تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798517475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس انجمن مددكاري اجتماعي: نبايد با بزرگ‌نمايي، فرار دختران را به گردن خانواده‌ها انداخت فرار عاطفي و ذهني بين اعضاي بسياري از خانواده‌ها وجود دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس انجمن مددكاري اجتماعي: نبايد با بزرگ‌نمايي، فرار دختران را به گردن خانواده‌ها انداخت فرار عاطفي و ذهني بين اعضاي بسياري از خانواده‌ها وجود دارد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آسيب‌هاي اجتماعي

رييس انجمن مددكاري اجتماعي ايران، با بيان اين كه آمار دقيقي در مورد «فرار دختران از خانه» وجود ندارد، گفت: بخش قابل توجهي از خانواده‌ها، فرار دختران خود از منزل را كتمان و با عنوان گمشده از آن ياد مي‌كنند، بنابراين براي رسيدگي به اين نوع آسيب، نيازمند فرهنگ‌سازي هستيم تا خانواده‌ها اين مسأله را از حالت تابو خارج كنند.

دكتر زاهدي اصل در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعي» ايسنا، با بيان اين كه خانواده در فرار دختران نقش معلولي دارد، افزود: با قرار دادن نوك پيكان به سمت خانواده، خانواده مقصر اصلي فرار معرفي مي‌شود، در حالي كه خانواده در اين قضيه معلول است و علت و ريشه جاي ديگري است و همين امر باعث نگراني شده است.

وي با اشاره به اين كه خانواده‌اي كه درست شكل نگرفته، انسجام لازم را ندارد و از سوي ديگر در مسايل اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي جامعه اثرگذار است، ادامه داد: نمي‌توان با بزرگ نمايي، تقصيرها را به گردن خانواده‌اي انداخت كه خود در تامين معاش زندگي مشكل دارد و يا خلق و خوي اعضاي آن خانواده، با يكديگر سازگار نيست. چنانچه نتوان با ارائه آگاهي، شرايط مطلوب زندگي براي خانواده را فراهم كرد، مقصر اصلي خانواده‌اي معرفي مي‌شود كه شرايط نامطلوبي دارد و دختر آن‌ها فرار كرده و به دامن فحشاء افتاده است.

رييس انجمن مددكاري اجتماعي ايران، در مورد آمارهاي ارائه شده‌اي چون به دامان فساد افتادن دختران فراري، 48 ساعت پس از خروج از منزل نيز اظهار كرد: اين موضوع، مساله‌اي نيست كه بتوان براي آن ساعت دقيق عنوان كرد؛ ممكن است، دختري يك هفته پس از خروج از منزل به گونه‌اي خود را جمع و جور كند و يا در جايي پناه بگيرد كه دچار آسيب نشود، اما به طور متوسط، اگر ظرف دو روز به داد اين دختران نرسيم و مركز خدمات اجتماعي براي آن‌ها وجود نداشته باشد، اسير باندها مي‌شوند و در معرض آسيب قرار مي‌گيرند.

زاهدي اصل در ادامه در مورد سن فرار دختران از خانه، تصريح كرد: بر اساس تعريف سازمان بهزيستي، دختر فراري به كساني اطلاق مي‌شود كه در سنين كمتر از 18 سال، بدون اطلاع خانواده، با اراده خود و تحت شرايطي كه نمي‌توانند فضاي موجود را تحمل كنند و يا آن كه شرايط بيرون از خانه به ظاهر براي آن‌ها مطلوب‌تر است، اقدام به فرار كنند. بنابراين يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي دختران فراري اين است كه در سنين كمتر از 18 سال قرار دارند. بنابراين دختراني كه بيشتر از 18 سال سن دارند و به سن قانوني رسيده‌اند، معمولا در تعريف دختران فراري جاي نمي‌گيرند، چرا كه از نظر عقلاني به سني رسيده‌اند كه بتوانند، خود را ساماندهي كنند.

به گفته رييس انجمن مددكاري اجتماعي ايران، آمار دقيقي از اين كه فرار دختران در كداميك از شهرها كمتر و در كدام شهرها بيشتر است، وجود ندارد، اما در شهرهاي بزرگي همچون تهران و يا شهرهاي زيارتي چون قم و مشهد كه جز شهرهاي مهاجرپذير هستند، مجموعه آسيب‌هاي اجتماعي بيشتر است.

وي ادامه داد: فقر اقتصادي، فرهنگي و عاطفي از عوامل موثر در فرار دختران است و نمي‌توان مرز مشخصي براي هر يك از اين عوامل به عنوان عامل دخيل در فرار مشخص كرد.

زاهدي اصل با تاكيد بر اين كه در بسياري از خانواده‌ها، فرار دختران به صورت عيني اتفاق نمي‌افتد؛ اما فرار عاطفي و يا ذهني بين اعضاي خانواده وجود دارد، گفت: در چنين خانواده‌هايي، اعضاي خانواده شايد به دليل سنت‌ها، يكديگر را تحمل مي‌كنند، اما با هم بيگانه‌اند.

به گفته رييس انجمن مددكاري اجتماعي ايران، عامل « دوست» در فرار از منزل، بسيار تعيين‌كننده است و تمامي بررسي‌ها نشان داده، درصد قابل توجهي از كساني كه فرار كرده‌اند، تحت تاثير افكار دوستان نااهلي قرار گرفته‌اند كه خود چندين بار فرار را تجربه كرده‌اند.

وي با تاكيد بر عوامل موثري چون وجود فرد معتاد در خانواده، اختلافات خانوادگي، ناپدري و غيره در فرار دختران، اظهار كرد: تكيه بر يك عامل در اين موضوع غلط است و مجموعه‌اي از عوامل و شرايط بستر را براي فرار از خانه فراهم مي‌كند و سرانجام يك عامل مثل خشونت و كتك، عامل نهايي براي فرار فرد مي‌شود.

انتهاي پيام
 يکشنبه 30 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 287]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن