واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: يادنامه اينترنتي «عمليات مرصاد» منتشر شد
گروه وبلاگ و IT: پايگاه اطلاعرساني شهيد آويني به مناسبت پنجم مردادماه، همزمان با سالروز عمليات مرصاد، يادنامه اينترنتي را منتشر كرد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، روزشمار و تشريح عمليات، امپراطوري پوشالي گروهك منافقين، مرصاد؛ كمين در گلوگاه تاريخ، علل تجاوز منافقان بعد از قطعنامه، خاطرهاي از شهيد صياد شيرازي، شكست منافقان از زبان سليمآبادي، دستاوردهاي عمليات مرصاد و تصاوير عمليات غرورآفرين مرصاد از بخشهاي مختلف اين يادنامه اينترنتي است.
در بخشهايي از «امپراطوري پوشالي گروهك منافقين» كه به معرفي كتاب «مجاهدين خلق در آيينه تاريخ» پرداخته آمدهاست: «اين كتاب سومين كتاب از مجموعه كتابهايي است كه توسط «علياكبر راستگو»، اعضاي سابق مجاهدين روايت و توسط مركز اسناد انقلاب اسلامي منتشر شدهاست.»
در بخشهايي از «عمليات مرصاد؛ كمين در گلوگاه تاريخ» نوشته شدهاست: «بررسي حوادث نيمه اول سال 1367 در رابطه با جنگ ايران و عراق بهخوبي نشان ميدهد كه از نظر نظامي، دشمن با حمايتهاي مستقيم و غيرمستقيم و همه جانبه، توان قابل ملاحظهاي يافته و در مقابل محاصره اقتصادي و نظامي موجب كاهش نسبي توان نظامي ايران شد.»
«در چنين شرايطي با دخالت آمريكا در جنگ و سرنگوني هواپيماي مسافربري ايراني در اوايل تيرماه سال 67 تهاجم دشمن آغاز شد و در كمتر از سه ماه تمام مناطق تصرف شده توسط ايران را باز پس گرفت.»
در قسمتهايي از «بررسي علل تجاوز منافقان پس از پذيرش قطعنامه 598 توسط ايران» آمدهاست: «تنها بعد از گذشت چند روز از پذيرش قطعنامه 598 شوراي امنيت سازمان ملل متحد از سوي ايران در 27 تيرماه 1367، رهبر منافقين فرماني را مبني بر آماده باش تمام نيروها و قطع تمام مسافرتها و ترورها صادر كرد و اين پيام از جانب وي براي تمامي نيروها قرائت شد: «طلسم جنگ در حال شكستن است ... رژيم شل شده ... بايد ضربه كاري را بزنيم».»
در بررسي عواملي كه زمينه لازم براي حمله منافقان به ايران از نقطه نظر تئوريسينهاي نظامي سازمان منافقين ميتوان به عواملي اشاره داشت كه مهمترين آنها عبارتند از: مبهم بودن آينده سازمان، ضعف بنيه نظامي در آن مقطع، فرسوده و ناتوان شدن نيروهاي سپاه(به زعم منافقان)، خستگي مردم از جنگ و پذيرش قطعنامه 598 از جانب ايران.
در اين يادنامه اينترنتي درباره «دستاوردهاي عمليات مرصاد» چنين آمدهاست: «اين نبرد كه به نحوي ميتوان آن را نهروان ايران ناميد، در روزهاي آغازين مردادماه سال 67 در گرفت و با شكست سنگين نيروهاي مسعود رجوي پايان يافت. بحث اصلي اينجاست كه شكست منافقين در عمليات مرصاد كه فروغ جاويدان ناميده ميشد چه دستاوردها و بازتابهايي در داخل و خارج از كشور از خود برجاي گذاشت. نكته حائز اهميت مقطع حمله اين گروهك بود.»
تحكيم ثبات داخلي نظام و مشروعيت آن در بعد كارآمدي نظامي، شناخته شدن دوست از دشمن و تصفيه عناصر مردمي از ضد مردمي، تحكيم وحدت در بعد داخلي و تبلور مشاركت عمومي و همبستگي عمومي و همبستگي ملي، خنثي شدن نقشههاي صدام در چشمداشت به بهرهبرداري از اشغال ايران توسط منافقين و غيره برخي از دستاوردهاي عمليات مرصاد است.
يادنامه اينترنتي «عمليات مرصاد» را اينجا ببينيد!
چهارشنبه 2 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]