محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845271238
3 ( در شهر )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 3 ( در شهر )
مدير كل تربيت بدني خراسان شمالي در گفتگو با قدس: هيأتهاي ورزشي به فكر منابع جديد درآمدي باشند
بجنورد - عليزاده: مدير كل تربيت بدني خراسان شمالي ضعيف بودن زيرساختهاي ورزش و پائين بودن سطح توانمندي و آگاهي و اطلاعات روز مديران را از جمله مشكلات ورزش استان عنوان كرد.
وي گفت: در حال حاضر در سطح استان 42 هيأت ورزشي رسمي ثبت شده داريم كه در 22 رشته هيأت بانوان نيز حضور دارند. وي افزود: همچنين عملاً 25 هيأت ما نسبتاً فعال است و بقيه يا نيمه فعال و يا در حد ثبت و اسمي است كه اين مسأله ناشي از مشكلاتي است كه گاهي در انتخاب مسؤولان هيأتهاي ورزشي پيش مي آيد.
هيأتها به فكر اسپانسر باشند
داورزني با اشاره به اينكه وقتي مسؤول هيأت ورزشي هيچ آشنايي و آگاهي با رشته ورزشي خود ندارد چگونه مي تواند باعث رشد و تعالي همان هيأت شود، تصريح كرد: وظيفه تربيت بدني كنترل، نظارت و حمايت از هيأتهاي ورزشي است و البته حمايت ما حمايت قطره اي و مسكن است.
وي خاطرنشان كرد: در اين راستا بايد هيأتها و مسؤولان آنها به دنبال جذب منابع مالي و درآمدي و اسپانسر باشند نه اينكه فقط منتظر كمك مالي تربيت بدني باشند كه اين امر امكان پذير نيست.
وي هيأتهاي فعال و برتر استان را طبق بررسي هاي كارشناسي انجام گرفته هيأتهاي كوهنوردي، كاراته، كشتي، تكواندو، ورزش همگاني و پزشكي ورزشي و ضعيف ترين هيأتها را تيراندازي، باستاني، ژيمناستيك، وزنه برداري و اسكواش اعلام كرد و اظهار داشت: با برنامه ريزيهاي انجام شده در سال جاري هيأتهاي غيرفعال و ضعيف را ساماندهي خواهيم كرد.مدير كل تربيت بدني استان عدم استقبال پيشكسوتان و فعالان عرصه هاي ورزشي را در ثبت نام انتخاب مسؤولان هيأتها از ديگر مشكلات ورزشي استان اعلام كرد و گفت: ما به منظور تجليل و دلجويي از پيشكسوتان ورزشي استان از آنان تقاضا كرده ايم كه در ثبت نام هيأتها شركت كنند و اميدواريم كه در سال جاري افراد فعال، دلسوز و كارآمد در هيأتهاي ورزشي استان حضور داشته باشند و قطعاً تا پايان فصل پائيز براي 15 هيأت ورزشي مسؤول انتخاب خواهد شد.
داورزني سرانه فضاي ورزشي استان را تا آخر سال 86 حدود 30 سانتي متر اعلام كرد و گفت: اين ميزان تا آخر سال جاري به 55 سانتي متر افزايش خواهد يافت و تا پايان سال 88 به يك متر (با احتساب فضاهاي ورزشي سازمانها و دستگاههاي اجرايي) خواهد رسيد و اين در حالي است كه ميانگين سرانه فضاي ورزشي كشور در حال حاضر بالغ بر 50 سانتي متر است.
وي با اشاره به مصوبات سفر اول رئيس جمهوري گفت: ما در اين زمينه پنج مصوبه در بخش تربيت بدني داشته ايم كه اين مصوبات شامل احداث 12 پروژه ورزشي در سطح استان با 95 درصد پيشرفت و 6 پروژه ورزشي ديگر با 40 درصد پيشرفت در حال انجام است و اميدواريم كه در آينده نزديك شاهد افتتاح اين پروژه ها باشيم.
وي افزود: همچنين هفت پروژه ورزشي نيمه تمام در استان نيز در دستور كار قرار گرفته كه هم اكنون 5 پروژه به اتمام رسيده و در حال بهره برداري است.
وي افزود: چهار پروژه ديگر نيز با 60 درصد پيشرفت در حال اجراست.
وي اعتبارات عمراني سال جاري را 45 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: به همين ميزان نيز قرار است از سوي استانداري اعتبار تخصيص يابد كه تاكنون 60 درصد اين مبلغ از سوي استانداري اختصاص يافته و اميدواريم بقيه آن نيز در طول سال اختصاص يابد تا شاهد تحول در ورزش استان باشيم.
نبود فضاهاي اداري و ورزشي استاندارد
داورزني كمبود فضاي اداري و اماكن براي هيأتهاي ورزشي را از ديگر مشكلات ورزشي استان عنوان كرد و گفت: ما در استان هيچگونه خوابگاه ورزشي استاندارد و مجهز نداريم و براي برپايي ورزشهاي كشوري و استاني معمولاً از فضاهاي ساير دستگاهها استفاده مي كنيم.
وي درباره علت پيشرفت نامناسب پروژه استخرشناي تربيت بدني مركز استان گفت: متأسفانه علت تأخير اين پروژه مشكلات مالي پيمانكار پروژه است كه با پيگيريهاي انجام شده و گذراندن مراحل قانوني، با پيمانكار جديدي انعقاد قرارداد شده و اميدواريم با اختصاص هشت ميليارد ريال اعتبار ظرف 6 ماه آينده شاهد افتتاح اين پروژه باشيم.وي همچنين اظهار داشت: ورزشكاران استان در سال گذشته در مجموع 16 مدال، دو مدال آسيايي و 14 مدال از تورنمنتهاي مختلف جهاني كسب كرده اند. وي گفت: ما در سطح استان مربيان خوبي در رشته هاي مختلف ورزشي داريم كه از نظر مدرك در سطح بالايي قرار ندارند.
وي افزود: برگزاري كلاسهاي آموزش مربيگري به خصوص در رشته هاي مدال آور استان در اولويت كاري ما قرار دارد.
انتقاد نماينده بجنورد از تأخير در راه اندازي مركز رشد
بجنورد- خبرنگار قدس: نماينده مردم بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شوراي اسلامي گفت: توسعه جهاد دانشگاهي خراسان شمالي نياز به اعتبارات سفر استاني هيأت دولت دارد و اين مركز علمي مي تواند با گسترش فعاليتهاي خود از نظر كيفي و كمي رشد چشمگيري داشته باشد.
موسي الرضا ثروتي در بازديد از جهاد دانشگاهي واحد خراسان شمالي با تأكيد بر اينكه براي توسعه اين مركز دانشگاهي همكاري و مشاركت مسؤولان ضروري است، اظهار داشت: با درايت مديريت و پشتكار كاركنان جهاد دانشگاهي واحد خراسان شمالي، تحولات بسيار خوبي در اين مركز علمي به وجود آمده است كه اين دستاوردها بايد تقويت شود.
وي با اشاره به توافق جهاد دانشگاهي خراسان شمالي با مراكز دانشگاهي تركمنستان براي تبادلات علمي افزود: اين حركت، استان را در ميان ساير استانهاي كشور شاخص مي كند كه بايد چنين برنامه هايي گسترش يابد.وي خاطرنشان كرد: با تلاش جهاد دانشگاهي مجوز راه اندازي مركز رشد در استان گرفته شده است و به رغم اينكه مسؤولان از سال گذشته براي راه اندازي اين مركز قول مساعد داده اند، متأسفانه هنوز به وعده خود عمل نكرده اند.وي ادامه داد: استانهايي كه بعد از خراسان شمالي براي تأسيس مركز رشد مجوز گرفته اند، پيشرفت شان از خراسان شمالي بيشتر است كه بايد تلاش شود تا اين مركز هرچه زودتر به طور رسمي فعاليت خود را در استان آغاز كند.
وي ابراز اميدواري كرد كه با تخصيص امكانات و اعتبارات مورد نياز، پارك علم و فناوري در سال جاري در خراسان شمالي تأسيس شود.
رئيس جهاد دانشگاهي واحد خراسان شمالي نيز گفت: اين استان به رغم محروم بودن، از تواناييهاي بالقوه به ويژه در زمينه هاي علمي برخوردار است.
دكتر رضا شاهين فر افزود: جهاد دانشگاهي واحد خراسان شمالي در تلاش است تا با ارائه خدمات و برنامه هاي متنوع براي شكوفايي ظرفيتهاي بالقوه و ارتقاي سطح علمي استان مثمر ثمر باشد.
وي ارتقاي مراكز آموزشي كوتاه مدت، ايجاد شعب آموزش عالي علمي - كاربردي، ايجاد مركز رشد فناوري و اطلاعات و مركز خدمات تخصصي پژوهش در استان را از اولويتهاي پيش بيني شده در برنامه هاي آينده و چشم انداز توسعه اين واحد عنوان كرد.
وي تصريح كرد: تحقق اين برنامه ها نياز به مساعدت مسؤولان استاني دارد تا استان هرچه بيشتر شاهد بالندگي و شكوفايي در سطوح مختلف علمي، آموزشي و پژوهشي باشد.
با وجود مصوبه هيأت دولت؛ شهرستان بجستان همچنان فرماندار ندارد!
بجستان- خبرنگار قدس: در بيست و پنجم مرداد ماه سال 86 مصادف با عيد سعيد مبعث هيأت دولت پس از بررسي كارشناسانه و تعيين ارتقاي بخش بجستان به شهرستان نام اين شهر را در رديف 27 شهرستان جديد كشور اعلام كرد. اما با وجود اينكه مردم بجستان از طريق منابع ديگر مرتبط با دولت از اين موضوع اطلاع يافتند متأسفانه از طريق منابع رسمي اين مسأله اعلام نگرديد تا اينكه پس از گذشت 6 ماه در بهمن ماه 86 نامه اي محرمانه از طريق وزارت كشور به استانداري خراسان رضوي ارسال گرديد و شهرستان شدن بجستان ابلاغ مي شود. پس از گذشت چهار ماه در اوايل خردادماه 87 نامه استانداري به اداره كل مبني بر ارتقاي بجستان به شهرستان ابلاغ مي گردد و اكنون در آستانه سالگرد اين شيريني و شادماني و هديه رياست جمهوري و دولت خدمتگزار، هنوز از معرفي فرماندار بجستان خبري نيست. اين در حالي است كه در هفته هاي گذشته شايعاتي از طريق منابع غيررسمي مبني بر معرفي فرماندار و افتتاحيه شهرستان در روزهاي اخير در سطح شهر به گوش مي رسد. در عين حال خواسته هزاران نفر از مردم صبور و رنج كشيده بجستان است كه مسؤولان استاني آرزوي 70ساله قديمي ترين بخش استان خراسان رضوي را كه سالهاست در انتظار اين چنين روزي لحظه شماري مي كنند، زودتر محقق نمايند و در اين ايام خجسته ماه رجب كه ايام شادي و سرور است موجبات شادماني مردمان اين ديار را بيش از پيش فراهم نمايند.
با راه اندازي مؤسسه خيريه كارآفريني ؛ زمينه اشتغال معلولان در خراسان جنوبي فراهم شد
بيرجند- خبرنگار قدس: مديركل بهزيستي خراسان جنوبي از راه اندازي مؤسسه خيريه كارآفريني ويژه معلولان خود اشتغال در اين استان خبر داد.
محمد حسن اكبري مطلق در نشست مشترك خيرين بيرجند با اذعان به اينكه اين مؤسسه اقدامي ابتكاري است، گفت: مؤسسه خيريه كارآفريني ويژه معلولان براي اولين بار در سطح استان خراسان جنوبي راه اندازي مي شود و زمينه اشتغال معلولان را فراهم مي آورد.
به گفته وي 24 هزار معلول در سطح استان شناسايي شده اند كه نيمي از آنها از خدمات مستمر سازمان بهره مند و بقيه پشت نوبت دريافت خدمات بهزيستي هستند.وي خاطرنشان كرد: اقدامهايي در حوزه اشتغال معلولان و جامعه هدف صورت گرفته، ولي هنوز نياز و هدف نهايي يعني ايجاد شغل پايدار محقق نشده است.
وي با اشاره به اينكه سال 85، 650 ميليون ريال از محل وجوه اداره شده براي اشتغال معلولان هزينه شده، گفت: سال 86 اين وجوه قطع شده است.مديركل بهزيستي خراسان جنوبي متذكر شد: از محل اعتبارات وجوه اداره شده زمينه اشتغال 12 معلول در بخش صنايع استان فراهم شده است. وي ادامه داد: 250 نفر نيز در قالب گروه هاي هميار (نانوايي، خياطي، پخت شيريني و هنرهاي دستي) در سطح استان مشغول فعاليت شده اند.
اكبري مطلق با اشاره به سهم بيمه كارفرما اظهار داشت: براساس اين طرح سازمان بهزيستي 23 درصد حق بيمه معلولان و جامعه هدف را كه در واحدهاي توليدي مشغول كار شوند را پرداخت مي كند. وي راه اندازي بازارچه عرضه مستقيم توليدات گروه هاي هميار در سطح شهر بيرجند را از ديگر راهكارهايي دانست كه به وسيله آن مي توان مشكل بازاريابي جامعه هدف بهزيستي را برطرف كرد. در اين نشست محمدعلي اربابي معاون پشتيباني و منابع انساني استانداري خراسان جنوبي نيز گفت: در خصوص مصوبه سه درصد استخدام معلولان در دستگاه هاي اجرايي، فهرست اداراتي كه اين امر را اجرايي نكرده اند به استانداري ارسال تا در اداره كل منابع انساني براي استخدامهاي بعدي مدنظر قرار گرفته شود.
شهردار خواستار شد ؛ توسعه شركتهاي خصوصي تاكسيراني در مشهد
خراسان امروز: توسط ناوگان تاكسيراني مشهد روزانه افزون بر 900 هزار نفر از شهروندان و زائران اين كلانشهر جا به جا مي شوند.
مهندس سيد محمد پژمان در آيين توديع و معارفه مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني شهرداري مشهد با اعلام اين مطلب افزود: با توجه به مشكلات موجود در فعاليت ناوگان تاكسيراني نهايت تلاش خود را در راستاي رفع مشكلات معيشتي اين قشر، تأمين پوشش بيمه اي جهت حمايت در زمينه هاي بهداشت، درمان، بازنشستگي، توسعه، بهينه سازي و نوسازي اين ناوگان به كار مي گيريم.
شهردار مشهد از حمل و نقل به عنوان يكي از بخشهاي كليدي و تأثيرگذار نام برد و اظهار داشت: بخش حمل و نقل علاوه بر تأثيرگذاري مستقيم در حوزه هاي اقتصادي و اجتماعي در ساير بخشها نيز نقش تعيين كننده ايفا مي نمايد.
پژمان بر ارائه آموزشهاي لازم جهت تعامل مناسب تر با شهروندان، حفظ كرامت و رعايت اصل مشتري مداري در برخورد با آنان تأكيد كرد.
وي گفت: در ناوگان تاكسيراني بحث نظارت و كنترل بر عملكرد اين بخش تضعيف و كم رنگ شده و اين امر نارضايتي شهروندان را در پي دارد.
شهردار بر توسعه شركتهاي حقوقي خصوصي تاكسيراني و گسترش فناوريهاي جديد و بهره گيري از سامانه هاي نوين حمل و نقل درون شهري به منظور بهبود كيفيت خدمت رساني به شهروندان و تعامل منطقي و عميق با ارائه دهندگان اين خدمات تأكيد كرد.گفتني است، در اين آيين از تلاشهاي نادر مهدي زاده تقدير شد و «غلامرضا زارعي» به مدت دو سال به عنوان مديرعامل سازمان تاكسيراني شهرداري مشهد منصوب شد.
غلامرضا زارعي پيش از اين مدير شركت قطارهاي مسافربري رجا در مشهد بوده است.
به دليل تأمين نشدن اجاره محل فعاليت ؛ نمايندگي بيمه خدمات درماني روستايي صالح آباد تعطيل شد!
صالح آباد - خبرنگار قدس: در پي همكاري نكردن مسؤولان، نمايندگي بيمه خدمات درماني روستايي صالح آباد پس از 5 ماه ارائه خدمات تعطيل شد!
رابط بيمه خدمات درماني روستايي صالح آباد گفت: اداره بيمه خدمات درماني شهرستان تربت جام و بخشداري صالح آباد چندان به مشكلات و مسائل اين نمايندگي توجه نمي كند و از تحويل يك دفتر كار و امكانات مختصر ميز و صندلي هم خودداري مي كنند.احمد غلامي افزود: در ابتداي كار بيش از يك ماه با اداره انجمن صنفي دفتر كارمان مشترك بود كه به علت مشكلات موجود دفتر خدمات درماني جدا شد و براساس وعده مسؤولان، قرار شد با اجاره مكان جديد نيمي از اجاره بها را بخشداري تقبل كند.وي اظهار داشت: با گذشت سه ماه از وعده بخشداري درخصوص اجاره بها، تاكنون قولهاي آنان محقق نشده و حتي قول و قرار خود را انكار مي كنند و اداره بيمه خدمات درماني شهرستان تربت جام هم در پاسخ به اظهارات من مي گويد: در منزل مسكوني خود، كارهاي بيمه را انجام بده! كه اين امر به مصلحت ارباب رجوع و خانواده ام نيست.
غلامي اظهار داشت: من فقط در قبال هر دفترچه از ارباب رجوع مبلغ 200 تومان كارمزد مي گيرم كه ميانگين ماهيانه آن 60 هزار تومان است كه از اين مبلغ 20 هزار تومان كرايه مغازه مي دهم. وي افزود: علاوه بر آن هر هفته 2 بار با هزينه خودم به اداره بيمه تربت جام براي انجام امور دفترچه هاي مردم بايد رفت و آمد كنم كه اين وضعيت با هزينه هاي سنگين امروزي جز ضرر، هيچ نفعي برايم ندارد.
جمعي از مردم صالح آباد نيز با اظهار گلايه از همكاري نكردن برخي مقامات محلي و شهرستان خواستار فوري شروع به كار مجدد دفتر بيمه خدمات درماني روستايي صالح آباد شدند. آنان اظهار داشتند: براي آحاد خانواده هاي بخش صالح آباد واقعا مشكل است كه هر كس خودش براي صدور اوليه، تعويض، ابطال و افزايش دفترچه براي نوزاد به شهرستان مراجعه كند كه اين امر علاوه بر معطلي و از كارافتادگي، هزينه هاي زيادي را بر دوش مردم منطقه تحميل مي كند.
يك شهروند هم خطاب به مسؤولان گفت: مناطق محروم و مرزي هم چون صالح آباد توجه و عنايت بيشتر مسؤولان را مي طلبد و لذا مشكلات بوجود آمده ايجاب مي كند كه هرچه سريعتر براي رفاه حال مردم اين منطقه چاره انديشي شود.
رئيس بهزيستي جوين اعلام كرد؛ توزيع سبد غذايي بين نيازمندان
جوين - خبرنگار قدس: رئيس بهزيستي شهيد سردارآبادي جوين عملكرد اين بهزيستي را اعلام نمود.
احمد عنبرستاني گفت: در حال حاضر 350 معلول عقب مانده ذهني تحت پوشش مي باشد.
وي اضافه كرد: 200 معلول جسمي و حركتي را تحت پوشش قرار داده ايم و 200 مورد پرونده ناشنوا در دست داريم كه 30 نفر از آنان سمعك رايگان دريافت كرده اند.وي افزود: 10 مبتلا به ضايعه نخاعي، 10 فرد رواني و 30 فرد صرع مقاوم نيز در اين منطقه تحت پوشش اين نهاد هستند.
رئيس بهزيستي ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته تعدادي از دختران فراري را نيز به خانواده هايشان بازگردانده ايم، ضمن اينكه اعتبار كافي براي ارايه خدمات بيشتر نداريم.
وي از خيرين درخواست نمود مساعدت لازم را در اين راستا انجام دهند.وي اضافه كرد: در طول سال گذشته در مجموع حدود 10 تن موادغذايي از جمله گوشت، آرد، قند و شكر كره، روغن مايع، خرما، عدس، لپه، لوبيا و برنج و سبد غذايي بين نيازمندان توزيع كرده ايم.
وي افزود: همچنين با پرداخت 200 ميليون ريال براي تهيه كفش، هزينه دارو و درمان، لباس و هزينه جهيزيه، ترك اعتياد، مشاوره ژنتيك و كمكهاي متفرقه از طريق معرفي نهادها و ائمه جمعه و جماعات ارايه شده است.
عنبرستاني گفت: واگذاري 15 دستگاه ويلچر، 6 دستگاه تشك، 30 جفت عصاي مختلف، اجراي طرح پيشگيري از تنبلي چشم با همكاري آموزش و پرورش و هلال احمر جوين و پرداخت هزينه عينك براي كساني كه مشكلات ديد دارند، از ديگر خدمات بهزيستي مي باشد.وي با تقدير و تشكر از مسؤولان منطقه، از خيرين خواست با مساعدت و كمكهاي بي دريغ خود باعث نمود خدمات بيشتر اين نهاد شوند.
يك مسؤول تأكيد كرد؛ ضرورت ازدواج آگاهانه براي تحكيم زندگي
بجنورد - خبرنگار قدس: يك دوره آموزشي (تي. او. تي)، آموزش مهارتهاي پيش از ازدواج در اداره كل بهزيستي خراسان شمالي برگزار شد.
مديركل بهزيستي خراسان شمالي در اين دوره آموزشي گفت: يكي از مسايل مهم كه در اسلام نيز به آن توجه ويژه شده، بحث ازدواج است كه توصيه هاي جدي در مورد آن شده است.دكتر قرباني افزود: اگر خانواده هايي كه اعتقادات قوي دارند شناخت خوبي در بحث ازدواج پيدا كنند و به راحتي از كنار آن نگذرند بيشترين آسيبها در بحث ازدواج به حداقل مي رسد.
وي خاطر نشان كرد: هر چقدر ازدواج آگاهانه تر، عميق تر و با پايه هاي بنيادي قوي تري صورت گيرد، احتمال ماندگاري آن بيشتر است.وي با اشاره به اينكه زماني مي توانيد فرد مناسبي را براي ازدواج پيدا كنيد كه خودتان فرد مناسبي باشيد، تصريح كرد: فردي را براي همسري خود انتخاب كنيد كه همانند بهترين دوست شما باشد و او را همان گونه كه هست بدون هيچ تغييري بپذيريد.وي يادآور شد: ازدواج يكي از مهمترين تصميمات زندگي است، اما اين تصميم بايد زماني گرفته شود كه اطلاعات، دانسته ها و تجربه و پختگي، در برابر بزرگي اين تصميم اندك نباشد.
دكتر قرباني متذكر شد: قبل از ازدواج قدرت و اختيار در تصميم گيري زياد است و مي توان از تشكيل ساختارهاي مشكل زا، دوري كرد، اما پس از ازدواج هنگامي كه ساختارها شكل گرفت تنها مي توان كاركردهاي مشكل زا را كاهش داد و بندرت مي توان در ساختار تغيير ايجاد كرد.
وي با بيان اين مطلب كه ازدواج موفق پايه و بنيادي عالي براي ايجاد خانواده اي شاد و مستحكم است، اظهار داشت: هيچ چيزي نمي تواند زندگي انسانها را شاداب تر و بهتر كند مگر افزايش ازدواجهاي موفق.
اين دوره آموزشي با برنامه هايي از قبيل ضرورت و اهميت آموزش پيش از ازدواج، برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي زوجين، كارگاه آموزشي انتخاب همسر و كارگاه آموزشي انتخاب همسر و دوران عقد، در بهزيستي خراسان شمالي داير مي باشد.
پاركينگ پايانه مسافربري به زائران خدمات رساني مي كند
خراسان امروز: معاون بهره برداري سازمان حمل و نقل و ترافيك مشهد اعلام كرد: تعداد 33 پاركينگ با ظرفيت بيش از 7 هزار و 100 دستگاه خودرو در مجاورت و محدوده طرح ترافيكي به مردم خدمات رساني مي كنند.
پوريا محمديان با اعلام اين مطلب افزود: با توجه به افزايش چشمگير حجم ترافيك محدوده طرح ترافيك شهر مشهد مقدس و پيش بيني تردد بيش از 35 هزار دستگاه خودرو در طول روز اختصاص پاركينگ هايي براي كاهش حجم ترافيك و آسودگي خاطر مردم، در دستور كار شهرداري قرار گرفت. وي با اشاره به اهميت وجود اين پاركينگ ها در محدوده طرح ترافيكي گفت: از مجموع 33 پاركينگ در نظر گرفته شده، تعداد 22 پاركينگ در اطراف محدوده قرار دارند كه ظرفيت پذيرش همزمان 3 هزار و 400 دستگاه خودرو را دارند. معاون بهره برداري سازمان حمل و نقل و ترافيك مشهد ادامه داد: همچنين 11 پاركينگ در داخل محدوده قرار دارند كه با ظرفيت بيش از 3 هزار و 700 دستگاه آماده پذيرش خودروهاي زائران و مجاوران بارگاه رضوي مي باشند.
لازم به ذكر است، به منظور ارائه تسهيلات بيشتر به زائران و مجاوران، پاركينگ پايانه مسافربري با ظرفيت مناسب، همزمان با آغاز طرح به بهره برداري رسيد. اين پاركينگ به صورت پارك سوار عمل مي كند.
ايجاد 6 هزار فرصت شغلي براي مددجويان كميته امداد خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگار قدس: رئيس سازمان كار و امور اجتماعي خراسان جنوبي اعلام كرد: طي سه سال گذشته بيش از 152 ميليارد و 500 ميليون تومان تسهيلات براي بنگاههاي اقتصادي زودبازده به استان اختصاص يافت.
عابدين مهدي در گردهمايي يك روزه مسؤولان خودكفايي مناطق تابعه كميته امداد امام خميني(ره) استان گفت: طي اين مدت 20 هزار طرح در نوبت پرداخت تسهيلات قرار گرفت كه تعداد 11 هزار و 100 طرح در كارگروه اشتغال استان به تصويب رسيده و بيش از 370 ميليارد تومان تسهيلات به اين طرح ها پرداخت شده است.
مديركل كميته امداد امام خميني(ره) خراسان جنوبي نيز در اين گردهمايي بر اهميت آموزش ويژه مجريان بنگاههاي اقتصادي زودبازده در سطح استان تأكيد كرد و گفت: به منظور فراهم سازي زمينه اشتغال و خودكفايي مددجويان جوياي كار، از ابتداي تأسيس اين نهاد در استان تاكنون 6 هزار فرصت شغلي با تنوع 140 رشته شغلي مشتمل بر دامپروري، كشاورزي، كسب و كار، صنعت، معدن و... ايجاد شده است. سيد حبيب شكرابي، همچنين افزود: طي سال گذشته 1500 كارگاه قاليبافي در سطح استان داير شده است.
رئيس دادگستري خبر داد؛ تشكيل هزار پرونده قضايي در فاروج
بجنورد- خبرنگار قدس: رئيس دادگستري فاروج گفت: در 3 ماهه نخست امسال هزار و 54 پرونده به اين حوزه قضايي وارد شده كه در همين مدت به هزار و 65 پرونده رسيدگي شده است.
امامي راد با اشاره به فعاليت 27 شوراي حل اختلاف در اين شهرستان گفت: اين شوراها با 140 عضو از هزار و 253 پرونده وارده، در مدت سه ماه نخست امسال هزار و 220 پرونده را مختومه كردند.
وي پرونده هاي اين حوزه را شامل 200 فقره پرونده موادمخدر، 90 پرونده مربوط به تصادفات، 36 فقره قتل غيرعمد، 9 مورد آدم ربايي، 143 مورد سرقت و 344 پرونده اختلافات ملكي ذكر كرد و افزود: در بخش كشفيات امسال 20 كيلو ترياك، 2 كيلو كريستال، 8 دستگاه ماهواره، 84 ليتر مشروبات الكلي و چند صد حلقه سي دي غيرمجاز كشف شده است.وي تصريح كرد: در راستاي كمك و رسيدگي بهتر به پرونده هاي افراد بي بضاعت، در 3 ماه نخست امسال 12 وكيل به مراجعان، مشاوره حقوقي رايگان ارائه نمودند.وي راه اندازي دفتر حمايت از كودكان و زنان بي سرپرست، واحد معاضدت و ارشاد و تشكيل دفتر ثبت در دادگستري فاروج را از ديگر فعاليتهاي اين حوزه عنوان كرد.
رشد 9 درصدي زايمان سزارين در خراسان شمالي
مديريت درمان تأمين اجتماعي خراسان شمالي گفت: زايمان سزارين در سال 85، 1372 مورد و در سال 86، 1500 مورد بوده كه نسبت به سال 85 با افزايش 9 درصدي رو به رو بوديم.
دكتر سيد علي اكبري اظهار داشت: با توجه به رشد 9 درصدي سزارين در استان اين مسأله بايد فرهنگ سازي شود تا زايمانهاي بدون درد را جايگزين نماييم.وي خاطر نشان كرد: زايمانهاي طبيعي در سال 86، 1686 مورد و در سال 85، 1422 مورد بوده كه نسبت به سال گذشته 19 درصد رشد داشته است.
دكتر اكبري افزود: از مهمترين وظايف بخش مديريت درمان تأمين اجتماعي مي توان به مديريت منابع داخلي، طراحي، مديريت و بهبود مستمر فرآيندها و ارايه خدمات درماني و تشخيص مستقيم و غيرمستقيم به بيمه شدگان اشاره كرد.
وي افزود: در حال حاضر بيش از 300 پرسنل، 13 پزشك متخصص، 17 پزشك عمومي به طور رسمي در تأمين اجتماعي استان مشغول فعاليت مي باشند.
همايش تقدير از فرزندان مددجويان و مربيان آموزشي زندان تربت جام
خراسان امروز: به منظور پاسداشت مربيان آموزشي و ارج نهادن به مقام معلمان به بيش از دهها نفر از اين قشر جوايزي اهدا شد و از فرزندان ممتاز مددجويان نيز قدرداني شد. حميد كامل رئيس زندان تربت جام دراين مراسم، تهذيب نفس، استعانت جستن از ائمه اطهار(ع) و خوش خلقي را از ويژگيهايي دانست كه معلمان بايد بيش از پيش به آن توجه نمايند. وي كار قشر مربيان آموزشي در زندان را كاري بزرگ و در خور تحسين دانست و افزود: با اين كار معلمين علاوه بر انجام امور تربيتي، در سنگر اصلاح و تربيت نيز فعاليت مي كنند. وي همچنين با پرداختن به گزارش فعاليتهاي فرهنگي زندان، از همكاري مجموعه قضايي شهرستان در پيشبرد اهداف سازماني قدرداني كرد.
وي اين گونه مراسم را كه به همت انجمن حمايت از زندانيان برنامه ريزي شده بود بسيار اثر بخش توصيف كرد و باعث افزايش روحيه و نشاط خانواده مددجويان دانست. در اين مراسم به دو نفر از مددجويان نيز كه در مسابقات استاني داراي مقام شده بودند جوايزي اهدا شد. شايان ذكر اينكه به تعداد 65نفر از دانش آموزان برتر و ممتاز زندانيان جوايزي به رسم ياد بود از طرف زندان اهدا شد.
توصيه مديرعامل سازمان پايانه هاي شهرداري به مردم؛ در سفرها، از تاكسيهاي برون شهري استفاده كنيد
خراسان امروز: مديرعامل سازمان پايانه هاي شهرداري مشهد تأمين امنيت مسافران و زائران را از اهداف احداث ايستگاه سوارها دانست.محمدرضا ابراهيم زاده با بيان اين مطلب گفت: تاكسي هايي كه از ايستگاه سوارها مسافران را جا به جا مي كنند، متعهد هستند كه مسافر را از مبدا به سلامت و امنيت كامل به مقصد برسانند.
وي با اشاره به بيمه شدن مسافران در طول سفر افزود: تاكسي هاي برون شهري به دستگاه GPS مجهز مي باشند تا سرعت آنها در طول راه كنترل شود.
ابراهيم زاده اظهار داشت: مسافربرهاي شخصي در سفرهاي برون شهري فاقد امنيت بوده و به دليل كاهش مصرف بنزين از هر مسيري رفت و آمد مي كنند.
وي از مسافران و شهروندان خواست در سفرهاي خود از تاكسي هاي برون شهري در ايستگاه سوارها، استفاده كنند.
رسيدگي به 16 هزار پرونده در دادگستري خراسان شمالي
بجنورد - خبرنگار قدس: رئيس كل دادگستري خراسان شمالي عملكرد سه ماهه نخست سال 87 را تشريح كرد.
احمد كيخسروي اظهار داشت: در 3 ماهه اول سال 87 تعداد 16 هزار و 666 پرونده وارد دادگستري استان شده كه در همين مدت به 16 هزار و 99 پرونده رسيدگي شده است.وي با ارايه آمار، تعداد پرونده هاي وارده به دادسراها را 5 هزار و 516 و تعداد مختومه ها را 5 هزار و 290 فقره برشمرد.وي تصريح كرد: در اين مدت دادسراي شيروان يك هزار و 595، دادسراي بجنورد 1541، دادسراي اسفراين 888، دادسراي فاروج 467، دادسراي آشخانه 465 و دادسراي جاجرم به 334 پرونده رسيدگي كرده اند.وي اظهار داشت: تعداد پرونده هاي وارده به دادگاه هاي حقوقي و جزايي استان 8 هزار و 797 فقره و تعداد مختومه ها 8 هزار و 658 فقره بوده است.
وي خاطر نشان كرد: 3 هزار و 611 پرونده در دادگستري شهرستان بجنورد، يك هزار و 844 پرونده در شيروان، يك هزار و 386 پرونده در اسفراين، 731 پرونده در آشخانه، 631 فقره در فاروج و 455 فقره نيز در جاجرم رسيدگي شده است.به گفته وي، در همين مدت تعداد 531 پرونده به دادگاه عمومي بخش راز و جرگلان وارد و تعداد 531 پرونده نيز مختومه شده است.
اعزام پزشكان براي خدمات رسان به منطقه محروم راز و جرگلان
بجنورد - خبرنگار قدس: معاون عمراني استاندار خراسان شمالي و مشاور فرماندهي سپاه جوادالائمه(ع) از طرحهاي بسيج سازندگي استان خراسان شمالي بازديد كردند.در اين بازديد مسؤولان از چرخه توليد و بازسازي ميز و نيمكتهاي اسقاطي كه به دست تواناي بسيجيان ترميم شده بود و همچنين از مدرسه پاسداران كه در حال زيباسازي و مرمت بود، بازديد كردند.سرهنگ آل طه سرپرست بسيج سازندگي سپاه جوادالائمه(ع) اظهار داشت: هر روز حدود 40 عدد ميز و صندلي ترميم مي شود كه اين امر صرفه جويي اقتصادي را در پي دارد.
وي افزود: ميز و نيمكتهاي ترميم شده پس از بازسازي به مدارس سراسر استان ارسال مي شود.
وي همچنين خاطر نشان كرد: در راستاي اردوي طرح هجرت پزشكي، 11 پزشك و دو متخصص و كادر پزشكي به منطقه محروم راز و جرگلان اعزام شدند كه به روستاهاي اطراف غلامان خدمات پزشكي و بهداشتي و مشاوره اي ارايه نمايند.وي اضافه كرد: از اول تير تا 25 شهريور ماه اردوهاي طرح هجرت بسيج سازندگي در مناطق محروم استان ادامه دارد.
لحظه ها
كشف 3500 حلقه لوح فشرده غيرمجاز در تربت جام
تربت جام- خبرنگار قدس: مأموران انتظامي تربت جام موفق به كشف سه فقره سرقت مغازه، وجه نقد، تلفن همراه و كارت سوخت شدند كه در اين رابطه يك سارق دستگير شد.
همچنين مأموران انتظامي تربت جام موفق به كشف سه هزار و 510 حلقه لوح فشرده غيرمجاز شدند كه در اين رابطه پنج نفر متهم دستگير و تعداد پنج واحد صنفي متخلف پلمب شدند. تمام متهمان به همراه موارد مكشوفه براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شدند.
دستگيري شكارچيان متخلف
تربت جام- خبرنگار قدس: مأموران اجرايي اداره حفاظت محيط زيست تربت جام در حين گشت و كنترل منطقه حفاظت شده كليلاق شهرستان تربت جام موفق شدند سه نفر از متخلفان شكار و صيد را كه اقدام به شكار يك رأس ميش وحشي از گونه هاي حمايت شده كرده بودند، دستگير كنند.
جواد دامن پاك رئيس اداره حفاظت محيط زيست تربت جام همچنين افزود: در سه ماهه سال جاري 16 نفر از شكارچيان متخلف توسط مأموران اجرايي اداره محيط زيست اين شهرستان دستگير و تحويل مراجع قضايي شده اند.
واژگوني موتورسيكلت حادثه آفريد
بجنورد- خبرنگار قدس: واژگوني يك دستگاه موتورسيكلت در شهرستان فاروج موجب مصدوميت شديد راكب آن شده و فرد ياد شده به علت شدت جراحات وارده در حين انتقال به بيمارستان فوت كرد.
همچنين در پي تصادف يك دستگاه خودروي پرايد با يك دستگاه موتورسيكلت در يكي از روستاهاي اسفراين راكب موتورسيكلت به علت شدت جراحات وارده در صحنه فوت كرد و ترك نشين موتور نيز مجروح و به بيمارستان انتقال داده شد.
كارشناسان علت حادثه را بي احتياطي راننده خودرو به علت انحراف به چپ اعلام كردند.
هدف
برگزاري مسابقه ويلچرراني
بجنورد- خبرنگار قدس: مسابقه ويلچرراني بين 10 معلول تحت پوشش بهزيستي خراسان شمالي برگزار شد.معاون توانبخشي بهزيستي خراسان شمالي گفت: در اين مسابقه در بخش زنان پروانه محمدپور از بجنورد، معصومه تقي زاده از گرمه و جاجرم و صديقه عابديني از فاروج به ترتيب رتبه اول تا سوم را كسب كردند.در بخش مردان نيز شيرعلي محمدزاده و مهدي نودهي از بجنورد و مجيد رستمي از جاجرم مقام اول تا سوم را به دست آوردند.
صعود كوهنوردان بسيج پتروشيمي به قله دماوند
بجنورد- خبرنگار قدس: كوهنوردان بسيج پتروشيمي بجنورد به قله 5600 متري دماوند صعود كردند.
نفرات شركت كننده در اين صعود را ابوطالب ذكريايي، محمد براتي، محمدرضا ره آموز و محمد ره آموز تشكيل مي دادند.گفتني است، اين گروه كوهنوردي تاكنون به قله هاي سهند، تفتان، سبلان و... صعود كرده اند.
خبر ديگري حاكي است تيم كوهنوردي شهرداري بجنورد به غار گنج كوه در روستاي سفلي در 50 كيلومتري جنوب بجنورد صعود كرد. اعضاي شركت كننده در اين صعود را جواد توكلي، مشكيني، منفردي، مهناني، علي آبادي، گودرزي، يزداني، گرامي، عليزاده، برزويي، علي نيا، سعيدي، آزادزاده، بادليان، ايزدپناه به سرپرستي حبيب ناظم تشكيل مي دادند.
اعطاي گواهينامه داوري درجه 3 فوتبال در تربت جام
صالح آباد- خبرنگار قدس: يك دوره كلاس داوري درجه 3 فوتبال با حضور 35 داور زن و مرد در ساختمان آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي تربت جام برگزار شد.
در اين دوره 5 روزه تمام قوانين و نكات داوري اين رشته ورزشي به شركت كنندگان آموزش داده شد.
همچنين به 23 شركت كننده مرد و 12 شركت كننده زن پس از پايان امتحانات تئوري و عملي و كسب امتياز لازم، گواهينامه داوري درجه 3 فوتبال اعطا گرديد
جشنواره فرهنگي- ورزشي دختران و همسران شاهد و ايثارگر
بجنورد- خبرنگار قدس: رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران خراسان شمالي گفت: هدف از برگزاري جشنواره فرهنگي و ورزشي دختران و همسران شاهد و ايثارگر ترويج فرهنگ ورزش در جامعه ايثارگري و شناسايي افراد برتر براي راهيابي به مسابقات كشوري است.عابديني مقدم اظهار داشت: جشنواره ورزشي دختران و همسران شاهد و ايثارگر با حضور 18 تيم در رشته هاي واليبال، تنيس روي ميز و آمادگي جسماني برگزار شد كه تيمهاي بجنورد، اسفراين و شيروان در مسابقات واليبال به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را كسب كردند. وي افزود: در رشته تنيس روي ميز، مانه و سملقان، بجنورد و شيروان به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را به دست آوردند. در رشته آمادگي جسماني نيز گروه الف تيمهاي اسفراين، شيروان و بجنورد و گروه ب تيمهاي شيروان، بجنورد و اسفراين به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را كسب كردند.
برگزاري كلاس آموزش داوري در مه ولات
مه ولات- خبرنگار قدس: از سوي كميته داوران هيأت فوتبال شهرستان مه ولات يك دوره آموزشي توجيهي داوري فوتبال برگزار شد.
در اين دوره آموزشي يك روزه 30 نفر از داوران فوتبال اين شهرستان با آخرين تغييرات قوانين داوري فيفا زير نظر محسن تركي داور بين المللي فوتبال و داور برتر فصل گذشته فوتبال كشور آشنا شده و براي داوري فصل جديد فوتبال شهرستان آماده شدند.
پنجشنبه 3 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 540]
-
گوناگون
پربازدیدترینها