تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816413948




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آرامش، صفا و صداقت ارمغان نماز در خانواده


واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: آرامش، صفا و صداقت ارمغان نماز در خانواده
نماز پشتوانه و آرام بخش روان انسان است. اگر در محيط خانواده فرهنگ نماز گسترش و ژرفا بيابد، اگر ترنم نماز، فضاي خانواده را معطر و متبرك سازد. اگر كودكان و فرزندان، پدر و مادر را مقيد و معتقد به نماز ببينند، بي هيچ ترديد آنان نيز الگوي خويش را از خانواده خواهند گرفت و انس و الفت با نماز خواهند يافت كه ره آورد آن پرهيز از منكر و ناهنجاري ها و گريز از آلودگي و همسايگي با پاكي و تهذيب و صفا و صداقت است. خواندن نماز به طور مداوم و محافظت بر آن، آرامش رواني پديد مي آورد و دل مومن را امنيت مي بخشد.
نماز شستشوگر روان از گناه است و قلبي كه در آن تاريكي گناه نباشد از آرامش و اطمينان و صفا لبريز مي شود چنان كه پيامبر فرموده: «انساني كه نمازهاي پنجگانه را به جاي مي آورد، مانند آن است كه در روز پنج بار شنا كرده و از آلودگي ها به درآمده است». پس نماز مانع ابتلا به آلودگي و گناه است و چون خواندن نماز بيشتر در خانه انجام مي شود اگر يكايك اعضاي خانواده نمازگزار باشند، همگي با هم آرامش رواني را در خانه به ارمغان مي آورند و درپناه آن با موفقيت زندگي مي كنند.
نمازخواندن موجبات افزايش اعتماد به نفس را فراهم مي آورد؛ زيرا وقتي آدمي با خدا سخن مي گويد و از او استعانت مي جويد توان بيشتري را در خود احساس مي كند كه ناشي از اتكاي به خداي تعالي است و باعث افزايش موفقيت هاي او در زندگي مي شود. زيرا نماز نقش مدد رساني دارد. چنان كه قرآن مي فرمايد: از نماز و روزه كمك بجوييد. انسان برخوردار از امدادهاي ناشي از اقامه نماز، فردي موفق تر است و موفقيت هاي روزافزون، اعتماد به نفس و آرامش آن را درپي دارد.
درمحيط خانواده اي كه اعضاي آن نماز را برپا مي دارند، فضاي آرامي حاكم است. پير و جوان و كودك و خردسال همه از احترام و عزت نفس بهره گرفته اند و انسان برخوردار از كمال كه هنگام سجده بر سر آستان معبود مي سايد و پيشاني خود را به رسم تواضع و بندگي برخاك مي گذارد درهمه جا و از جمله محيط خانواده نيز متواضع است و احترام ديگران را پاس مي دارد.
پس در خانه اي كه همه در برابر معبود متواضع اند و حرمت يكديگر را نمي شكنند همه از عزت نفس و آرامش رواني برخوردارند و جلوه هاي عشق را به نمايش مي گذارند.
در خانه اي كه تشكر و سپاسگزاري از يكديگر وجود داشته باشد دلسردي ها و ناپايداري ها در آن جايي ندارد و اين ابراز عشق و علاقه و سپاس و تشكر احساس تعلق به جمع خانواده را پديد مي آورد. ابراز محبت يكي از نيازهاي اساسي رواني است كه با تامين آن تعادل و بهداشت رواني فرد تحقق مي يابد. وجود دل هاي پرمحبت و با صفا كانون خانواده را گرم و روابط عاطفي را در آن مستحكم مي كند و آدمي در برخورد با افراد صميمي و مهربان كمتر احساس آزردگي و سرخوردگي مي كند و خود را در محيطي آرام سرشار از روابط گرم مي يابد زيرا عبادت و نماز به زندگي او معنا و جهت داده و آرامش بخشيده است. درخانه اي كه فضايي معنوي حكم فرما باشد زن و شوهر و فرزندان با رضايت و صميميت همديگر را در راه اقامه نماز تشويق و كمك مي كنند و همه نمازگزار هستند همگي از افسردگي به دور مي مانند زيرا خواسته ها و نيازها و رازها را با معبود خود بازگو مي كنند و كسي كه پيوسته با خداي خويش راز و نياز كند و غم دل بازگو كند هرگز مبتلا به افسردگي نمي شود.
بايد باور كنيم كه غذاي روحي بچه ها و اكسيژن جان آنان و خوشبختي و آخرتشان به رابطه آنها با آفريدگار مهربان بستگي دارد، پس با دلسوزي و صبر به دنبال راه هاي جديد، بيان هاي جذاب، ابتكار درطرح مسئله و شيوه هاي مناسب دعوت به نماز باشيم و اين هنري است كه خانواده و مدرسه و جامعه بايد متناسب با نيازمندي هاي سني افراد فرهنگ سازي كند؛ زيرا نيايش نياز دروني انسان است و بايد متناسب با رغبت هاي فراگيران جستجو كرده و براساس آن اقدام كند در چنين صورتي نماز نماد باشكوه نيايش و فرهنگ غالب تمامي جوانان، مردان و زنان و خانواده هاي ما خواهدشد، فرهنگي كه تمامي مردم داوطلبانه و از روي عشق و علاقه آن را برخواهندگزيد و محيط خانواده ها از آرامش رواني و روحيه همراهي و همدلي و شادابي سرشار مي شود.
شهلا مظلومي
 چهارشنبه 26 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن