تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس فرزندش را ببوسد ، خداوند عزّوجلّ براى او ثواب مى نويسد و هر كسى كه او را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854909952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفتگو با ممتازان(4)؛لزوم اطلاع رساني به دانشجويان شاهد و ايثارگر


واضح آرشیو وب فارسی:حيات: گفتگو با ممتازان(4)؛لزوم اطلاع رساني به دانشجويان شاهد و ايثارگر


تهران - حيات

سيد محمدجواد مرتضوي اشكذري دانشجوي رشته مهندسي مكانيك از دانشگاه صنعتي شريف و فرزند شهيد است.اشكذري 112 واحد اين مقطع از تحصيل خود را با معدل 19 سپري كرده است.
مصاحبه زير حاصل گفتگويي است كه با اين دانشجوي ممتاز جامعه ايثارگري انجام داده ايم:
نظر شما در ارتباط با تجليل از دانشجويان برگزيده شاهد و ايثارگر چيست؟ ضرورت اين تجليل را چه مي دانيد؟
برنامه تقدير و تجليل از دانشجويان با توجه به سابقه آن به امري عادي و روزمره تبديل شده است . اگر هدف از برگزاري اين مراسم اعطاي هدايا و جوايز باشد چندان امر جالب و مهمي نيست و صورت خوشي ندارد. بهتر است كه آن پتانسيلي را كه در جهت برگزاري مراسم هاي تجليل درنظر مي گيرند در جهت مشاركت دانشجويان شاهد و ايثارگر در پروژه ها و برنامه هاي علمي و پژوهشي معطوف كنند.
آيا در سال هاي اخير تغييراتي در نحوه ارايه خدمات به دانشجويان شاهد و ايثارگر حاصل شده است يا خير؟
در طول 2 سال اخير روند كاري و اداري تغيير مثبتي پيدا كرده و قانونمندتر شده است ولي هنوز در برخي حوزه ها داراي نقاط ضعفي است كه اميدوارم آنها هم برطرف شوند.
يكي از اين نقاط ضعف كه در دانشگاه ها كاملا حس مي شود ستادهاي شاهد مستقر در دانشگاه هاي سراسر كشور هستند كه اگر با دقت عملكرد و نحوه فعاليت آنها را زيرنظر بگيريم متوجه مي شويم كه هر ستاد مستقر در دانشگاه ها عملكردي متفاوت نسبت به ستاد شاهد مستقر در دانشگاه ديگر دارد و توانايي هاي اين ستادها هم در مسايلي نظير بودجه، مسايل آموزشي ، قوانين و مقررات با ستادهاي ديگر دانشگاه ها متفاوت است. تمامي ستادهاي شاهد و ايثارگر مستقر در دانشگاه هاي سراسر كشور بايد در تمامي زمينه ها عملكرد و سياست گذاري واحدي داشته باشند.
نقاط ضعف و قوت برنامه هاي حمايتي كه توسط مسوولان در ارتباط با دانشجويان نخبه و ممتاز شاهد و ايثارگر درنظر گرفته شده است چيست؟
يكي از بزرگترين و مهمترين برنامه هاي حمايتي مسوولان در ارتباط با دانشجويان شاهد و ايثارگر ايجاد ستادهاي ايثارگري در دانشگاه هاي سراسر كشور است كه متاسفانه دانشجويان زيادي جذب اين ستادهاي نمي شوند و در كل ميزان استقبال دانشجويان از اين ستادها خيلي كم است و فقط 30 درصد دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه ها از اين ستادها استفاده مي كنند.
نكته بعدي اطلاع رساني ضعيف اين ستادهاي ايثارگري است به صورتي كه بسياري از دانشجويان شاهد و ايثارگري كه در دانشگاه ها مشغول تحصيل هستند از وجود چنين ستادي بي اطلاع هستند و آنهايي هم كه در جريان اين كلاس ها هستند اشتياقي براي شركت در اين كلاس ها از خود نشان نمي دهند. كلاس هاي آموزشي ستاد ايثارگران كه ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر برگزار مي شود عمدتا با جمعيت پايين و در حدود 10 الي 15 نفري تشكيل مي شود. پيشنهاد مي كنم ستاد ايثارگران مستقر در دانشگاه ها در ابتداي سال تحصيلي دانشجويان شاهد و ايثارگر را شناسايي كرده و ضمن برقراري تماس با آنها جلسات آشنايي با اين ستاد را با حضور دانشجويان برگزار كنند.
