واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دادستان كل كشور در مراسم يادبود مرحوم آيت الله اشتهاردي : اشتهاردي فقيهي روشن بين و عالمي پارسا بود
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: مرحوم آيت الله اشتهاردي فقيهي روشن بين و عالمي پارسا و متخلق به فضائل اخلاق و محامد آداب بود .
به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دادستان كل كشور طي سخناني در مراسم يادبود مرحوم آيت الله اشتهاردي ضمن گراميداشت ياد ايشان به تبيين ابعاد شخصيتي آن عالم جليل القدر پرداخت.
آيت الله دري نجف آبادي با بيان اينكه آن عالم وارسته متخلق به اخلاق فاضله و محامد آداب بود افزود: برآيند مؤلفه هاي ممتاز شخصيتي اين عالم وارسته چون بي آلايش بودن ـ استقامت در راه خدا ـ محقق و متتبع بودن ـ مردم داري و حرمت گذاري ـ تواضع و فروتني ـ اخلاص و پارسايي و خودساختگي ـ سختكوشي و غيرت ديني و اجتهاد و كوشش فقهي و علمي، چهره ممتازي از آن شخصيت نادره ترسيم كرده كه رواست حوزه هاي علميه و طلاب و جامعه ديني كشور، ضن شناخت همه ابعاد شخصيتي ايشان آن چهره برجسته و وارسته را الگوي خود قرار دهند .
دري نجف آبادي در ادامه تربيت افرادي چون آيت الله اشتهاردي را نياز مبرم جامعه اسلامي و حوزه هاي فقهي دانسته و گفت: ايشان شخصيتي كم هزينه اما پرفايده و نافع براي جهان اسلام و جامعه ديني ما بودند و ويژگيهاي برجسته و ممتاز و مآثر ارزشمند و گرانسنگ و شاگردان برجسته و فحول ايشان يادگارهاي گرانسنگي است كه در عين فضائلي چون تقيد به نظام و انضباط ، عشق به اهل بيت(ع)، طهارت روح و سلامت نفس و قلب سليم و قدرت اجتهاد و استنباط و تفقه، تهجد همه و همه الگوي ممتازي از ايشان براي جامعه ما ساخته است .
آيت الله دري نجف آبادي با اشاره به نقش روحانيت در2 سده اخير گفت: روحانيت پيشرو متعهد در طول دويست سال گذشته همواره ضامن عزت و استقلال و ديانت جامعه اسلامي و مرزبانان حريم شريعت و قله هاي رفيع اخلاق بوده و ركن ركين بيداري و احياي انديشه ديني و موجد تحولات دين مدارانه بوده اند .
وي در ادامه گفت: امروز نيز حوزه هاي علمي و فقهي بايد با درك شرايط و اقتضائات موجود به ترسيم نقشه راه حوزه پرداخته و چشم انداز روشني فراروي خود ترسيم كرده و با جد و جهد به سمت اهداف حركت كنند .
وي با اشاره به سخن بزرگان درباره آيت الله اشتهاردي تصريح كرد: آيت الله بروجردي پس از تقرير حاشيه غروۀ توسط ايشان در سن 30 سالگي به ايشان اجازه اجتهاد مي دهند و امام خميني(ره) نيز در نهايت احترامي كه براي آن عالم رباني قائل بوده اند به ايشان لقب « فقه سيار» مي دهند و اين همه گواه شخصيت برجسته و نوراني ايشان است .
وي با بيان اينكه آن عالم جليل القدر آرزومند بودند در حال نماز به ديدار حق بشتابند تصريح كرد: بنا بر آرزوي ديرين اين شخصيت بزرگوار، ايشان بين دو نماز مغرب و عشا در حال تلاوت مناجات رجيه به ديار باقي شتافتند و ارتحال ايشان هم گواه علو تبع و بزرگي روح ايشان است ./02/120
يکشنبه 30 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]