واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
از يكم تا هفتم مرداد ماه هفته حمايت
از بيماران هموفيلي
وحيد مهابادي مسئول روابط عمومي كانون هموفيلي ايران دفتر نمايندگي استان تهران ،در اين رابطه گفت:
از يكم مرداد تا هفتم مرداد ماه هفته حمايت از بيماران هموفيلي نام گذاري شده است و به همين جهت كانون ، همه ساله ويژه برنامه اي را براي بيماران در نظر مي گيرد ،امسال نيز 700نفر از بيماران به اين جشن دعوت مي شوند.وي در ادامه افزود:اين جشن سوم مرداد ماه و با حضوربرخي ازمسئولين شوراي شهر،نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و جمع كثيري از ورزشكاران و هنرمندان برگزار مي شود.مهابادي در انتها خاطر نشان كرد :علاوه بر ويژه برنامه هاي مختلف ،در اين جشن از خبرنگاران تجليل به عمل مي آيد.زمان برگزاري:پنجشنبه 3مرداد-ساعت 17الي 20 مكان فرهنگسراي نوجوان واقع در ميدان قزوين- خ قزوين- خ شهيد مرادي
استفاده از نانوفناوري براي درمان قطعي سرطان
استاد ايراني دانشگاه هاروارد گفت: در تحقيقات خود با استفاده از نانوفناوري توانستيم سرطان را در حيوانات درمان كنيم. اميد فرخزاد در گفت و گو بافارس با اشاره به تحقيقات خود در زمينه استفاده از فناوري نانو در درمان سرطان گفت: تيم ما متشكل از 15 محقق از دانشگاه هاي هاروارد و MIT اين تحقيقات را به مدت 7 سال دنبال كردند. وي ادامه داد: در اين روش با استفاده از نانو فناوري سلول هاي سرطاني كشته مي شوند و هيچ آسيبي به سلول هاي ديگر بدن وارد نمي شود. استاد ايراني دانشگاه هاروارد تصريح كرد: هم اكنون اين تحقيقات بر روي حيوانات و موش هاي صحرايي انجام شده و در اين حيوانات سرطان به طور كامل درمان شده است و در تابستان سال آينده اين روش وارد كلينيك خواهد شد و بر روي انسان آزمايش مي شود. وي خاطرنشان كرد: با استفاده از اين روش انواع سرطان ها قابل درمان است اما در آزمايش بر روي انسان در ابتدا درباره سرطان پروستات آزمايش انجام مي شود. فرخزاد با اشاره به اين كه با ايران و دانشگاه هاي ايران همكاري ندارد، افزود: خيلي دوست دارم بتوانم با دانشگاه هاي ايراني همكاري كنم و از كمك به كشورم خوشحال مي شوم.
آفتاب سوختگي طولاني مدت احتمال سرطان پوست را افزايش مي دهد
يك متخصص پوست گفت: احتمال بروز سرطان پوست در افرادي كه به مدت طولاني دچار آفتاب سوختگي مي شوند بيش از ساير افراد است. دكتر علي ابراهيمي در گفت وگو باايسنا، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: آفتاب سوختگي جز آن دسته از بيماريهايست كه بر اثر تماس طولاني مدت پوست با نور آفتاب بوجود مي آيد. ابراهيمي افزود: عوارض اين بيماري از خود آن با اهميت تر است، ممكن است آفتاب سوختگي اثرات منفي خود را به سرعت نشان ندهد و پس از 10سال اين عوارض نمايان شود. وي با بيان اينكه افراد با پوست روشن بيشتر در معرض آفتاب سوختگي قرار دارند، اظهار داشت: هر چقدر پوست فرد به سمت گندمي، سياه و سبزه متمايل باشد احتمال بروز اين بيماري در آنها كمتر است. دكترابراهيمي، شنا كردن در استخرهاي روباز را عامل ابتلا به بيماري آفتاب سوختگي عنوان كرد و گفت: تابش اشعه خورشيد به آب استخرها و برخورد اشعه هاي آن به پوست باعث بروز اين بيماري مي شود. وي همچنين به افرادي كه قصد كوهنوردي دارند، توصيه كرد: اين كار را به صبح زود يا هنگام عصر موكول كنند. وي قرمزي، پوسته ريزي و تورم را كه بيشتر در قسمت سر و گردن، صورت و پشت دستها ايجاد مي شود و نيز شديد بودن تهوع، بي حالي و تب را از علايم آفتاب سوختگي دانست. وي اظهارداشت: حداكثر شدت آفتاب زماني است كه مستقيما به زمين مي تابد. به طوري كه بين ساعت 10 صبح تا 3 بعدازظهر تابش آن شدت و نمود بيشتري مي يابد. دكتر ابراهيمي تصريح كرد: استفاده افراد از عينك آفتابي و كلاه، كرم هاي ضد آفتاب مي تواند از بروز آفتاب سوختگي جلوگيري كند. وي گفت: افرادي كه در محيطهاي بسته مثل ادارات فعال هستند در تماس كوتاه مدت و مقطعي ولي شديد با نور آفتاب قرار دارند بيشتر مستعد ابتلا به بيماريهاي سرطان پوستي از جمله ملانوم هستند. اين متخصص پوست و مو در خصوص برنزه كردن پوست اظهار داشت: برخي از افراد براي اين كار ساعتها زير تابش نور آفتاب قرار گرفته و يا از موادي براي برنزه كردن پوست خود استفاده مي كنند در حالي كه انجام اين كار خطر ابتلا به سرطان پوست را افزايش مي دهد. به همين دليل توصيه مي شود از انجام اين عمل خودداري شود. وي در پايان با اعلام اينكه نورخورشيد به بهبود برخي از بيماريها كمك مي كند، ولي در مجموع آسيبهاي آن بيشتر است،و گفت: برخي بيماريها در اثر نور آفتاب ايجاد و برخي نيز تشديد مي شوند.
دوشنبه 31 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]