تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى پذيرد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816970850




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديرعامل سازمان انرژي هاي نو: نيروگاه بادي بينالود به بخش خصوصي واگذار مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: مديرعامل سازمان انرژي هاي نو: نيروگاه بادي بينالود به بخش خصوصي واگذار مي شود
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:مديرعامل سازمان انرژي هاي نو از اتمام نيروگاه بادي بينالود خبر داده و افزود : اين نيروگاه با 43 دستگاه توربين و ظرفيت 3/28 مگاوات با شش ماه ديگر وارد بورس شده و به بخش خصوصي واگذار خواهد شد.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران" ايسكانيوز"يوسف آرمودلي مدير عامل سازمان انرژي هاي نوضمن تشكر از مردم درخصوص صرفه جويي هاي خود در زمينه مصرف انرژي الكتريكي در خصوص انرژي هاي نو و جايگاه آن در ايران گفت: سازمان انرژي هاي نو مسئوليت مديريت بر منابع ، توسعه و ترويج منابع تجديد پذير را در كشور بر عهده دارد.
وي در خصوص اولويت هاي جهاني اذعان داشت:با توجه به افزايش قيمت سوخت هاي فسيلي تمامي كشورهاي دنيا تمامي تلاش خود را در استفاده از اين منابع كرده و برنامه ريزي كردند كه تا سال 2020 ، 20 درصد از انرژي توليدي خود را از اين طريق تامين كنند.
آرمودلي با اشاره بر اينكه كشورهايي چون امريكا،اروپا،استراليا،چين،هند و ... از اين انرژي استفاده بهينه مي كنند تصريح كرد: در حال حاضر در آلمان 22 هزار مگاوات برق از طريق توربين هاي بادي و دو هزارو 500مگاوات از طريق انرژي خورشيدي تامين مي شود.
وي با تاكيد بر اينكه كشور ظرفيت توليد بيش از 10 هزار مگاوات برق از طريق انرژي هاي تجديد پذير را دارد اذعان داشت: هم اكنون تلاش مي شود تا توربين هاي مورد نياز در داخل كشور توليد شود و در حال حاضر نيز توربين هايي با ظريفيت 660 كيلو وات در داخل توليد مي شود.
آرمودلي بيان كرد: با دو سال ديگر نيز اولين توربين با ظرفيت بالاي مگاوات در داخل كشور ساخته و نصب مي شود.
مدير عامل سازمان انرژي هاي نو اظهار كرد: با ورود بخش خصوصي در اين عرصه مسلما توان توليد افزايش يافته كه اين امر مستلزم حمايت از بخش خصوصي است.
وي از اتمام نيروگاه بادي بينالود خبر داده و افزود : اين نيروگاه با 43 دستگاه توربين و ظرفيت 3/28 مگاوات با شش ماه ديگر وارد بورس شده و به بخش خصوصي واگذار خواهد شد.
وي در ادامه درخصوص استفاده از انرژي خورشيدي گفت:در ايران بيش از 300 روز سال آفتاب موثري مي تابد و از طريق آبگرم كن هاي خورشيدي و پنل ها ي فتوولتائيك ميتوان از اين انرژي به نحو احسن استفاده كرد.
آرمودلي در اين خصوص اذعان داشت: نمونه پايلوت نيروگاه سهموي خطي شيراز با ظرفيت 250 كيلو وات طراحي شده و درحال توليد بخار است و تا چند روز ديگر به توليد برق خواهد پرداخت.
وي تصريح كرد: از اين فناوري در روستاهاي دور دست كه امكان انتقال برق به آنها نيست،مانند ارتفاعات برازجان ،بوشهر ،گيلان،زنجان،يزد،قزوين و ...،استفاده شده است.
مدير عامل سازمان انرژي هاي نو در خصوص استفاده از گرماي داخل زمين گفت:اولين بار به صورت آزمايشي در مشكين شهر سه حلقه چاه حفر شد و در برنامه چهارم حفر 10 حلقه چاه ديگر در دستور كار است كه تمام تكنولوژي مورد نياز چاه ها ژئوترمال در داخل كشور موجود است.
وي با ذكر اين نكته كه از چاه اول پنج مگاوات و از چاه دوم دو مگاوات بخار مورد استفاده قرار مي گيرد تصريح كرد:ظرفيت عمده چاه هاي ژئوترمال در سبلان،اردبيل ،سرعين ، خوي ،ماكو ،همدان و بوشهر و... است.
وي سهم توليد انرژي برق از انرژي هاي نو را 185 ميليون كيلو وات ساعت دانسته كه بايد تا پايان برنامه چهارم به 500 مگاوات برسد.
آرمودلي در خصوص بازيافت زباله تاكيد كرد: اين اقدام بايد حداقل در شهرهاي بزرگ كشور عملي شود و در حال حاضر تنها در مشهد با ظرفيت 600 كيلو وات و در شيراز با ظرفيت يك مگاوات از گاز متساعد از زباله ها انرژي الكتريكي توليد مي شود.
وي از ساخت پين هاي سوختي خبر داد و افزود:از اين طريق مي توان هيدروژن موجود در انرژي خورشيدي را ذخيره كرده وبا تبديل آن به انرژي حرارتي از آن بهره برداري كرد.
مديرعامل سازمان انرژي هاي نو همچنين از ساخت اولين استك نيمه صنعتي در ايران خبر داد كه با وزش باد، انرژي آن را ذخيره كرده و مواقعي كه باد نمي وزد آنرا مورد استفاده قرار مي دهند.
وي در خاتمه اذعان داشت:فرهنگ سازي و آشنايي استفاده از انرژي هاي تجديد پذير،توسعه صنايع مرتبط با آن ،تامين اعتبار براي بخش خصوصي ، از اهم اقداماتي است كه بايد در اولويت هاي كاري قرار گيرد./144/125
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 510]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن