تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830774156




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه به زخم معده مبتلا می شویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: آیا می دانید چگونه به زخم معده مبتلا می شوید؟ چرا این اتفاق رخ می دهد؟

دستگاه گوارش انسان از قسمت‌های مختلفی تشكیل شده است. معده و قسمت ابتدایی روده باریك كه دوازدهه نامیده می‌شود، همواره در معرض غلظت زیاد اسید مترشحه از معده هستند.
پوشش داخلی این اعضا با سیستم بسیار پیچیده و دقیقی در مقابل این اسید محافظت می‌شود. ضعف این سیستم دفاعی یا ترشح بیش از حد اسید عامل به وجود آمدن زخم است. زخم‌هایی كه در معده و دوازدهه ایجاد می‌شوند در بین مردم به زخم معده مشهور هستند. جالب این است كه شیوع زخم در دوازدهه خیلی بیشتر از زخم معده است. از بین عوامل ایجاد زخم دو عامل مهم‌تر هستند: میكروبی به نام هلیكوباكتر و داروهای مسكن غیراستروئیدی.

میكروب هلیكوباكتر در جوامعی كه از نظر بهداشتی و اقتصادی وضع بدی دارند در اكثر افراد وجود دارد ولی بهتر شدن سطح بهداشتی در بسیاری از جوامع پیشرفته باعث كاهش شیوع آن حتی تا كمتر از 30 درصد گردیده است. این میكروب با ایجاد التهاب در جدار معده باعث ایجاد زخم در معده و یا دوازدهه می‌شود.

داروهای مسكنی همچون دیكلوفناك، پیروكسیكام، بروفن، ناپروكسن و آسپرین از عوامل بسیار مهم زخم‌های معده و دوازدهه هستند. این داروها در افراد مسن، سیگاری، الكلی و افرادی كه سابقه زخم قبلی دارند یا همزمان از چند نوع از این داروها استفاده می‌كنند یا همزمان از كورتون استفاده می‌كنند احتمال ایجاد زخم را خیلی زیاد می‌كند.

عوامل دیگری نیز در ایجاد زخم مهم هستند. به عنوان مثال افراد دچار استرس بیشتر در معرض زخم هستند. در مورد خوراكی‌ها فقط الكل و قهوه ارتباط قابل توجهی با زخم دارند و سایر غذاها چندان ارتباطی ندارند.

علامت اصلی این زخم‌ها درد در قسمت بالای شكم و زیر جناغ است. دردهای زخم دوازدهه معمولا زمانی شروع می‌شود كه ساعتی از خوردن غذا گذشته و معده خالی شده است ولی درد زخم معده همزمان با خوردن غذا زیادتر می‌شود. دردهایی كه نیمه شب بیمار را بیدار می‌كند احتمال زخم دوازدهه یا معده را خیلی مطرح می‌نماید.

عوارض زخم معده دوازدهه مهم‌ترین عاملی است كه درمان این بیماری را اجباری می‌سازد. خونریزی، سوراخ شدن و بسته شدن مسیر عبور غذا در اثر زخم عوارض این بیماری هستند. مهم‌ترین وجه درمان زخم‌ها پیدا كردن عامل ایجاد آنها مثلا داروهای مسكن یا میكروب هلیكوباكتر است كه در این صورت باید آنها را حذف كرد. در صورتی كه این دو عامل وجود نداشت مصرف ضداسیدها و داروهایی كه اسید معده را كم می‌كنند اساس درمان را تشكیل می‌دهند. با مصرف این داروها به مدت نسبتا طولانی بسیاری از زخم‌ها بهبودی كامل پیدا می‌كنند. پزشکی و سلامتی یكی از نكات مهم در درمان زخم‌های معده و اثنی‌عشر خصوصا در افراد بالای 40 سال این است كه هر گونه درد در شكم كه براحتی به دارو پاسخ نمی‌دهد را باید جدی فرض كرد و با اقدامات تشخیصی مثل اندوسكوپی ابتدا احتمال بدخیمی را رد كرد و سپس درمان را انجام داد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن