واضح آرشیو وب فارسی:الف: مديرمسئول هفته نامه شما در گفتگو با رجانيوز:عبور از خاتمي به دليل احتمال ضعيف موفقيت او در رقابت با احمدينژاد
آگاهي حزب كارگزاران از محبوبيت احمدي نژاد و پيش بيني عدم موفقيت خاتمي در رقابت با وي، آنها را مجبور كرده تا با عبور از خاتمي، دنبال چهره جديدي براي كانديداتوري باشند.
اظهارات چندي پيش حسين مرعشي سخنگوي حزب كارگزاران مبني بر حمايت از فرد ديگري غير از خاتمي در انتخابات آينده رياست جمهوري و مطرح كردن گزينه هايي مانند حسن روحاني و حسن حبيبي به عنوان نامزدهاي مورد حمايت اين حزب در برخي رسانه ها، علت يابي عبور كارگزاران از خاتمي را به موضوع مورد بحث محافل سياسي تبديل كرده است.
در اين زمينه مدير مسئول هفته نامه "شما" به خبرنگار رجانيوز گفت: آگاهي حزب كارگزاران از محبوبيت احمدي نژاد و پيش بيني عدم موفقيت خاتمي در رقابت با وي، آنها را مجبور كرده تا با عبور از خاتمي، دنبال چهره جديدي براي كانديداتوري باشند.
مجتبي همداني با بيان اينكه اصلاح طلبان با تمام اختلافات مبنايي كه با هم دارند، استراتژي خود را جلوگيري از رياست جمهوري مجدد احمدي نژاد در دور بعد به هر قيمتي كه شده قرار داده اند، اظهار داشت: دوم خردادي ها سعي مي كنند گزينه اي انتخاب كنند كه توانايي محقق كردن اين خواسته را داشته باشد و بتواند رأي مردم را در برابر احمدي نژاد جذب كند.
به گفته مشاور شوراي مركزي حزب مؤتلفه، آنچه كه اصلاح طلبان را درخصوص خاتمي با ترديد مواجه كرده است، در وهله اول حضور يا عدم حضور خاتمي در انتخابات و در مرحله تشكيك در احتمال موفقيت او در مقام رقابت با احمدي نژاد است.
همداني در ادامه تأكيد كرد: از سوي ديگر اين روال خاتمي است كه با اظهارات دو پهلو خود را در افكار عمومي مطرح و واكنش ها را تست كند.
وي با اشاره به محبوبيت احمدي نژاد در ميان اقشار مختلف مردم افزود: اين محبوبيت به دليل عملكرد دولت به ويژه در سفرهاي استاني مضاعف شده و دوم خردادي ها نسبت به اين موضوع آگاهي كامل دارند.
اين كارشناس مسائل سياسي تصريح كرد: نقطه تقابل ميان حزب مشاركت و مجاهدين با كارگزاران اين است كه مشاركت و مجاهدين چهره نويي را كه بتواند در برابر احمدي نژاد بايستد، ندارند و افراد مورد نظر آنها افراطيون هستند، در حالي كه كارگزاران بر اين باور است كه توانايي معرفي چنين چهره اي را دارد.
وي تجربه 8 ساله رياست جمهوري خاتمي را دليل ديگر عبور كارگزاران از خاتمي ارزيابي كرد و افزود: نفوذ حزب مشاركت در كابينه خاتمي و اينكه بيشترين سهم ها به اين حزب مي رسد، موجب نارضايتي تكنوكرات هاي كارگزاران خواهد شد.
همداني در پاسخ به اين سؤال كه گزينه مورد نظر حزب كارگزاران از ميان اصلاح طلبان است يا خير، گفت: واقعيت امر اين است كه اصلاحات تعريف مشخصي ندارد كه كسي را بر اساس آن تعريف اصلاح طلب بدانيم.
وي در ادامه به اختلافات ريشه اي مدعيان اصلاح طلبي اشاره كرد و افزود: كروبي خود را اصلاح طلب و حزبش را حزب سوسيال دموكرات مي داند. از سوي ديگر، كارگزاران هم خود را اصلاح طلب معرفي مي كنند و حزب خود را ليبرال دموكرات نامگذاري مي كنند. حزب مشاركت هم خود را اصلاح طلب سكولار مي داند. علاوه بر اين، 3 جريان كه در تقابل با هم هستند، در ميان آنها خرده جريان هايي هم وجود دارد.
اين فعال سياسي با بيان اينكه فاصله دوم خردادي ها از زواياي مختلف با اسلام ناب زياد است، افزود: با جستجو در سخنان امام(ره) مطالب فراواني عليه ليبراليسم، دموكراسي خواهي آمريكايي و مخالفت با جدايي دين از سياست مشاهده مي شود كه با مباني دوم خردادي ها سازش ندارد.
شنبه 29 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]