واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس مركز ملي فرش ايران: فرش دستباف بايد به سوي سفارش پذيري حركت كند در حوزه فرش كمتر از تجارت الكترونيك استفاده ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - اروميه
سرويس: بازرگاني
رييس مركز ملي فرش ايران گفت: فرش دستباف به سوي سفارش پذيري حركت كند.
به گزارش ايسنا، دكتر مرتضي فرجي كه در نشستي مشترك با مسوولان سازمان بازرگاني آذربايجان غربي و توليدكنندگان و تشكلهاي مربوط به حوزه فرش سخن مي گفت، افزود: يكي از معضلات در امر سفارش پذيري، عدم وجود سرعت در امر توليد در بين توليدكنندگان فرش در كشوراست و اين امر باعث شده در رقابت با ساير رقبا عقب بمانيم، درحالي كه سفارش پذيري يكي از مبناهاي توليد است.
وي با اشاره به سود و درآمد بالاي سفارش پذيري اظهار كرد: يكي از راههاي گرفتن سفارش، رسيدن به بهره وري است كه لازمه آن نيروي انساني، سرمايه، فناوري و تكنولوژي و مواد اوليه است.
وي ادامه داد: اگر مواد لازم بهرهوري آماده شود، سرعت در كار بالا خواهد رفت و به تبع آن قادر خواهيم بود سفارش بگيريم.
فرجي رسيدن به اطلاعات بازار هدف را از ديگر مبناهاي توليد دانست و اذعان كرد: نگاه به سليقه بازار هدف در امر فرش باعث مي شود توليد آن در راستاي سود دهي، درآمد زايي و ارتقاي شهرت جهاني شود.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر نگاه سنتي به مقوله فرش در جامعه ما حاكم است و عملا از دانش روز بهره گرفته نمي شود، در حالي كه مي توان از طريق آموزش و ورود فارغ التحصيلان اين رشته به عرصه كار، تحولي عظيم و خيزشي جدي در اين مقوله ايجاد كنيم.
رييس مركز ملي فرش ايران با بيان اينكه در حوزه فرش كمتر از تجارت الكترونيك استفاده ميشود، اذعان كرد: سرعت، رقابت، كاهش هزينه و برقراري ارتباط در هر لحظه از مزاياي استفاده از اين تكنولوژي است، ضمن آنكه اين تكنولوژي در سود دهي و درآمدزايي، همچنين در سفارش پذيري تاثير بسزايي دارد.
جعفر صادق اسكندري ـ رييس سازمان بازرگاني آذربايجان غربي ـ نيز در اين جلسه ايجاد گمرك تخصصي صادرات فرش در يكي از شهرهاي استان را خواستار شد و افزود: هم اكنون بيش از 98 درصد صادرات استان از طريق فرودگاه مهرآباد انجام مي شود.
وي با بيان اينكه در حال حاضر حدود 105 هزار نفر بافنده فرش در قالب 35 هزار واحد بافندگي در استان فعال هستند، اظهار كرد: با توجه به اينكه استان يكي از قطبهاي توليد فرش كشور است، طي سال گذشته در حدود 42 ميليون دلار از بابت صادرات فرش به ساير كشورها عايد استان شده است.
وي با اشاره به بيمه بافندگان نيز گفت: قبل از اينكه امورات مربوط به فرش به سازمان واگذار شود، فقط 29 نفر در سطح استان تحت پوشش بيمه عمر و بازنشستگي بودند، اما در حال حاضر از شش هزار نفر معرفي شده به سازمانهاي بيمه گر، حدود سه هزار و250 نفر از مزاياي اين بيمهها برخوردار شده اند كه اين تعداد كافي نيست.
رييس سازمان بازرگاني آذربايجان غربي با اشاره به طرح بنگاههاي اقتصادي زودبازده نيز خاطر نشان كرد: از زمان آغاز اين طرح تاكنون 9 هزار و 210 طرح براي اخذ تسهيلات اين طرح به بانكهاي عامل معرفي شدهاند كه براي تعداد شش هزار و 377 نفر از آنها، حدود 22 ميليارد و300 ميليون تومان تسهيلات اختصاص يافته است، اين در حالي است كه سهميه استان در اين طرح براي اين مدت در حدود هشت ميليارد و200 ميليون تومان بوده است.
گفتني است در اين جلسه توليد كنندگان و تشكلهاي مربوط به حوزه فرش مشكلات و راهكارهاي خود را ارائه كردند.
انتهاي پيام
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]