تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826573621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صندوق‌هاي حمايتي، زيرساخت توسعه سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي‌


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: صندوق‌هاي حمايتي، زيرساخت توسعه سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي‌
صندوق‌هاي حمايت از توسعه سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف حوزه اقتصاد كه در سال‌هاي اخير در سطح كشور راه‌اندازي شده، تأثير بسزايي در رونق اين حوزه و همچنين تسريع روند رو به رشد و توسعه و پيشرفت كشور داشته است.

اين صندوق‌ها با جمع‌آوري سرمايه‌هاي سرگردان در بخش‌هاي مختلف، اقدام به ساماندهي و سازماندهي سرمايه‌ها كرده و آنها را بنا بر اولويت و فعاليت به بخش‌هاي نيازمند تزريق مي‌كنند.

در بخش كشاورزي طي سنوات اخير در كشور نيز صندوق‌هاي حمايتي تأثير بسيار زيادي بر روند توسعه و پيشرفت اين بخش و همچنين رونق اقتصادي آن گذاشته است.

اغلب كارشناسان و صاحب‌نظران توجه به بخش كشاورزي را نياز حياتي كشور مي‌دانند و معتقدند بخش كشاورزي جايگاه مهمي در اقتصاد كشور دارد به طوري كه حدود 15 درصد از توليد ناخالص داخلي در اين بخش توليد مي‌شود.

با اين تعابير و تفسيرها و باتوجه به وضعيت فعاليت كشاورزي در كشور سرمايه‌گذاري در اين بخش از طريق صندوق‌هاي حمايت از سرمايه‌گذاري مي‌تواند بسيار مثمرثمر باشد.

بخش كشاورزي اكنون حدود 25 درصد اشتغال، 92 درصد نياز غذايي، حدود 20 درصد صادرات غيرنفتي و حدود 90 درصد مواد خام موردنياز صنايع تبديلي كشور را تأمين مي‌كند.

به طور كلي اهميت بخش كشاورزي در اقتصاد كشورمان به عنوان تأمين‌كننده غذا، مواد اوليه صنايع غذايي، ارزآوري از طريق توسعه و گسترش صادرات، ايجاد بازار براي كالاهاي صنعتي و اشتغال‌زايي غيرقابل انكار و حياتي است.در اين ميان سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي با وجود جمعيت متراكم روستايي و اراضي متعدد كشاورزي، از اهميت ويژه‌اي برخوردار است و از جنبه‌هاي مختلف مي‌تواند باعث تسريع‌ رشد و توسعه اقتصادي در كشور گردد.

سرمايه‌گذاري و توسعه فعاليت‌هاي توليدي در بخش كشاورزي به علت كاربر بودن فعاليت‌هاي كشاورزي باعث ايجاد فرصت‌هاي شغلي جديد مي‌گردد و به اين وسيله مشكل بيكاري را كه در سال‌هاي اخير به صورت موضوعي حاد بروز كرده، كاهش مي‌دهد، همچنين باتوجه به استقرار اغلب فعاليت‌هاي كشاورزي در مناطق روستايي از مهاجرت روستاييان به شهرها مي‌كاهد يا دست كم رشد مهاجرت از روستاها به شهر را كاهش مي‌دهد.

از طرفي سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي باعث افزايش توليد محصولات كشاورزي مي‌شود و به دنبال آن منجر به افزايش صادرات محصولات كشاورزي مي‌گردد و اين مسأله به افزايش صادرات غيرنفتي و رهايي از وابستگي به درآمدهاي نفتي كمك شاياني مي‌كند.

در همين خصوص مي‌توان گفت صندوق‌هاي غيردولتي حمايت از توسعه بخش كشاورزي صرفاً يك نهاد مالي و اعتباري نيستند، بلكه به دليل ظرفيت‌هاي پيش‌بيني شده از سوي قانون‌گذار و دولت، اين صندوق‌ها زيرساختي هستند كه مي‌توانند تمام خدمات اجرايي بخش كشاورزي را ساماندهي كنند.

رييس سازمان جهاد كشاورزي استان كردستان در مورد تأثيرات فعاليت صندوق حمايت از توسعه بخش كشاورزي مي‌گويد:

ساماندهي كشاورزان در تشكل‌هاي كشاورزي و تقويت تشكل‌ها توسط صندوقهاي حمايتي بهترين روش براي تقويت و توسعه بخش كشاورزي است.

حسن‌نژاد مي‌افزايد: تشكل‌هاي كشاورزي مي‌توانند با فعاليت‌هاي تخصصي و حضور فعال در بازار و حوزه صادرات بيش از پيش موجبات تقويت اين بخش را فراهم سازند. وي مي‌افزايد: كشاورزان استان در مرحله نخست پنج ميليارد ريال در اين شركت سرمايه‌گذاري كردند و دولت نيز به موازات آن پنج ميليارد ريال سرمايه گذاشت و اكنون پس از دو سال سرمايه اين شركت به بيش از 20 ميليارد ريال افزايش يافته است.

وي مي‌گويد: اين شركت به صد در صد تشكل‌هايي كه در اين صندوق سرمايه‌گذاري كرده‌اند، تسهيلات بانكي اعطا كرده است.

به اعتقاد رييس سازمان جهاد كشاورزي كردستان مجموعه اين سرمايه‌گذاري‌ها تأثيرات بسيار زيادي گذاشته و مي‌توان گفت روند توسعه اين بخش را شتاب بخشيده است.مديرعامل صندوق حمايت از توسعه بخش كشاورزي كردستان نيز منعقد است اين صندوق مي‌تواند با حمايت سازمان جهاد كشاورزي و سرمايه كشاورزان و بخش دولتي در توسعه بخش كشاورزي استان نقش بسيار مؤثري ايفا كند.

وي سرمايه را مهمترين عامل براي توسعه هر بخش دانست و گفت: مجموعه سرمايه تشكل‌هاي كشاورزي مي‌تواند سرمايه‌هاي كلاني براي تقويت زيرساخت‌ها و تسريع بخشيدن به طرح‌هاي در حال اجرا جمع‌آوري و در اختيار فعالان بخش كشاورزي قرار دهد.

به هر صورت بايد گفت: صندوق‌هاي حمايت سرمايه‌گذاري بخش كشاورزي در صورت همكاري و تعامل بخش دولتي و غير دولتي مي‌توانند نقش بسيار مؤثري در حمايت از كشاورزان و به دنبال آن تقويت بخش كشاورزي به عنوان يكي از بخشهاي زيربنايي و اساسي داشته باشند.




 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن