واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مدير مركز رشد دانشگاه شهركرد خواستار شد: حمايت مالي مخابرات در خريد تجهيزات آزمايشگاه ICT
خبرگزاري دانشجويان ايران - شهركرد
سرويس: علمي
مدير مركز رشد واحدهاي فنآوري دانشگاه شهركرد با اشاره به قابليتها و برنامههاي اين مركز گفت: متقاضيان ورود به مراكز رشد در صورت تائيد به يكي از دورههاي آموزشي وارد مي شوند.
به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه چهارمحال وبختياري، دكتر كارگر اظهار كرد: مركز رشد واحدهاي فنآوري دانشگاه شهركرد، مركزي است تحت مديريت متخصصان حرفهيي كه با ارائه خدمات حمايتي، از ايجاد و توسعه حرفههاي جديد توسط كارآفريناني كه درقالب واحدهاي نو پاي فعال در زمينههاي مختلف منتهي به فنآوري تشكيل شدهاند و همچنين داراي اهداف اقتصادي مبتني بر دانش و فن هستند، پشيباني ميكنند.
وي افزود: تامين محل كار (به صورت اجارهيي)، خدمات آزمايشگاهي، كارگاهي واطلاع رساني، خدمات مديريتي، حقوقي، مالي، اعتباري، پروژه يابي و بازاريابي، آموزشهاي تخصصي ويژه، مشاوره و ساير خدمات مرتبط با توسعه و رشد و ارتقاي واحدهاي فنآوري از مهمترين خدماتي است كه در واحدهاي رشد پيگيري مي شود.
مدير مركز رشد واحدهاي فنآوري دانشگاه شهركرد، اهداف اصلي ايجاد اين مراكز رشد در استان را كمك به ايجاد ارزش افزوده براي تحقيقات دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي استان، كمك به ايجاد زمينههاي لازم براي حركت صنايع توليدي استان به سمت صنايع پيشرفته، ترميم بخشي از معضل بيكاري جامعه فارغالتحصيلان استان، جذب نيروهاي بومي و جلوگيري از مهاجرت متخصصين وفارغالتحصيلان استان عنوان كرد.
دكتر كارگر ضرورت جلب حمايت هر چه بيشتر بخشهاي دولتي از تجاريسازي تحقيقات، استفاد از تخصص و توانمنديهاي اساتيد و پژوهشگران شاغل در استان، به حداكثر رساندن بهرهگيري از امكانات موجود در دانشگاهها و واحدهاي تحقيق و توسعه، كمك به شركتهاي تازه تاسيس و حمايت از ايدههاي آنها را از ديگر اهداف اصلي مراكز رشد در استان عنوان كرد.
مدير مركز رشد واحدهاي فنآوري دانشگاه شهركرد، افزود: زمينههاي فعاليت اين واحدهاي فنآوري شامل صنايع كشاورزي، غذايي و تبديلي، خدمات دامداري، دامپزشكي و امور دامي، طراحي و تكنولوژي صنعتي و فنآوري اطلاعات و ارتباطات مرتبط با اين موضوعات مي باشد.
وي تصريح كرد: واحد هاي فنآوري بر اساس سه معيار اصلي اهداف و ايده محوري، تركيب اعضاي فعال و طرح جاري در مركز رشد پذيرش مي شوند.
دكتر كارگر با اشاره به نحوه پذيرش واحدهاي فنآوري در مراكز رشد، گفت: مركز رشد واحدهاي فنآوري دانشگاه شهركرد اين فرصت را دارد كه با تفاهم نامهها و ارتباطات بين سازماني كه با دانشگاه شهركرد، ساير دانشگاههاي استان، ساير مراكز رشد، شركتهاي خصوصي، آزمايشگاههاي موجود در منطقه و غيره ايجاد ميكند كمال بهره را برده و از تجارب ارزنده زبدهترين كارشناسان كشور در تحقيقات و تجاريسازي بهرمند شود.
به گفته وي، متقاضيان ورود به مراكز رشد بر اساس معيارهايي ارزيابي شده در صورت تائيد شدن توسط مركز به يكي از دوره هاي آموزشي وارد مي شوند.
دكتر كارگر در خصوص دورههاي آموزشي اين مراكز گفت: در دوره رشد مقدماتي كه حداكثر شش ماه طول مي كشد، افراد يا گروههاي مستعدي كه داراي ايدههاي نوآورانه صنعتي هستند، مشاوره و آموزشهاي لازم را براي تثبيت ايده كاري و ايجاد هويتهاي حقوقي مستقل ميبينند و در صورت موفقيت در اين دوره مقدماتي و كسب هويت مستقل حقوقي واحدهاي نوپا ميتوانند متقاضي اسكان رسمي در مركز رشد شوند.
وي افزود: زمان اين دوره نيز با تصويب مدير مركز تا 9 ماه قابل افزايش است.
مدير مركز رشد واحدهاي فنآوري دانشگاه شهركرد دوره رشد را از ديگر دورههاي آموزشي اين مراكز اعلام كرد و گفت: دوره رشد دورهاي است كه حداكثر سه سال به طول مي انجامد و طي آن واحد هاي فنآوري مستقر در مركز رشد به معيارهاي رشد يافتگي دست يافته و پس از آن از مركز خارج مي شوند.
مدير مركز رشد دانشگاه شهركرد درخاتمه با اشاره به مسائل و چالشهاي حاكم در اين مراكز تصريح كرد: تداوم حمايت استانداري و دانشگاه، ايجاد محيط شايسته و مستعد، تبليغات رسانهيي و شهري، ايجاد واحدهاي تحقيق و توسعه، اتصال مركز رشد به فيبرنوري، سرمايه گذاري مخابرات جهت خريد تجهيزات آزمايشگاه ICT از جمله برنامههايي است كه بايد جهت پيشبرد فعاليت مركز انجام شود.
انتهاي پيام
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]