واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: رئيس پليس راهنمايى و رانندگى كشور خبر داد توقيف خودروها و موتوسيكلت هاى بدون بيمه از ۱۵ مرداد
گروه حوادث ـ موتوسيكلت ها و خودروهاى بدون بيمه شخص ثالث از ۱۵ مرداد در سراسر كشور متوقف مى شوند.
سردار سرتيپ رويانيان رئيس پليس راهنمايى و رانندگى كشور ضمن اعلام اين خبر گفت: رانندگان بايد در مدت تعيين شده براى خريد بيمه شخص ثالث اقدام كنند، چرا كه در قانون جديد بيمه اجبارى، هيچ خودرو و موتوسيكلتى بدون بيمه شخص ثالث حق حركت ندارد.
در اين قانون پليس مكلف شده خودرو يا موتوسيكلت هاى بدون بيمه شخص ثالث را متوقف كند تا راننده ملزم به خريد بيمه شخص ثالث شود. رئيس پليس راهنمايى و رانندگى ناجا ادامه داد: يكى از مشكلات دارندگان خودروها و موتوسيكلت هاى بدون بيمه شخص ثالث در گذشته، مربوط به جريمه بود اما با مساعدت هاى قوه قضائيه، مجلس و دولت، به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسى، دريافت جريمه بيمه شخص ثالث از دارندگان خودروها و موتوسيكلت سواران تا شش ماه لغو شد. وى گفت: ميزان حق بيمه موتوسيكلت ها تا ۴۰ درصد كاهش يافت و خريد بيمه براى اين دسته از وسايل نقليه از ۷۵ هزار تومان به ۴۸ هزار تومان رسيد. رئيس راهنمايى و رانندگى ناجا افزود: بر اساس مصوبه جديد دولت كه بزودى ابلاغ خواهد شد شركت هاى بيمه موظفند براى فروش بيمه از خودروها و موتوسيكلت سوارانى كه چند سالى بيمه نبودند جريمه دريافت نكنند و ميزان حق بيمه موتوسيكلت سواران را نيز تا ۴۰ درصد كاهش دهند. همچنين شركت هاى بيمه موظف هستند از هنگام تصادف، بيمه شدگان را تحت حمايت قرار دهند. وى گفت: شركت هاى بيمه گر نيز بر اساس قانون موظفند محل هايى را در جاده ها، گلوگاه ها و يا عوارضى ها مشخص كنند تا رانندگانى كه خودروى آنان متوقف مى شود با مراجعه به اين محل ها براى خريد بيمه شخص ثالث اقدام كنند. سرتيپ رويانيان افزود: راهنمايى و رانندگى هم آمادگى دارد در كنار ايستگاه هاى سيار و مقرهاى پليس پذيراى بيمه گرها باشد و امنيت آنها را نيز تأمين كند.
رئيس راهنمايى و رانندگى ناجا اظهار داشت: بعد از ابلاغ مصوبه جديد به شركت هاى بيمه ممكن است برخى از دفاتر و شركت هاى بيمه از اجراى اين قانون طفره روند كه برابر ماده ۱۵ قانون تعزيرات حكومتى اگر مالكان خودرويى با اين مسئله روبه رو شوند مى توانند به تعزيرات حكومتى شكايت كنند تا سريع به شكايت آنان رسيدگى شود. سرتيپ رويانيان درباره طرح بيمه سيار يا رسيدگى به تصادفات در محل حادثه افزود: اين طرح در حال حاضر از طرف بيمه ايران در برخى از مناطق تهران در حال اجراست كه بزودى ۴۰ تيم سيار ديگر براى پوشش بقيه مناطق تهران راه اندازى مى شود. وى درباره ايجاد ترافيك در برخى از تقاطع ها به علت قطع برق افزود: تهران ۴ هزار تقاطع دارد كه پليس به علت كمبود نيروى انسانى قادر به پوشش نظارتى در همه تقاطع ها نيست. با اين حال نيروها بايد در تقاطع ها تقويت شوند تا مشكلى براى شهروندان پيش نيايد. وى با بيان اين كه اگر پليس در اين زمينه كوتاهى كند حتماً تذكر داده مى شود افزود: در نشستى با مسئولان شهردارى تهران مقرر شد تا شهردارى چراغ هاى راهنمايى و رانندگى را به سيستم نگهدارنده برق مجهز كند اما از يك ماه گذشته تاكنون در اين باره اقدام نشده است. از وزارت نيرو هم درخواست كرديم تا برق چراغ هاى راهنمايى و رانندگى را از برق شهرى و صنعتى جدا كنند تا حداقل قطعى برق براى شهروندان مشكلى ايجاد نكند. سرتيپ رويانيان درباره مسافربرهاى شخصى و تغيير آنان به تاكسى هم گفت: ۱۶۰ هزار مسافربر شخصى در كشور وجود دارند كه قرار است هرچه زودتر به تاكسى تغيير وضعيت بدهند اما تاكنون اين موضوع تحقق نيافته است.
چهارشنبه 2 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]