تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826656375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كوتاه و خواندني


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
روش معالجه تالاسمي بتا با ژن درماني ارائه شد

محققان ايتاليايي روش جديدي را در ژن درماني بيماري ژنتيكي تالاسمي بتا از طريق سلولهاي بنيادي ابداع كردند. به گزارش مهر، محققان موسسه سن رافائله ميلان نشان دادند كه در موشهاي مبتلا به تالاسمي بتا سلولهاي بنيادي مي توانند با كمك ژن درماني به سلولهاي سالم خون تمايز يابند و با پيوند به ارگانيسم موفق به توليد گلبولهاي قرمز طبيعي و سالم شوند.
تالاسمي بتا در اثر نقص در ژن "بتا- گلوبين" ايجاد مي شود. اين ژن يكي از بخشهايي است كه هموگلوبين را مي سازند. هموگلوبين، پروتئيني است كه در گلبولهاي قرمز خون حضور دارد و اكسيژن را به بافتهاي ارگانيسم مي رساند. براساس گزارش آنسا، تاكنون تنها روش موثر در درمان اين بيماري، پيوند سلولهاي بنيادي مغز استخوان بوده است اما در اين روش نياز به پيدا كردن يك اهداكننده سازگار است. اين درحالي است كه با ژن درماني، به سلولهاي بنيادي بيمار يك ويروس رايج كه حامل يك نسخه سالم از ژن "بتا- گلوبين" است تزريق مي شود. به اين ترتيب سلولها درمان مي شوند و گلبولهاي قرمز سالم توليد مي كنند.

كشف داروي جديد درمان سرطان پروستات در دنيا

محققان بريتانيايي اعلام كردند با اختراع دارويي جديد انواع سرطان هاي پيشرفته و ابتدايي پروستات، شايعترين سرطان در ميان مردان، كنترل شده و بيماران مي توانند تا ساليان سال به زندگي ادامه دهند. به گزارش فارس به نقل از تايمز، سرطان پروستات سالانه باعث مرگ 10 هزار مرد مي شود اما تحقيقات اخير نشان داد كه 8 نفر از هر 10 بيمار با مصرف روزانه تنها يك قرص مي توانند شاهد از بين رفتن تومور خود بوده و يا از درد آن رهايي يابند.
به گفته محققان تعدادي از مردهايي كه داروي "ابيراترون" را دريافت كرده اند بيش از 2 برابر ميزان مورد انتظار عمر كرده اند و اين در حالي است كه ساير درمانها همگي شكست خورده اند و اين نشان مي دهد كه رايج ترين سرطان در ميان مردان در آينده به خوبي قابل كنترل خواهد بود.
دانشمندان همچنين آزمايش اين دارو بر روي مبتلايان به سرطان سينه را نيز آغاز كرده اند تا آثار احتمالي مشابه آنها را بررسي كنند. ميزان زنده ماندن از سرطانهاي شايع مانند سرطان سينه و سرطان روده بزرگ در 60 سال گذشته 2 برابر شده است و كارشناسان پيش بيني مي كنند با اين داروي جديد سرطان پروستات هم به اين ليست اضافه شود. تقريبا تمام موارد مرگ و مير نوع پيشرفته و مقاوم بافتهاي سرطاني بوده است كه نسبت به همه انواع درمانها مقاومت داشته اند. بعد از ناكارآمدي شيمي درماني و پرتو درماني دوره معمول زنده ماندن بيمار 1 سال تا 18 ماه است.

چگونگي پيشگيري از واريس ها

وريدهاي عنكبوتي و واريس ها در زنان ناشي از عوامل مختلفي هستند، از جمله نوسان هاي هورموني، پوشيدن كفش هاي پاشنه بلند، سن، گرما، چاقي و نوع شغل در ايجاد آنها موثر هستند.
به گزارش همشهري انلاين متخصصان مي گويند به خاطر ايجاد برخي شرايط زمينه ساز وريدهاي واريسي و عنكبوتي ممكن است در برخي افراد اجتناب پذير باشد. با اين حال تعدادي اقدامات پيشگيرانه و فنون پزشكي وجود دارد كه براي كاهش ظهور اين عوارض وريدي و تسكين درد آنها به كار مي روند.
از جمله اين اقدامات مي توان به اينها اشاره كرد:
به بدن تان گوش فرا دهيد. وريدهاي واريسي و عنكبوتي بيشتر از لحاظ زيبايي براي مبتلايان نگران كننده هستند، اما آنها مي توانند به مشكلاتي مانند خستگي، انقباض دردناك عضلات پا در شب، تورم و خارش در اطراف برخي از وريدها منجر شوند. فعال باقي بمانيد. حركت دادن پاها به گردش خون در آنها كمك مي كند و به اين ترتيب از فشار و تجمع خون كاسته مي شود. وزن تان را در حد طبيعي نگهداريد تا از وارد آمدن فشار بيش از حد بر پاهاي تان كه باعث ايجاد وريدهاي واريسي در سطح پا مي شود، جلوگيري به عمل آيد. جوراب هاي كشي واريس بپوشيد تا فشار درون وريدهاي سطحي پا بالا برود. از پوشيدن لباس هاي تنگي كه ممكن است جريان خون را در كمر،ساق پا و كشاله ران محدود كنند و به ايجاد وريدهاي عنكبوتي يا واريسي منجر مي شوند، بپرهيزيد. براي مدت طولاني نايستيد يا ننشينيد. اين كار باعث وارد آمدن فشار بر روي وريدها مي شود. عضلات پشت ساق پاي تان را منقبض كنيد. به طور مكرر در هنگام نشستن در پشت ميز يا در رانندگي هاي طولاني با خم كردن پنجه پا را منقبض كنيد. اين كار به تحريك جريان خون در ساق پا كمك مي كند. پاهاي تان را در معرض حرارت زياد قرار ندهيد. قراردادن پاها در وان آب داغ يا حمام داغ باعث افزايش تورم وريدي و تجمع خون در پاها مي شود.
با پزشك مشورت كنيد. اگر دچار وريد واريسي يا عنكبوتي شده ايد، با جراح متخصص عروق درباره بهترين گزينه هاي درماني مشورت كنيد.

سرطان معده، دومين سرطان شايع در ايران است

سرطان معده به همراه سرطان مري، پس از سرطان پوست شايعترين سرطان ها در ايران شناخته شده اند. به دكتر"پرويز دريايي" دبير علمي سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران با بيان اين مطلب افزود هم اكنون سرطان مري در صورت تشخيص زودرس در مراحل ابتدايي، به صورت كامل و با روشهاي جراحي و شيمي درماني قابل درمان است. وي افزود طرح هاي غربالگري در مراكز مختلف و استان هاي آذربايجان و مازندران كه سرطان مري در آنها شيوع بيشتري دارد اجرا مي شود و نتايج اين تحقيقات و بررسي ها منجر به جراحي هاي موفق و درمان كامل بيماري مي شود. رييس درمانگاه انستيتو كانسر ايران با بيان اينكه يكي از مشكلات درمان سرطان معده عدم تشخيص به موقع است گفت متاسفانه چون در مورد سرطان معده هنوز طرح غربالگري و تشخيص اوليه زودرس وجود ندارد بيماران در مراحل پيشرفته بيماري مراجعه مي كنند كه اين مساله درمان را با مشكل رو به رو مي كند. وي گفت درمان سرطان هاي ناحيه فوقاني دستگاه گوارش با روش جراحي صورت مي گيرد كه در اين بخش كشور خودكفا است ،به طوري كه بيماران براي درمان و انجام اعمال جراحي نيازي به اعزام خارج از كشور ندارند. دكتر دريايي حركت به سوي درمان قطعي سرطان مري و معده را مهمترين رويكرد سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران نام برد و گفت در اين كنگره تكنيك هاي پيشرفته و راههاي تشخيصي و روشهاي جديد جراحي ارايه و مورد بررسي قرار مي گيرد. سومين كنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران هفتم تا نهم آبان ماه امسال برگزار مي شود.

با پياده روي منظم استقلال خود را در زندگي شخصي حفظ كنيد

متخصصان توصيه مي كنند كه با پياده روي مي توان استقلال و توانايي هاي فردي را در دوران سالخوردگي تقويت كرد. به گزارش ايسنا، پژوهشگران آمريكايي مي گويند; افراد سالمند مي توانند با انجام پياده روي هاي منظم، استقلال خود را در انجام كارهاي شخصي و زندگي روزمره تا 41 درصد احيا كنند. اين پژوهش كه جزئيات آن در مجله «درمان جسمي سالمندي» به چاپ رسيده نشان مي دهد كه شركت كنندگان در يك برنامه تمرين پياده روي هم چنين نقطه اوج ظرفيت هوازي - به معني حداكثر دريافت اكسيژن - خود را تا 19 درصد بالا برده و به اين ترتيب در مقايسه با گروه كنترل عملكرد فيزيكي آنها 25 درصد بهبود پيدا مي كند. دكتر م.الاين كرس، پژوهشگر دانشگاه جورجيا در آتن در بيانيه اي اظهار داشت: طي دهه گذشته، پژوهشگران روي مزاياي آموزش هاي تقويتي در حفظ استقلال فردي متمركز شده اند اما از آن زمان تاكنون شواهد مطلوبي در دست نبوده كه نشان دهنده تاثير مثبت پياده روي منظم در اين زمينه باشد. در حالي كه در پژوهش اخير، متخصصان دريافته اند; پياده روي مزاياي بي شماري براي سلامتي دارد كه در نتيجه به سالمندان كمك مي كند در زندگي روزمره خود مستقل باشند.پژوهشگران در اين مطالعات به طور تصادفي 26 فرد بزرگسال را از طبقه كم درآمد و در سن 60 سالگي به بالا انتخاب كرده و براي آنها برنامه گروهي تمرين پياده روي تعيين كردند. در هر نوبت تمرين اين افراد بايد 10 دقيقه به طور مداوم راه مي رفتند. پس از گذشت يك هفته اين زمان به 40 دقيقه مداوم افزايش پيدا كرد. هم چنين هر جلسه با 10 دقيقه گرم كردن بدن آغاز و با 10 دقيقه خنك كردن بدن پايان مي يافت تا تعادل و انعطاف پذيري در تمرينات رعايت شود.
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن