تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826593656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مصرف‌گرايي و اشرافي‌گري مانع دروني انقلاب اسلامي/28يك مدرس دانشگاه: ثروت‌اندوزي و فاصله طبقاتي بناي عدالت را در جامعه فرو مي‌ريزد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مصرف‌گرايي و اشرافي‌گري مانع دروني انقلاب اسلامي/28يك مدرس دانشگاه: ثروت‌اندوزي و فاصله طبقاتي بناي عدالت را در جامعه فرو مي‌ريزد
گروه سياسي: با وجود ثروت‌اندوزي و فاصله طبقاتي، كم‌كم بناي عدالت در جامعه فرو ريخته مي‌شود و تبعات سنگين آن براي هميشه دامان جامعه را فرا مي‌گيرد
منصور ابراهيمي، مدرس حقوق و علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در ديدار دانشجويان استان فارس، مبني بر اينكه مصرف‌گرايي، تجمل‌پرستي و اشرافي‌گرايي از جمله موانع دروني انقلاب است به ارزيابي ابعاد مختلف اين مسئله از نظر قرآن پرداخت.

وي جواني را دوره خودسازي و آگاهي خواند و افزود: رهبر انقلاب چنين بحث حساسي را در بين جوانان دانشجو عنوان كردند زيرا اين قشر تحصيلكرده به عنوان مديران آينده نظام، بايد از جواني با آفات تجمل‌گرايي و بي‌عدالتي آشنا شوند تا بتوانند با اين معضلات مبارزه كنند.

اين مدرس دانشگاه با بيان اينكه در جوامع غربي، بي‌عدالتي اجتماعي به انحاي گوناگون وجود دارد، افزود: فاصله طبقاتي در جهان غرب چهره زشت خود را نشان مي‌دهد و امروز بسياري از صاحب‌نظران غربي از فقدان عدالت اجتماعي در غرب انتقاد مي‌كنند.

وي اسلام را موجب سعادت اخروي و دنيوي انسان دانست و افزود: در طول تاريخ اسلام، به وسيله متفكران اسلامي بحث‌هاي مختلفي درباره مسائل مهم زندگي انسان انجام گرديده از جمله به مسئله عدالت به عنوان يك مسئله حياتي پرداخته شده است.

ابراهيمي با اشاره به اينكه وجود عدل در جامعه اسلامي، همانند اساس ساختمان است، خاطرنشان كرد: با وجود ثروت‌اندوزي و فاصله طبقاتي كم‌كم بناي عدالت در جامعه فرو ريخته مي‌شود و تبعات سنگين آن براي هميشه دامان جامعه را فرا مي‌گيرد.

وي وجود روحيه تجمل‌گرايي را موجب شكست انقلاب دانست و ابراز داشت: امروز يكي از بزرگترين آسيب‌هايي كه متوجه نظام اسلامي است تفكر و فرهنگ ثروت‌اندوزي است امري كه در صدر اسلام توسط حكومت اموي نهادينه شد و نكته مهم آن است كساني به اين عمل دامن زدند كه در ظاهر خود را ادامه دهنده نبي مكرم اسلام معرفي مي‌كردند.

اين عضو هيئت علمي دانشگاه، جاي‌جاي فرهنگ اسلامي را ارزش‌ دادن به انسان دانست و عنوان كرد: اين ارزشگذاري به انسان تفاوت عمده اسلام با ساير مكاتب را نشان مي‌دهد اسلام در عين اينكه معنويت را پايه و اساس مي‌شمارد نسبت به عدالت اجتماعي فوق‌العاده حساس است زيرا در كنار عدالت انسان‌ها به رشد و شكوفايي مي‌رسند.

وي در پاسخ به اين سؤال كه براي رفع اين موانع چه راهكارهايي بايد انديشيده شود و قواي سه‌گانه چه وظايفي را بايد در دستور كار خود قرار دهند ابراز داشت: در ابتدا لازم است درباره پيامدهاي بحران عدالت اجتماعي در جامعه كنكاش شود و صدماتي كه اين معضلات بر اعتماد مردم به حكومت مي‌زند توسط متخصصان فني، حقوقي و اقتصادي بررسي شود و اين بحث نظري قضيه است.

ابراهيمي در پايان بيان كرد: در بعد عملي نبايد گذاشت عدالت اجتماعي قرباني دسيسه‌‌هاي برخي ثروت‌اندوزان قرار گيرد و با عبور از گلوگاهاي نظارتي دولت و قوه قضائيه به حيات خود ادامه دهند زيرا بسياري از نابرابري‌هاي اجتماعي و تبعيض‌ها به علت وجود چنين عناصري است.
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 234]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن