تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837086692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي علل وقوع قتل‌هاي سريالي ـ 4 ضعف ايمان عامل اصلي ارتكاب قتل‌هاي سريالي است‌


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بررسي علل وقوع قتل‌هاي سريالي ـ 4 ضعف ايمان عامل اصلي ارتكاب قتل‌هاي سريالي است‌
خبرگزاري فارس: رئيس انجمن مددكاران اجتماعي ايران گفت: ضعف ايمان عامل اصلي ارتكاب قتل‌هاي سريالي است.


‌محمد زاهدي اصل در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس در خصوص وقايع اتفاق افتاده از قبيل حادثه وقوع قتل‌هاي زنجيره‌اي در شهرستان كرج كه در آن فردي 8 زن را به طور يكسان به قتل رسانده بود، اظهار داشت: ‌اين‌گونه جرايم در جامعه بايد از ديدگاه مددكاري‌، جرم‌شناسي و روان‌شناسي مورد تحقيق و بررسي قرار گيرد.
وي اضافه كرد: گاهي ممكن است برخي افراد بر اثر عصبانيت‌، خطا و يا خودخواهي‌ اشتباهاتي را در طول زندگي خود انجام دهند كه منجر به وقوع جرم مي‌شود كه اين جرائم با انگيزه زودگذر و تحت تأثير حوادث زندگي افراد اتفاق مي‌‌افتد كه اين‌گونه جرايم با جرم‌هايي كه از آن‌ها به عنوان قتل‌هاي سريالي نام مي‌بريم، خيلي فرق دارد.
وي افزود: ولي گاهي جرائم يك با ر تكرار نمي‌شود و شاهد تكرار آن در طول مدت زمان مشخصي هستيم كه به ‌آن‌ها قتل‌هاي سريالي مي‌گوييم‌، در اين موارد نمي‌توانيم به راحتي قضاوت كنيم چرا كه جرم از حالت اتفاقي در آمده و داراي تكرار شده است.
وي در ادامه افزود: از جمله تبعات قتل‌هاي سريالي در جامعه اين است كه مردم به اين‌گونه مورارد با اين ديد مي‌نگرند كه چگونه اشخاصي با همدستي يك يا چند نفر نقشه قتل و يا قتل‌هايي را در يك محدوده جغرافيايي خاص طراحي و به اجرا در مي‌آورند.
وي احساس امنيت را در جامعه مهم تلقي كرد و افزود: امنيت داراي دو بعد ذهني و عيني است و در جامعه اگر امنيت ذهني ايجاد نشود‌، امنيت عيني نمي‌تواند مثمر ثمر باشد.
اين جرم‌شناس ادامه داد: ما معتقديم انسان‌ها با فطرت پاك متولد مي‌شوند و همه انسان‌هاي داري سرشت خوب هستند پس افراد تحت تأثير عوامل بيروني دست به شرارت مي‌زنند.
وي ادامه داد: در يك تقسيم‌بندي كلي مي‌توان گفت مناسبات اجتماعي و اقتصادي نامناسب در جامعه، همچنين فاصله طبقاتي قابل لمس مي‌تواند از عوامل مهم در ارتكاب افراد داراي زمينه براي انجام بزهكاري باشد.
زاهدي افزود: ضعف ايمان‌، سستي در شخصيت و اراده‌، كمبود محبت و نداشتن اعتماد به نفس از عاملان اصلي ارتكاب جرم و جنايت براي اينگونه افراد است.
وي در خصوص پرونده فوق كه در آن اميد قاتل سريالي ادعا كرده بود كهبه خاطر بي‌عدالتي دستگاه قضايي در صدد تلافي در آمدم و اين قتل‌ها را انجام داده‌ام، تصريح كرد: هر كس وقتي خود را مقابل قانون مي‌بيند و مي‌داند كه بايد جوابگو باشد درصدد رفع اتهام از خود برمي‌آيد اين يك حركت طبيعي است ولي دليل منطقي نيست چرا كه اگر اميد فقط به دليل بي‌عدالتي كه درباره وي صورت گرفته، دست به اين اقدا‌م زده بود، پس از ارتكاب يك قتل دچار عذاب وجدان شده و از ادامه كار منصرف مي‌شد پس مي‌توان ابراز داشت اين گونه حرف‌ها بهانه‌اي براي رهايي از دست قانون و انكار حقيقت براي توجيه اعمالش خودخواهانه است.
