تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805671916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قرضاوي: طالع‌بيني در اعتقادات اسلامي سنتي نكوهيده‌‌است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: قرضاوي: طالع‌بيني در اعتقادات اسلامي سنتي نكوهيده‌‌است
گروه بين‌الملل: «يوسف القرضاوي» رييس اتحاديه علماي مسلمان جهان با اشاره به مخالفت احاديث و روايت‌هاي اسلامي با طالع‌بيني اين امر را سنتي نكوهيده و جاهلي توصيف‌‌كرد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه الشرق قطر، يوسف القرضاوي ديروز اول مردادماه، اعلام‌كرد: آيه 188 سوره اعراف «قل لا أملك لنفسي نفعا ولا ضرا إلا ما شاء الله ولو كنت أعلم الغيب لاستكثرت من الخير وما مسني السوء إن أنا إلا نذير وبشير لقوم يؤمنون» بيانگر اين است كه تنها خداوند متعال، عالم به غيب است و با توجه به مشيت الهي هيچ‌كس غير از پيامبر(ص) و برخي مقربان از عالم غيب آگاهي ندارد.

وي همچنين افزود: احاديث نبوي همچون «من أتى عرافا أو ساحراً أو كاهنا، يؤمن بما يقول، فقد كفر بما أنزل على محمد صلى الله عليه وسلم»(هركس به گفته ساحران ايمان بياورد كافر به دين پيامبر(ص) خواهد‌بود) نيز بر دوري از هرگونه خرافه‌پرستي تأكيد كرده‌است.

قرضاوي با بيان اين‌كه طالع بيني با توجه به روز تولد نيز تفكري جاهلي و مخالف با تعاليم اسلامي است، اظهار‌كرد: تلاش براي پناه‌بردن به عاملان چنين اقداماتي ناشي از ضعف آگاهي ديني و نداشتن ايمان حقيقي به ذات اقدس الهي است؛ بنابراين تمسك به آيه 28 سوره رعد (الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب) بيانگر اين است كه ايمان منشأ امنيت و آرامش و دوري از خرافه‌‌پرستي است.

قرضاوي در پايان با تأكيد بر اين‌كه روي‌آرودن مردم به طالع‌بيني ريشه عقلاني ندارد، تصريح‌كرد: اسلام با هجوم به باورهاي خرافي دوران جاهليت به همگان اعلام‌كرد كه چنين باورهايي منشأ اسلامي نداشته و تنها از تفكرات عوام سرچشمه‌مي‌گيرد.

قرن‌هاست كه انسان‌ها مجذوب پديده‌هاي ناشناخته و مـرموز هستنـد و در عيـن حـال از آن واهـمـه دارنـد بدون اينكه پروايي از آسيب‌ها و خطرات آن داشته باشند و در اين ميان گروهي با استفاده از روش‌هاي جادويي و مرموز با نام طالع‌بيني حوادث آينده را براي مردم پيش‌بيني‌مي‌كنند.

اسلام به عنوان كامل‌ و جامع‌ترين دين آسماني از اين عمل به عنوان يك گناه تعبيرمي‌كند؛ چراكه اين امر ادعاي آگاهي از علم ناشناخته‌ها را دربردارد، در حالي كه اين علم تنها به خداوند اختصاص‌دارد و هركس ادعاي چنين علمي داشته‌باشد به شياطين ايمان آورده و اين امر شرك‌ورزيدن به خدا را در پي خواهد‌داشت.

آيه 65 سوره نمل «قُل لَّا يَعْلَمُ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ الْغَيْبَ إِلَّا اللَّهُ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ » بگو نمي‌داند آنكه باشد در آسمان‌ها و زمين، غيب را مگر خدا و نمي‌دانند كه چه زماني برانگيخته‌مي‌شوند و آيه 2 سوره بقره «الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ» نيز به خوبي اين مساله را به تصوير كشيده‌است.
 چهارشنبه 2 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن