واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: برخي از جوانان ساوه: كسب مهارتهاي فني در اشتغال پايدار موثر است
داخلي. اجتماعي. فني و حرفهاي.
برخي از جوانان ساوه، معتقدند: كسب مهارتهاي فني و حرفهاي در اشتغال پايدار و رفع بيكاري در جامعه موثر است.
آنان در بازديد از نخستين نمايشگاه توانمنديهاي فني و حرفهاي در ساوه، در گفت و گو با ايرنا، افزودند: فراگيري مهارتهاي فني و حرفهاي با علاقه و انگيزه در ايجاد فرصت شغلي مفيد است.
"علياكبر تاريخي" جوان ۲۰ساله ساوهاي ميگويد: مركز فني و حرفهاي، كار تربيت نيروي انساني ماهر، متخصص و كارآمد مورد نياز بخشهاي مختلف بازار كار از جمله كشاورزي و صنعت را برعهده دارد.
وي كه با فراگيري مهارت در رشته تراشكاري در اين مركز هماكنون از شغل و درآمدمناسبي برخوردار است، افزود: آموزش مهارتهاي فني و حرفهاي منجر به اشتغال پايدار ميشود.
وي اظهارداشت: اغلب جوانان بيكار وفاقد مهارت در اين شهرستان از خدمات مركز فني و حرفهاي بياطلاع هستند تا بتوانند ضمن آموزشهاي لازم وارد صنعت، توليد و اشتغال شوند.
"محمود طوسي" جوان ۲۴ساله و بيكار، عدم توجه واقعي به فعاليتهاي فني و حرفهاي ورواج مدرك گرايي از سوي پيشينيان را مهمترين علت بيكاري در جامعه عنوان كرد.
وي با اشاره به بيتوجهي به جايگاه واقعي آموزشهاي فني و حرفهاي و اهميت به مدرك گراييافزود: آموزشهاي فنيوحرفهاي بايد تقاضا محور و هدفمند باشد.
"محدثه آمينون" ديگر جوان اين شهرستان نيز گفت: آموزشهاي فني و حرفهاي به همه چيز مرتبط است و بايد همه جا گسترش و توسعه يابد.
وي افزود: مركز آموزش فني و حرفهاي بايد زمينه و بسترهاي آموزشهاي فني و حرفهاي را در رشتههاي مختلف و مورد نياز با بازار در جامعه فراهم كند.
"علي معصومي" كارشناس مركز فني و حرفهاي ساوه گفت: تحقيقات نشان ميدهد ارتقا مهارتها عامل مهمي در كاهش بيكاري به شمار ميرود.
وي افزود: بر اين اساس، داشتن مهارت يكي از مولفههاي مهم در دستيابي به شغل پايدار و ايجاد فرصتهاي شغلي شناخته شده است.
وي اظهار داشت: مهمترين پارامتر جذب از سوي كارفرمايان واحدهاي توليدي و صنعتي، دارا بودن فن، تخصص، مهارت كافي و تناسب رشته با كار مورد نظر است.
وي، يكي از راههاي مقابله با بيكاري را برگزاري دورههاي آموزشي تخصصي كاربردي براي جويندگان كار ذكر كرد.
رييس مركز فني و حرفهاي ساوه نيز با اشاره به توجه دولت نهم مبني بر ارايه آموزشهاي فني و حرفهاي منجر به ايجاد اشتغال ، گفت: اين مركز در راستاي كار آفريني به جوانان علاقهمند خدمات ارايه ميكند.
"محسن ناظر فخاري"، به روز كردن مراكز آموزش را مهمترين اساس مهارت آموزي عنوان كرد و افزود: با اجراي اين امر، آموزشهاي مورد نياز جامعه تامين ميشود.
وي اظهار داشت : هر فردي كه با علاقه و انگيزه مهارتهاي فني و حرفهاي را كسب كند در جامعه بيكار نخواهد ماند و جوانان با شركت در كلاسهاي آموزش فني و حرفهاي در رشتههاي مورد علاقه خود ميتوانند گامي بهسوي اشتغال مولد بردارند. ك/۴
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]