تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804109944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري: ثبت جهاني خليج فارس در حد پيشنهاد و نيازمند كارشناسي در سطح بين‌المللي است ارزش‌گذاري جهاني صنايع دستي آغاز شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري: ثبت جهاني خليج فارس در حد پيشنهاد و نيازمند كارشناسي در سطح بين‌المللي است ارزش‌گذاري جهاني صنايع دستي آغاز شده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ميراث و گردشگري

رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: ثبت جهاني خليج فارس در حد يك پيشنهاد است و به كارشناسي و بررسي در سطح بين‌المللي نياز دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسفنديار رحيم‌مشايي در حاشيه‌ي مراسم ثبت ملي دماوند در فهرست ميراث طبيعي، درباره‌ي ثبت جهاني خليج فارس كه توسط قائم‌مقام سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري مطرح شده است، بيان كرد: فرصتي پديد آمد كه توانستيم در يك همايش بين‌المللي با مشاركت دانشگاه دورهام انگليس و چند دانشگاه از استراليا و آمريكا موضوع خليج فارس را بررسي كنيم. اين امر از نظر مستندسازي براي ما بسيار مهم بود و اين پيشنهاد نيز در آنجا مطرح شد.

وي با بيان اين‌كه ما علاقه‌منديم كه همه‌ي خليج فارس را ثبت كنيم، ادامه داد: اين پيشنهاد آغاز يك كار است و بايد كارشناسي شود، چون مستندسازي از نظر مطالعه و تكميل پرونده، كاري دشوار و بزرگ است و بايد آن‌را در فضاي بين‌المللي به پيش ببريم، چون اگر خودمان مسأله را پيش ببريم، موضوع ثبت در سطح ملي باقي مي‌ماند.

او در پاسخ به پرسشي مبني بر اين‌كه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با وجود ابعاد گسترده‌ي خليج فارس در همه‌ي حوزه‌هاي تاريخي، زيست‌محيطي، دريانوردي و ... در كدام حوزه متمركز مي‌شود؟ اظهار داشت: اين‌را من نبايد تعيين كنم، چون اين امر محصول كار كارشناسان است؛ ما كار را مديريت مي‌كنيم. مثلا درباره‌ي ثبت جنگل‌هاي هيركاني با نظر كارشناسي مبني بر اين‌كه ثبت همه‌ي اين جنگل امكان‌پذير نيست و حفاظت از آن دشوار است، پنج منطقه در گيلان، مازندران و گلستان براي تكميل پرونده درنظر گرفته شدند.

معاون رييس‌جمهور تأكيد كرد: اين‌كه تا چه ميزان ثبت خليج فارس، شدني است بايد بگذاريم تا كارشناسان به ما نظر دهند.

رحيم‌مشايي درباره‌ي صنايع دستي و كم‌توجهي به ثبت جهاني در اين حوزه نيز بيان كرد: در صنايع دستي، اين اتفاق آغاز شده و ارزش‌گذاري جهاني آثار شروع شده است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ادامه داد: صنايع دستي در گذشته ارزش‌گذاري‌ چنداني نمي‌شد، اما اكنون مالكيت هنرها به ثبت مي‌رسد كه سبب مي‌شود، حق و حقوق هنرمندان هر كشور محفوظ بماند. در حوزه‌ي داخلي، اين كار را با همكاري وزارت دادگستري در دستور كار داريم.

او به تهيه‌ي اطلس باستان‌شناسي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: اين موضوع به‌عنوان يك پروژه‌ي مهم در بخش پژوهشي به‌مدت دو سال است كه در دستور كار قرار گرفته است، وقتي كار آن به‌پايان برسد، شناخت خوبي از ظرفيت‌ باستان‌شناسي كشور ايجاد مي‌شود.

به گفته‌ي رحيم‌مشايي، پس از تهيه‌ي اين اطلس، مطالعات باستان‌شناسي بر اين مبنا استوار مي‌شوند و اين‌طور نيست كه ما به درخواست يك كارشناس داخلي يا پيشنهاد كارشناسان غربي، باستان‌شناسي كنيم. پس از تهيه‌ي اطلس، فعاليت‌هاي باستان‌شناسي از طريق اطلاعات، اولويت‌بندي مي‌شوند.

وي با بيان اين‌كه قرار گرفتن اطلاعات روي سايت‌ها مشكل امنيتي ندارد، ادامه داد: اطلاعاتي كه لازم نيستند، براي كاوش‌ها منتشر شوند، روي سايت‌ها قرار نمي‌گيرند. البته به اين معني نيست كه اين اطلاعات بايد هميشه محرمانه بمانند، بلكه بايد در اختيار كاوشگران جهان قرار گيرند.

او افزود: درباره‌ي هر اطلاعاتي كه قرار است، در اختيار عموم و روي سايت‌ها باشد، قبلا طرح حفاظت از آن طراحي شده است.

وي درباره‌ي باز كردن حفره‌هاي غار نخجير در استان مركزي و اخباري مبني بر تخريب 50 درصدي اين غار نيز گفت: اين خبر درست نيست. من چنين اطلاعاتي ندارم. در ديدارهايي نيز كه هر هفته‌ با رييس سازمان محيط زيست دارم، چيزي به من نگفته‌اند.

رحيم‌مشايي با بيان اين‌كه حتما موضوع غار نخجير را بررسي مي‌كنم، اضافه كرد: بعيد مي‌دانم، چنين خبري درست باشد.

انتهاي پيام
 دوشنبه 31 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن