تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836620926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دكتر حسن سبحاني : توزيع نقدي يارانه ها دو نوع تورم به مردم تحميل خواهد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: دكتر حسن سبحاني : توزيع نقدي يارانه ها دو نوع تورم به مردم تحميل خواهد كرد
طرحي به عنوان تحول اقتصادي نمي شناسم . كلمه تحول از آنچنان بار سنگين مفهومي برخوردار است كه با يك فعاليت كوتاه مدت قابل جمع نيست و آن چيزي كه در رسانه ها مطرح شده در حد چند عنوان در زمينه مسايل اقتصادي و در حد ايده اي براي بهتر شدن انجام كارها قابل ارزيابي است .
دكتر حسن سبحاني نماينده مجلس هفتم با بيان اين مطلب به سايت الف گفت : مسايل اقتصادي به عنوان يك جز از نظام اجتماعي و سياسي در بستر زمان و متناسب با حجم اهميت و درجه نفوذ مفاهيم آن طراحي و به پيش برده مي شود و در يك طرح جامع بايد قابليت انعطاف پذيري در مقابل پيامدهايي هم كه طرح خواهد داشت در نظر گرفته شود.
وي افزود : قوانين اقتصادي و سنت هاي اجتماعي چندان به نيت انسان ها توجه نمي كنند و به ساختارها و هنجارهاي خود پايبند هستند . به عنوان نمونه تا جايي كه بنده مطلعم بيش از 45 سال است كه در نظام مالي كشور به دنبال مكانيزه كردن امور مالياتي هستيم پس بديهي است كه مساله اي كه در اين سالهاي طولاني اتفاق نيفتاده به صورت سردستي و يك شبه حاصل نخواهد شد.
وي درباره نقدي كردن يارانه ها از طريق افزايش قيمت حامل هاي انرژي گفت : تفاوت بين « ارزان فروشي » و « پرداخت يارانه » به فرآورده هاي نفتي در كشور ما در نظر بعضي از مسئولان مشخص نيست . برخي ها از اين كه انرژي در ايران ارزانتر از خارج عرضه مي شود به اشتباه نتيجه مي گيرند كه در ايران براي انرژي يارانه پرداخت مي شود. حال چطور طرحي كه در مراحل اوليه تعاريف و روش هاي آن اتفاق نظر وجود ندارد مي توان عملياتي كرد
در همين راستا اين را يادآوري مي كنم كه در بودجه سال 87 به طور واقعي ما حتي يك ريال به عنوان يارانه انرژي نداريم . اين را هم تاكيد مي كنم كه توزيع نقدي يارانه ها مستلزم جمع آوري پول از مردم از طريق افزايش قيمت هاست كه حاصل آن دو نوع تورم تحميلي به مردم خواهد بود. يكي تورم حاصل از افزايش قيمت حامل هاي انرژي و ديگري ناشي از خرج كردن پول توسط كساني كه اين پول را دريافت كرده اند.
سبحاني افزود : ايجاد توقع دريافت ماهانه يارانه ها به صورت نقدي تبعات اجتماعي ناهنجاري مانند مصرف گرايي و تقليل فرهنگ كار و تلاش خواهد داشت و حتي بدون در نظر گرفتن اين تبعات اجتماعي بايد گفت كه در نقدي كردن يارانه ها اقتصاد بايد گراني را تجربه كند و بعد پول را توزيع كند و تبعات اين مساله چنان سخت است كه مي توان گفت درعمل هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
وي در بخش ديگري از سخنانش درباره عملكرد مجلس هفتم گفت : با ارفاق مي توان به اين مجلس نمره قبولي داد. در مجلس هفتم نظارت تقريبا تعطيل شد و زمان سئوال از وزرا كه قانونا بايد حداكثر 10 روز باشد به يكسال و نيم رسيده بود و گزارش هاي نظارتي بسيار مهمي چون تفريغ بودجه 84 به بدترين شكل ممكن ارايه مي شد .
تا جايي كه بايد بگويم قانونگذاري مجلس در سال ابتدايي با سالهاي پاياني آن تناقضات و ناسازگاري هاي زيادي داشت . مثلا تسليم شدن در برابر فشارهاي دولت و تصويب چهار متمم بودجه با رويكرد و وعده هاي مجلس در حمايت از اقشار كم درآمد و حمايت از سرمايه گذاري در تناقض بود و به بالا رفتن نرخ تورم انجاميد.
نماينده مجلس هفتم درباره عملكرد دولت نيز گفت : نمره به قوه مجريه را به دليل كارهاي سنگين اجرايي دولت كه به مراتب سخت تر از قانونگذاري و نظارت مجلس است كاري دشوار است با اين حال به عنوان كسي كه در مسند قانون گذاري با دولت همكاري داشته است نمره اي بين 12 تا 13 به عملكرد سه ساله دولت مي دهم .
وي به نپذيرفتن پيشنهاد رياست ديوان محاسبات از سوي خود اشاره كرد و گفت : عده اي از نمايندگان مجلس اين پيشنهاد را مطرح كردند اما بنده نمي توانستم آن را بپذيرم چرا كه معتقدم قوانين بودجه در مجلس به شكلي ناصحيح تدوين مي شود و نوعي سو تخصيص منابع در ذات اين نوع بودجه نويسي و فرايند تدوين و تصويب آن وجود دارد و از سوي ديگر وظيفه ديوان محاسبات نظارت بر حسن اجراي قانون بودجه است . حال بنده به عنوان فردي قانون گرا چگونه مي پذيرفتم كه خود را در كانون اين تناقض قرار دهم و بر اجراي قانوني نظارت كنم كه خود مي دانم درست نيست و يا از آن بدتر به بهانه درست نبودن آن از عدم اجراي قانون جلوگيري نكنم
نماينده مجلس هفتم در توصيه به نمايندگان مجلس هشتم گفت : همان طور كه فيلسوف شهير « دكارت » در همه چيز ترديد كرد و منشا تحول در جهان پيرامون خود شد نمايندگان محترم نيز بايد در شناخت خودشان از وظايف و مسئوليت هاي مجلس ترديد كنند تا از اين ترديد و تلاش براي رسيدن به حقيقت به شناخت حقيقي از وظايف مسئوليت هاي مجلس در كشور برسند چرا كه معتقدم ما هر مشكلي در كشور داريم ناشي از عدم شناخت صحيح نمايندگان از وظايفشان و يا عدم عمل به آن وظايف است . لذا به نمايندگان تاكيد مي كنم پس از بازتعريف و شناخت وظايف واقعي خود به آن وظايف وفادار بمانند و درگير امور اجرايي كه افراد ديگري متولي آن هستند نشوند.
وي افزود : متاسفانه برخي نمايندگان به جاي عمل به وظايف نمايندگي به سراغ امور اجرايي كه ارتباطي به آنان ندارد مي روند آسفالت جاده و گاز كارخانه و از اين قبيل اموري است كه مسئولان دولتي براي اجراي آنها مسئولند و از بيت المال براي عمل به آنها حقوق مي گيرند.
نماينده شايسته و وظيفه شناس به جاي سرگرم شدن به جزئيات عمليات اجرايي بايد با نظارت دقيق و قانونگذاري صحيح اجراي اين امور را براي مجريان آسان كند نه اينكه خود را درگير جزئيات اين امور كرده و از وظايف اصلي خود غفلت كند.
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن