واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه هنري
مجسمه هاي تناولي به نمايش گذاشته مي شود
"پرويز تناولي" 52 مجسمه و نقاشي خود را از اول مردادماه در باغ موزه هنر ايراني به نمايش مي گذارد. در اين نمايشگاه آثار مربوط به سال هاي 1342 و 1343و آثاري از سالهاي 1379و 1380اين هنرمند در دو بخش داخل كافه گالري و محوطه باغ موزه هنر ايراني در معرض ديد قرار مي گيرد. به گزارش آفرينش، ياران شيخ صنعان، قفس و قفل، مجموعه آثار عجايب المخلوقات، پنج اثر از مجموعه دو دست و فرهاد ، از جمله آثاري است كه در اين نمايشگاه به نمايش درمي آيد. نمايشگاه آثار تناولي تا 13 مردادماه داير است. تاكنون 14مجسمه پرويز تناولي در تهران، شيراز و اصفهان و 13مجسمه نيز در موزه هاي هنر مدرن وين و نيويورك، پارك المپيك سئول، انستيتو مينياپوليس، لندن و داكار نصب شده است.
در نشست خبري ششمين جشنواره سراسري شعر و قصه جوان ;
استعدادهاي جديد در «جشنواره سراسري شعر و قصه جوان» كشف مي شوند
افسون اميني گفت : از آنجايي كه گروه سني مشخصي براي اين جشنواره در نظر گرفته شده است هر سال تعداد جديدي از نوجوانان در اين جشنواره شركت مي كنند و حضور همين جوانان و نوجوانان باعث كشف استعدادهاي جديد مي شود. نشست خبري ششمين جشنواره سراسري شعر و قصه جوان با عنوان ساوالان با حضور خسرو آقاياري مدير امور ادبي استان هاي حوزه هنري و افسون اميني دبير جشنواره در حوزه هنري برگزار شد.افسون اميني دبير جشنواره در اين نشست گفت: اين جشنواره شش و هفت شهريور ماه امسال در استان اردبيل برگزار مي شود.وي در خصوص گروه سني كه مي توانند در اين جشنواره شركت كنند گفت: مثل سال هاي قبل جشنواره در گروه سني 15 تا 25 سال برگزار مي شود.ادبير ششمين جشنواره سراسري شعر و قصه جوان با عنوان ساوالان مهلت ارسال آثار تا 15 مرداد اعلام كرد.وي افزود: هر سال به طور معمول بالاي 300 داستان نويس در اين جشنواره شركت مي كنند كه هر كدام دو اثر مي فرستند كه در مجموع بالاي 600 اثر به دبيرخانه ارسال مي شود و در بخش شعر نيز هزار و 500 نفر تقريبا شركت مي كنند كه هر نفر سه اثر مي توانند به دبيرخانه ارسال مي كنند.دبير جشنواره شعر و داستان جوان تاكيد كرد: درباره بودجه اين طور نيست كه اينجا بودجه كلاني را به چنين جشنواره اي اختصاص دهد و در حوزه هنري برخلاف بسيار جاهاي ديگر آقاي مومني مدير مركز آفرينش هاي ادبي حوزه هنري بايد تلاش كند كه بودجه اي براي جشنواره بگيرد و هدف ما باتوجه به بيشترين حجم دعوت شدگان از شهرستان ها و روستا، كشف استعدادهاست. وي از توزيع كتاب جشنواره سال گذشته در جشنواه امسال خبر داد و گفت: اين كتاب در روزهاي برگزاري جشنواره توزيع مي شود و در پايان در مراكز فروش حوزه هنري در دسترس قرار مي گيرد. ششمين جشنواره سراسري شعر و قصه جوان با عنوان ساوالان ششم و هفتم شهريور ماه 1387 در اردبيل برگزار مي شود.
مهلت ارسال آثار ششمين جشنواره تئاتر رضوي تمديد شد
مهلت ارسال نمايشنامه براي بخش صحنه اي ششمين جشنواره سراسري تئاتر رضوي تا پنجم مردادماه تمديد شد. به گزارش آفرينش، روابط عمومي اين جشنواره اعلام كرد تمديد مهلت ارسال آثار به دنبال درخواست گروه هاي نمايشي از دبيرخانه جشنواره صورت گرفته و ستاد برگزاري جشنواره رضوي به منظور برنامه ريزي براي حضور فراگيرتر و وسيع تر گروه هاي نمايشي و فعالان حوزه تئاتر، تمديد مهلت پنج روزه را براي دريافت آثار علاقمندان از سوي دبيرخانه پيش بيني كرده است.علاقمندان مي توانند نمايشنامه هاي خود را تا پنجم مرداد به نشاني دبيرخانه جشنواره واقع در خيابان بهار شمالي، نبش خيابان جواد كارگرد، جنب بانك تجارت، ساختمان 203، واحد يك ارسال نموده و براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 77520360 تماس حاصل نمايند.
ششمين جشنواره تئاتر رضوي آبان ماه امسال در تهران و بجنورد برگزار مي شود.
با هدف دسترسي مطلوب شهروندان
نخستين فروشگاه عرضه محصولات
فرهنگي افتتاح مي شود
اولين فروشگاه و نمايشگاه دائمي عرضه محصولات فرهنگي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در محل فرهنگسراي رسانه افتتاح مي شود.
به گزارش آفرينش، در اين نمايشگاه و فروشگاه تمامي محصولات فرهنگي هنري، اعم از كتاب، سي دي، بازي، نشريات، فيلم و..... كه در مراكز وابسته به سازمان فرهنگي هنري شهرداري توليد شده، عرضه مي شود.بر اين اساس محصولاتي كه در اين محل در معرض فروش قرار مي گيرد از شبكه ارائه كنندگان محصولات فرهنگي مجوز اخذ كرده و به منظور دسترسي مخاطبين كه علاقمند به تهيه محصولات هستند به فروش مي رسد.در اين نمايشگاه قرار است كليه خدمات فرهنگي و هنري شهروندان عرضه شود.اولين نمايشگاه و فروشگاه عرضه محصولات فرهنگي 31 تيرماه، ساعت 15، با حضور مسوولين و مديريت شهري در محل فرهنگسراي رسانه افتتاح مي شود.
مسابقه عكس تئاتر ايثار برگزار مي شود
همزمان با برگزاري جشنواره تئاتر ايثار منطقه سه كشور، مهرماه امسال در شيراز از عكس هاي برتر حوزه تئاتر ايثار نيز تقدير مي شود. به گزارش آفرينش، مديركل امور هنري و نمايشي بنياد شهيد و امور ايثارگران اعلام كرد كليه علاقمندان مي توانند تا آخر مردادماه آثار خود را در دو بخش تك عكس و مجموعه عكس با قيد نام نمايش، كارگردان و نويسنده، تاريخ و محل اجرا به نشاني شيراز، بلوار آزادي، روبروي خيابان ارم، ساختمان شماره 2 بنياد شهيد و امور ايثارگران استان فارس ارسال نمايند.محمد اسماعيل رضايي در ادامه اظهار داشت: كليه علاقمندان مي توانند براي اطلاع از مقررات شركت در مسابقه عكس تئاتر ايثار به نشاني اينترنتي com.navibeshaheb.www مراجعه يا با شماره تلفن 07112295066 تماس حاصل نمايند.به نفرات اول تا چهارم اين مسابقه به ترتيب، سه، دو، يك و نيم سكه بهار آزادي اهدا» مي شود.
برگزاري جشنواره بين المللي تبليغات در تهران
جشنواره بين المللي تبليغات از 7 تا 9 آبان ماه سال جاري به مدت 3روز و با همت اداره كل تبليغات و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با حضور شركت هاي داخلي و خارجي در محل سالن آفرينش هاي هنري تهران خيابان حجاب برگزار مي شود.
به گزارش آفرينش، اين جشنواره در فضايي به وسعت 6000 متر مربع در حالي آغاز به كار مي كند كه دستيابي به شيوه هاي نوين تبليغاتي، گسترش روش هاي برتر، ارتقا سطح پژوهش هاي علمي، تبادل تجربيات و ديدگاه ها ميان فعالان در سطح بين المللي، شناسايي نقاط قوت و ضعف، تقويت سيستم اطلاع رساني به مشتريان به عنوان ركن مهم اقتصادي و..... مهمترين اهداف برپايي اين جشنواره مي باشد.گفتني است آخرين مهلت متقاضيان جهت حضور در جشنواره 30مرداد ماه سال جاري است لذا شركت كنندگان مي بايست تا 15 شهريور ماه امسال تعداد 3نمونه از اثار خود را در محورهاي تعيين شده انتخاب و به همراه مستندات ضميمه به دبيرخانه جشنواره ارسال نمايند.
يادآور مي شود داشتن شناسنامه اثر براي تمام آثار ارسالي ضروري است و ارزيابي آثار فاصله زماني از سال 86-1382 را در برمي گيرد.لازم به ذكر است كه زمان ثبت نام در نمايشگاه و كتاب جشنواره به ترتيب از اول تيرماه لغايت 31 شهريور و 31 مرداد ماه مي باشد.شركت كنندگان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن هاي 88437170 و 88439570 تماس حاصل نمايند.
رئيسي: جشنواره دوازدهم تئاتر عروسكي، عرصه رقابت ايده هاي نو است
فريبا رئيسي گفت: نمايش هايي بسيار خوب و با ايده هايي كاملا نو را در طول دوازدهمين جشنواره بين المللي تئاتر عروسكي شاهد خواهيم بود. به گزارش آفرينش به نقل از ستاد خبري دوازدهمين جشنواره بين المللي تئاتر عروسكي-مبارك، ، فريبا رئيسي، كارگردان تئاتر عروسكي با نويد حضور گروه هاي توانا در اين جشنواره گفت: در مرحله بازخواني اين دوره از جشنواره، متوني به دست ما رسيد كه بيش از شصت درصد آنها در سطح بالايي بودند و اتفاق هاي مثبت و جريان سازي براي تئاتر عروسكي محسوب مي شوند. وي اضافه كرد: وقتي چنين كارهايي در يك جشنواره اجرا مي شود، گويي تئاتر عروسكي نفس عميقي مي كشد و به حالت عادي بازمي گردد اما در برابر چنين توليدات موفقي كه در جشنواره عرضه مي شود، بايد شرايط مساعد اجراي عمومي هم وجود داشته باشد. وي با اظهار تاسف از وضعيت فعلي اين شاخه از نمايش گفت: اين روزها هيچ اتفاقي در عرصه تئاتر عروسكي نمي افتد و همه به يك انفعال رسيده اند و با وجود جست وجوهاي بسيار براي فرار از اين وضعيت، هنوز به نتيجه منطقي نرسيده ايم. وي تصريح كرد: چندي پيش دفتر توليد تئاتر عروسكي را با هدف توليد مستمر در طول سال راه اندازي كردند و با وجود برنامه منسجمي كه براي آن طراحي كرده بودند، اتفاقي نيفتاد; چون اين روزها مشكلات بسياري گريبان تئاتر را گرفته است. رئيسي تاكيد كرد: هيچ مقصري را نمي توان براي اين وضعيت يافت، همان طور كه نمي توان براي اين انفعال نجات بخشي را متصور شد.
توجه سومين جشنواره فيلم پليس به مستندهاي اجتماعي
آثار سينماي مستند اجتماعي در سومين جشنواره فيلم پليس از جايگاه ويژه اي برخوردار خواهند بود. به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي سومين جشنواره فيلم پليس اگر چه اين جشنواره پذيراي تمامي آثار سينمايي با موضوعات پليسي است، ليكن توسعه آموزش همگاني به لايه هاي مختلف جامعه و با محوريت آشنايي مردم به ويژه نسل جوان و نوجوان كشور با آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي، نيروي انتظامي را بر آن داشته است تا در سومين دوره جشنواره فيلم پليس نگاه ويژه اي به آثار سينمايي مستند اجتماعي داشته باشد. بر اساس اين گزارش، آثار مستند و كوتاهي كه با رويكرد بررسي آسيب هاي اجتماعي و ارائه راهكارهاي پيشگيري از آنها و نيز فارغ از ملاحظات معمول رسانه هاي فراگير، توليد و به دبيرخانه جشنواره ارسال شود، ناج را در آموزش و اطلاع رساني شفاف و صريح به اقشار هدف اعم از دختران و پسران جوان و نوجوان، والدين و خانواده ها و برخي مسوولان مرتبط ياري خواهند بخشيد. روابط عمومي سومين جشنواره فيلم پليس خاطر نشان ساخت: سينماگران به ويژه مستندسازان كشور مي توانند در آثار خو با پرداختن به موضوعاتي چون مواد مخدر، اراذل و اوباش، بدحجابي، جرائم اينترنتي ، فرار از خانه و ... ضمن معرفي اين آسيب ها زمينه را براي تقويت باورها و ارزش هاي اخلاقي و ديني جهت پيشگيري و كاهش انواع جرائم در اثر خود فراهم كنند. بنا بر همين گزارش، آسيب ها و رفتارهاي ناصحيح اجتماعي كه غالبا زاييده و پرداخته بيگانگي ها، ناآشنايي ها و فرهنگ هاي مختلف است يكي از دلايل عمده بروز جرائم و تخلفات غير قابل جبران است كه جامعه هنري كشور با بهره گيري از دو رسانه سينما و تلويزيون مي توانند با تكيه بر قابليت ها و توانمندي هاي خود بازواني قوي براي نهادهاي مسوول در برخورد و يا پيشگيري از آنها باشند.
يکشنبه 30 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 334]