وي در ادامه اضافه كرد:‌ اين‌گونه حوادث در جوامع نشان مي‌دهد كه اين جامعه داراي بيماري‌هاي اجتماعي ـ رواني است و منشا اكثر اين‌گونه مشكلات رواني از درون خانواده است، به اين معني كه معمولاً اين افراد شرايط اقتصادي خوبي ندارند.
زاهدي ادامه داد: يكي دسگر از مشكلاتي كه ما ‌در ‌جامعه داريم اين است كه خودمان را از جامعه جدا مي‌دانيم‌ و اگر حادثه‌اي در زندگي‌مان خلل ايجاد نكند با گفتن كلمه "به من چه‌" از كنار آن مي‌گذريم چرا كه معتقديم گناه ديگري بر گردن من نيست.
وي به خبر منتشر شده از سوي وزير كار و امور اجتماعي مبني بر اين‌كه "نرخ بيكاري در بهار سال 1384 رقم 12 درصد، بهار سال 85 رقم 11 درصد، بهار سال 86 رقم 10/7 درصد و در بهار امسال به 9/6 امسال رسيده كه نشان از روند كاهش در نرخ بيكاري كشور دارد" اشاره داشت ‌و افزود: با اين وجود هنوز هم به طور ميانگين در هر خانوادهاي حداقل يك بيكار وجود دارد و‌ اگر برنامه مشخصي برا‌ي تفريح‌، اشتغال و ازدواج جوان‌ها نداشته باشيم نمي‌توانيم از جوان بخواهيم معتاد‌، دزد و جنايتكار نشود. ما بايد براي جوان‌ها فكر كنيم‌.
زاهدي اضافه كرد:‌ كشور ما كشور ثروتمندي است و خداوند نعمت‌هاي بسياري به ما داده ولي به دليل بي كفايتي برخي مسئولان اين نعمت‌ها به نكبت تبدبل شده است.
وي اضافه كرد: اين‌گونه وقايع در جامعه هشدار و زنگ خطر است و ما نمي‌توانيم با تنگ كردن قافيه مشكلات اجتماعي را حل كينم‌، اين ساده انديشي است كه وارد كردن فشار فكر كنيم مسئله را حل كرده‌ايم.‌
وي ادامه داد: ‌اگر شرايط مساعد بود اين شخص (اميد 22 ساله قاتل‌) به‌ وجود نمي‌آمد مجموعه‌اي از عوامل دست به دست هم مي‌دهند كه اين افراد به وجود مي‌آيند‌، آدم‌ها معلولند ما بايد دنبال علت‌ها باشيم، نه اين‌كه معلول را رها كنيم و به او بگوييم برو هر كاري مي‌‌خواهي انجام بده، بايد اين آدم‌ها را شناسايي و اصلاح كرد.
زاهدي خاطر‌نشان كرد: ‌افرادي كه دچار سوء‌رفتار مي‌شوند را بايد با راه‌هاي درست اصلاح رفتار‌، تربيت كرد و بازپروري به معني درست اجرا شود.
وي در ادامه گفت:‌ اگرشخصي جرمي مرتكب شده و بايد مجازات شود نمي‌توانيم فقط با اتكا به اين ‌مجازات از وظايف سنگين كه در اين رابطه بر گردن ما‌ست شانه خالي كنيم. ما بايد ريشه‌ها را شناسايي و مسائل را ريشه‌اي حل كنيم‌.
وي اضافه كرد:‌ براي حل اين‌گونه مسائل نبايد به دنبال تسكين درد يا درمان موقت باشيم بايد راه حل اساسي‌ پيدا كنيم در صورتي كه معمولاً راه‌‌حل‌هاي ما مقطعي است.
وي درباره بازتاب اينگونه جرائم در جامعه به اثرات مثبت و منفي آن اشاره كرد و افزود: اگر اينگونه جرائم در جامعه مطرح شود‌، آگاهي‌هاي مردم نسبت به اطراف و محيطشان بيش‌تر مي‌شود و اين اطلاع‌رساني ديد مثبت در اين‌گونه جرائم است ولي بازگو كردن اين جرائم در جامعه بعد امنيتي افراد راتحت‌الشعاع قرار مي‌دهد.
زاهدي در ادامه اضافه كرد: امنيت داراي دو بعد ذهني و عيني است اگر بعد ذهني مهيا نشود بعد عيني نمي‌تواند تحقق پيدا كند پس در اينگونه جرائم ما بايد بتوانيم بعد ذهني افراد را نسبت به امنيتي كه پليس با تمام تلاش سعي در ايجاد آن دارد را با مطرح كردن اين‌گونه جرائم در جامعه از بين نبريم.
انتهاي پيام/ ‌
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن