واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس كل دادگستري استان تهران: *براي آقايي كردن به مردم نيامدهايم *رفتار خلاف شأن از قاضي پذيرفته نيست *برخي از همكاران با بنده نيز متكبرانه برخورد ميكنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
رييس كل دادگستري استان تهران بيان كرد: اينگونه نباشد كه ما قانوني را تصويب كنيم اما بعد به مردم بگوييم طبق مصلحت عمل ميكنيم كه هر يك از اين موارد نقض شود به ما آسيب ميزند و با سخنراني اميد ايجاد نميشود.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، عليرضا آوايي در اولين نشست شوراي معاونان دادگستري كل استان تهران بر اهتمام نسبت به پروندههاي موجود در دايرهي اجراي احكام تاكيد كرد و گفت: 400 هزار پرونده در دواير اجراي احكام جريان دارد كه امسال اين بحث بايد ساماندهي شود.
وي، بر توجه ويژه به ارجاع و ورودي پروندهها تاكيد كرد و گفت: پروندهها بيجهت نبايد در جريان وارد شوند و وقت مردم را بيهوده صرف و موجودي پروندهها نيز زياد شود.
آوايي بر اهتمام ويژه به موضوع زندان، زنداني و صدور قرار تامين مناسب و نظارت مناسب بر اجراي قرارها تاكيد كرد و افزود: در مواردي قرارهايي صادر ميشود اما در مرحلهي اجرا با مشكل مواجه ميشود.
رييس كل دادگستري استان تهران، بر حضور قضات ناظر بر زندانها تاكيد كرد و گفت: در اين زمينه در استان نواقص جدي وجود دارد و داديار ناظر بر زندان بايد حاضر در زندان باشد.
وي با اشاره به اينكه قضات ناظر بر زندانها در كرج، شهريار، ورامين و شهرري حضور جدي دارند، افزود: قضات ناظر بر زندانهاي ديگر نيز حضور دارند اما حضور آنها بين زندانيان به مرحلهي مطلوب نرسيده است.
آوايي گفت: اگر بيش از 35 هزار زنداني را در چند ساختمان رها كنيم و كسي كارهاي آنها را پيگيري نكند و به حرفهاي آنها گوش ندهد، تبعات فاسدي را به دنبال خواهد داشت و وقتي قضات ناظر در زندان حضور داشته باشند، بسياري از مشكلات حل ميشود.
رييس كل دادگستري استان تهران با تاكيد بر اينكه رييس قوهي قضاييه تاكنون چندين بار حضور قضات ناظر بر زندان را از بنده مطالبه كرده كه مطالبهي بحقي است، افزود: كمحوصلگي و بدخلقي تعداد محدودي از همكاران قضايي و اداري همچنان يكي از مشكلات و نقاط آسيب دادگستري استان تهران است كه موجب گلهمندي مردم و مسوولان شده كه اين گلهمندي نيز به حق است.
آوايي بر رعايت تكريم ارباب رجوع تاكيد كرد و افزود: انجام رفتار خوب منت بر سر كسي نيست و اگر كسي به ناحق، انساني را تخريب كرد، اين رفتار را ضد ارزش تلقي كنيم.
رييس كل دادگستري استان تهران گفت: نسبت به رفتارهاي ضد ارزش حساسيت نشان دهيد و نگذاريد تكبر و غرور فرهنگ شود؛ اينگونه رفتارها عمر حكومت را كوتاه ميكند. با گذشت 30 سال از انقلاب بايد اين سفرهها را جمع كنيم وگرنه مردم به نحوي جبران خواهند كرد.
آوايي با تاكيد بر اينكه قاضي بداخلاق در شأن نظام ما نيست، افزود: هر جا ضربهاي وارد شود، به دين آسيب وارد ميشود كه كمترين مقدار ضربه نيز قابل قبول نيست.
وي با اشاره به اينكه تمام سيستم قضايي CNS تا مهر ماه مكانيزه ميشوند، افزود: در چند جلسهاي كه مقامات قضايي خدمت مقام رهبري رفتند، ايشان از ما سوال كردند مردم شما را ملجا ميدانند كه بايد راههاي اعتماد مردم به قوهي قضاييه را پيدا كنيم.
رييس كل دادگستري استان تهران، وجود پروندههاي قديمي 20 يا 30 ساله را وهن قوهي قضاييه دانست و افزود: ارتباط مسوولان قضايي با مردم و توجيه آنها در حد مقدورات، احترام گذاشتن به مردم، صرف وقت ممكن توسط قاضي در جريان رسيدگيها، پرهيز از بياحتياطي، اتخاذ تصميمات صرف قضايي به دور از حواشي، رعايت حفظ حقوق قانوني شهروندان، انجام اقدامات ضابطان در محدودهي قوانين جاري، اتخاذ تصميمات قانوني همراه با بيطرفي، تقدير و تشكر از همكاران فاضل و ايجاد رابطهي دوستي بين همكاران از جمله راهكارهاي جلب اعتماد مردم به دستگاه قضايي است.
وي با تاكيد بر اينكه مردم رفتار خلاف شأن قاضي را نميپذيرند، به حاضران در جلسه، تذكر داد: كوچكترين اشكالي را ديديد تذكر دهيد و نگذاريد نوبت به آنجايي برسد كه ما دعوتشان كنيم و تذكر بدهيم.
انتهاي پيام
چهارشنبه 2 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]