما همچنان منتظريم كه مجلس كار خود را شروع كرده و روساى كميسيون‌هاى تخصصى براى بررسى اين طرح دعوت شوند. نماينده مردم تهران در ادامه افزود: اينجا يك نهاد پژوهشى كاربردى در امر حكومت است، پس نمى‌توان به آن امر و نهى كرد كه چگونه فكر كن و چگونه عمل كن، ما لوايح مجلسيان را دنبال مى‌كنيم، پس مبنا و اولويت بندى خاصى در اين زمينه قائل خواهيم شد، اما اينجا مركز سلول‌هاى بنيادى نيست كه كارهايش در مورد مسائل سياسى و فكرى نباشد. رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس در ادامه كنفرانس مطبوعاتى خود در پاسخ به سوال خبرنگارى كه در رابطه با احتمال مشاوره اين مركز به دولت در راستاى برنامه هاى اقتصادى قوه مجريه پرسيد، گفت: طبق قانون سفارش دولت به مركز پژوهش‌ها پيش بينى نشده، اما در عمل بسيار اتفاق افتاده كه دستگاه‌هاى دولتى به دليل احترامى كه مركز پژوهش‌ها بين نمايندگان دارد به ما رجوع كرده و موضوع بررسى را پيشنهاد مى‌كنند. توكلى افزود: از آنجا كه خود مركز راسا طبق قانون مى‌تواند موضع بررسى را اتخاذ كند، بنده اگر واقع‌بينانه اين موضوع را ببينم در دستور كار قرار داده‌ام و در رابطه با آن پژوهش شده و به نمايندگان منعكس گرديده است. وى همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا دولت تاكنون در برنامه‌هاى اقتصادى خود از مركز پژوهش‌ها به عنوان مشاوره استفاده كرده است يا خير؟ اظهار كرد: تا كنون برخى پروژه‌ها مشتركا و به كمك هم پيش رفته است، يعنى ما تلاش داشتيم كه در مسائل پژوهشى چهار گوشه يك مربع را دور يك ميز داشته باشيم.

رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس شوراى اسلامى از مركز پژوهش‌ها، كميسيون تخصصى ذى‌ربط ، نهادهاى بخش خصوصى و دستگاه‌هاى ذى‌ربط دولتى به عنوان اين چهار گوشه ياد كرد و افزود: به اين جمع در صورت لزوم معمولا صاحب نظران دانشگاهى اضافه مى‌شدند و اين كار را ما چون نتيجه بخش ديديم با شدت بيش‌ترى ادامه خواهيم داد.

توكلى در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ديگرى كه در رابطه با مسئله پاليزدار و جاسوسى كه در مركز پژوهش‌ها گرفته شده بود پرسيد، گفت: طبيعتا هر جا كه موثر باشد مورد توجه اين عناصر قرار مى‌گيرد، لذا بايد از اين مسئله حفاظت شود كه ان‌شاءالله مى‌شود. رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس شوراى اسلامى درباره موضوع عباس پاليزدار گفت: صرف نظر از كارهايى كه هم اكنون به وى نسبت داده مى‌شود و انجام داده و بايد رسيدگى قانونى شود كه البته به ما ارتباطى پيدا نمى‌كند، ارتباطى كه ايشان با مركز پژوهش‌ها در سال 83 داشت ضمن يك پروژه رسيدگى به طرح موانع توليد و سرمايه‌گذاري، از نهادهاى صنعتى غيردولتى دعوت مى‌شد كه از جمله از يك نهاد صنعت‌كاران ايران نماينده خواسته شد كه پاليزدار از طرف آن نهاد مردم‌بنيان به مركز آمد.

وى ادامه داد: يكى از نمايندگان، پاليزدار را به عنوان همكار بررسى طرح عوامل بازدارنده سرمايه‌گذارى معرفى كرد كه ايشان در اين پروژه به عنوان يكى از همكاران شريك شد و از طرف مركز به برخى دستگاه‌ها جهت جمع‌آورى‌اطلاعات معرفى شد اما دو اتفاق نامتعادل افتاد كه نمى‌پسنديديم؛ اول آن‌كه وى راسا براى جمع‌آورى اطلاعات مكاتبه مى‌كرد و ديگر آن‌كه مصاحبه مى‌كرد و خود را در مركز صاحب منصب و مسئوليت معرفى مى‌كرد، كه اين دو رفتار در مركز متعارف نبود؛ لذا باعث شد كه ما ابتدا با آن نماينده محترم وارد مذاكره شديم تا فعاليت و رفتار پاليزدار را محدود كنيم، اما از آنجا كه موفق نشديم قطع ارتباط كرديم و به تمام دستگاه‌هايى كه پيش از اين نامه نوشته بوديم كه با ايشان در جمع‌آورى اطلاعات همكارى كنند مجددا نامه‌نگارى كرده و عنوان كرديم كه وى ديگر مامور مركز نيست.

رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس در ادامه كنفرانس مطبوعاتى خود، در پاسخ به سوال خبرنگارى توضيح داد: يكى دو نفر از اعضاى هيئت رئيسه اين بحث را مطرح مى‌كردند كه شما به اندازه كافى باز عمل نمى‌كنيد و يك جانبه‌گرايى مى‌كنيد كه البته آنها بايد براى ادعاى خود دليل مى‌آوردند كه چنين نكردند، اما ما براى رد اين ادعا شاهد آورديم. وى گفت: گزارشى كه مركز پژوهش‌ها ارائه مى‌كند معنايش اين نيست كه بنده ضرورتا مى‌پسندم و يا اين گزارش مورد‌پسند من نيست، اگر ضوابط رعايت شده باشد ولو اينكه من نپسندم آن گزارش منتشر مى‌شود. توكلى ادامه داد: شاهد اين مسئله اين است كه در صحن علنى مجلس بعضا من نظرى ارائه مى‌كنم كه مخالف نظر من به استناد نظر مركز با من مخالفت مى‌كند. آخرين مورد اين مسئله امسال در كميسيون بودجه روز قبل از تشكيل هيئت رئيسه اتفاق افتاد كه بنده نظرات خود را ارائه مى‌دادم. وى اضافه كرد: در آنجا بحث 5/4 ميليارد دلار از حساب ذخيره ارزى مطرح بود كه بنده پيشنهادى دادم اما مدير دفتر بودجه من كه فرد عالم و وارسته‌اى مى‌باشد جلوى من با نظرم مخالفت كرد و نظر من 7 راى آورد كه مطمئنا اگر ايشان مخالفت نمى‌كرد نظر پيشنهادى من راى مى آورد كه اين بهترين شاهد اين مسئله است كه در مركز فضاى عالمانه حاكم است و نه فضاى مديريتى تحكمي. رئيس مركز پژوهش هاى مجلس گفت: آنها كه مى‌گويند ما جهت دار گزارش مى دهيم مصداق ذكر كنند. اما كسانى كه ادعا مى‌كنند شاهد ندارند.

به گزارش ايسنا، توكلى در ادامه سخنان خود در جمع خبرنگاران با اشاره به اين‌كه يكى از روزنامه‌ها چندى پيش به من عنوان كرد كه صراحت لهجه نداريد و در اين زمينه مثالى از تورم زد، گفت: بارها عنوان كردم كه يكى از عوامل تورم تلقى از تورم است و اين يعنى تورم روانى و رسانه‌ها در تصحيح و يا انحراف اين تلقى نقش تعيين كننده‌اى مى‌توانند داشته باشند.

وى خاطرنشان كرد: سياستمدارانى كه حرف‌شان در جامعه مورد اتكا قرار مى‌گيرد بايد درباره مسئله تورم روانى بسيار حساس باشند و از اتخاذ مواضعى كه تورم روانى را تشديد كند بپرهيزند. رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس شوراى اسلامى اظهار كرد: به فرض اگر پيش‌بينى من اين باشد كه نرخ تورم بالا مى‌رود از آنجا كه من يك مدرس ساده دانشگاه نيستم و نماينده مردم تهران هستم با سوابق نسبتا پر سر و صدا و البته رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس، اگر پيش‌بينى خود را غيرموقع بيان كنم در رفتار عوامل اقتصادى قطعا اثر مى‌گذارم كه اين عدم تعادل را تشديد مى‌كند.

توكلى خطاب به نمايندگان رسانه ها گفت: برخى رسانه‌ها براى بازار گرمى اغراق مى‌كنند كه اين اصلا كار پسنديده‌اى نيست، هر چند كه هشدار نسبت به خطر كار خوبى است. اما اغراق به ضرر مردم و اقتصاد كشور تمام مى‌شود. در ايران تورم روانى همه جا ديده مى‌شود و در برخى جاها اين مسئله شديدتر است، لذا اگر شما اهل رسانه مراعات بفرماييد به ملت شريف ايران و اقتصاد ملى كمك كرديد. رئيس مركز پژوهش‌هاى مجلس شوراى اسلامى در واكنش به گفته خبرنگارى كه عنوان كرد رسانه‌ها بايد شفاف‌سازى كرده و اين‌گونه مسائل را مطرح كنند و نبايد پنهان كارى كنند، گفت: من خود از آن دسته سياستمدارانى هستم كه معتقد نيستم با نه گفتن مشكلات حل مى‌شود، بلكه معتقدم گفتن بهتر است. اما يك سياستمدار و يك رسانه‌اى كه هم سنخ سياستمداران كار مى‌كند درباره كلام و قلم خود بايد تعهد كافى داشته باشد.
 شنبه 5 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن