واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: آموزشهاي مهارتي، دانشجويان را آماده جذب بازاركار مي كند
اصفهان خبرنگار اطلاعات: طرح آموزشهاي مهارتي در دانشگاهها توسط اداره كل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان به صورت آزمايشي تابستان امسال در اصفهان در حال اجرا است.
محمدعلي زارع، مديركل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان در يك نشست مطبوعاتي و راديو تلويزيوني با خبرنگاران به مناسبت روز ملي مهارت اين مطلب را بيان كرد و گفت: با توجه به نياز دانشجويان به آموزشهاي مهارتي و كاربردي بهويژه پس از فارغالتحصيل شدن از دانشگاه، اجراي طرح آموزشهاي مهارتي علاوه بر پر بار كردن اوقات فراغت دانشجويان آنها را با بازار كار نيز منطبق ميكند تا پس از فارغالتحصيل شدن جذب بازار كار شوند.
وي گفت: در راستاي اجراي اين طرح تاكنون با چند دانشگاه آزاد و دولتي اصفهان نشستهايي داشتهايم تا براي بهرهگيري از امكانات موجود كارگاهها و فضاهاي مهارت آموزي دانشگاه در جهت بالا بردن سطح مهارتي دانشجويان گام برداريم.
وي اضافه كرد: تابستان امسال اين طرح به صورت آزمايشي در رشته مكانيك خودرو در دانشگاه صنعتي اصفهان در حال اجرا است.
زارع در ادامه سخنانش با اشاره به برنامههاي امسال اين اداره كل گفت: به منظور افزايش بهرهوري و واگذاري تصديگري با توجه به سياستهاي برنامه چهارم توسعه در سال جاري كار واگذاري مديريت كارگاههاي بخش دولتي به خصوصي آغاز شده است و تاكنون مديريت 45 كارگاه بخش دولتي به بخش خصوصي واگذار شده و قرار است تا پايان شهريور ماه آينده مديريت 103 كارگاه به بخش خصوصي واگذار شود.
مديركل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان همچنين گفت: امسال كل تعهد ما در بخش سازمانها و خريد خدمات 93 ميليون و 576 هزار و 240 نفر ساعت آموزش بوده كه نسبت به سال گذشته 5/2 درصد افزايش نشان ميدهد.
وي ادامه داد: در بخش آموزش روستائيان در قالب طرح هجرت نيز كه قرار بود در مركز هر دهستان يك مركز آموزشي سيار داشته باشيم، از 63 دهستان تاكنون 18 دهستان داراي مركز آموزشي سيار شدهاند و تا پايان سال اين تعداد به 35 دهستان خواهد رسيد.
او همچنين با بيان اينكه عملكرد اداره كل آموزش فني و حرفهاي در سال گذشته آموزش 89 ميليون و 255 هزار و 348 نفر ساعت در بخش دولتي و آزاد بوده است، گفت: اين آموزشها در هفت بخش برنامه آموزشي در مراكز ثابت و سيار، آموزش در ندامتگاه، آموزش در پادگانها، روستاها و آموزشگاههاي آزاد بوده كه 5 درصد بالاتر از تعهد نيز عملكرد داشتهايم.
مديركل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان با تاكيد بر كمبود نيروي ماهر در بخش صنعت ساختمان نيز، گفت: به منظور نهادينه كردن صنعت ساختمان از سال گذشته پنج رشته مرتبط با اين صنعت در اولويت قرار گرفت و تاكنون نيز از 12 هزار نفر در اين پنج رشته، آزمون به عمل آمده است و 1700 نفر آموزشهاي لازم را فرا گرفتهاند.
وي تصريح كرد: از اين پس از بكارگيري كسانيكه كارت مهارت در بخش صنعت ساختمان را ندارند خودداري خواهد شد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به برخي مشكلاتي كه بر سر راه مراجعهكنندگان براي ثبتنام و آموزش در مراكز فني و حرفهاي، گفت: از اول شهريورماه آينده بهمنظور تكريم ارباب رجوع و بر طرف كردن مشكلات افراد مراجعهكننده به اين اداره، ثبتنام اينترنتي و مراحل آن از طريق دفترهاي پستي انجام خواهد گرفت.
وي همچنين با اشاره به گشايش نخستين مركز آموزش نساجي در اصفهان و كشور گفت: با صرف 5/1 ميليارد تومان هزينه و خريداري تجهيزات متناسب با بازار كار، اولين مركز آموزش نساجي كشور در اصفهان آماده بهرهبرداري شده است و با راهاندازي آن نيروهاي شاغل و علاقمندان به اين رشته ميتوانند آموزشهاي لازم را فرا گيرند.
او بهرهبرداري از مركز متالوژي تجهيز شده به امكانات مدرن روز، تشكيل كميته آموزش و اشتغال به منظور نياز سنجي نيروهاي فني و متناسب كردن توليد با مصرف و تعديل يا افزايش برخي رشتهها، ايجاد مركز آموزش فني و حرفهاي در شهرستانهاي فلاورجان، چادگان و دهاقان، توسعه مهارتهاي پيشرفته و ساخت مركز آموزش صنايع ساختمان را از ديگر برنامههاي اين اداره كل بيان كرد.
وي افزود: اداره كل آموزش فني وحرفهاي استان اصفهان در سال گذشته رتبه چهارم را در كشور كسب كرد.
پنجشنبه 3 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]