به نظر شما تجليل از دانشجويان منتخب جامعه ايثارگري چه ارتباطي با ترويج فرهنگ ايثار و ايثارگري دارد؟
تجليل از دانشجويان منتخب جامعه ايثارگري لزوما نبايد ارتباط مستقيمي با ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه داشته باشد. برنامه هاي تقدير و تجليل كار حساسي است و وقت و هزينه زيادي را طلب مي كند كه اگر كوچكترين تاخيري در روند اجرايي آن صورت گيرد دسترسي به هدف اصلي دور از دسترس خواهد بود.
پيشنهاد شما براي مسوولان و متوليان رسيدگي به امور دانشجويان شاهد و ايثارگر در دانشگاه ها براي ارايه خدمات بهتر به دانشجويان شاهد و ايثارگر و فرهنگ سازي بهتر در مراكز آموزش عالي چيست؟
عدم اعتماد به نفس و روحيه پژوهشي لازم در دانشجويان شاهد و ايثارگر به دليل ديد منفي مردم درمورد راهيابي آنها با سهميه به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي است كه اين حس بيشتر در حوزه هاي ارتباط متقابل دانشجويان مختلف در دانشگاه به آنها (دانشجويان شاهد و ايثارگر) انتقال مي يابد. مسوولان دانشگاه ها، خصوصا ستادهاي ايثارگري مستقر در دانشگاه ها بايد با استفاده از شيوه هاي علمي و عملي اين ذهنيت منقي را در دانشجويان شاهد و ايثارگر از بين برده و روحيه و اعتمادبه نفس بالاجهت حركت به سوي قله هاي طرقي و پيشرفت را به آنها منتقل نمايند.
قراردادن دانشجويان تازه وارد شاهد و ايثارگر در كنار دانشجويان ايثارگر با سابقه در دانشگاه ها در قالب طرح هاي علمي و پژوهشي مي تواند يكي از راه هاي اصلي غلبه بر ديد و ذهنيت منفي دانشجويان تازه وارد شاهد و ايثارگر به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي باشد.
به نظر شما دانشجويان و تحصيل كرده هاي جامعه ايثارگري تا چه حد توانايي رفع مشكلات عموم جامعه را دارند؟ و در چه عرصه هايي بيشتر مي توانند به مسايل و مشكلات پيش روي نظام كمك كنند؟
دانشجويان شاهد و ايثارگر مانند ساير دانشجويان كشور هستند و از نظر علمي و فكري تفاوتي بين آنها نيست و آنها همانند ساير دانشجويان ديگر درحل و كمك به مشكلات كشور مي توانند موثر باشند.
با توجه به فضاي موجود در جامعه در ارتباط با اعمال سهميه ها، به نظر شما وظيفه نهادهاي مرتبط در اين باره چيست؟ و وظيفه دانشجويان درمورد اعمال سهميه ها چيست؟
اعمال سهميه براي ورود دانشجويان شاهد و ايثارگر به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي نوعي تبعيض بين دانشجويان كشور محسوب مي شود و در نگاه اول بي عدالتي در ورود به دانشگاه ها است ولي اين در شرايطي است كه مسوولان وظيفه دارند موضوع استفاده دانشجويان شاهد و ايثارگر از سهميه براي ورود به دانشگاه را نوعي قدرداني از پدران اين دانشجويان بيان كنند كه در دوران دفاع مقدس در جهت حفظ آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي ايران و انقلاب اسلامي با دشمن تا دندان مسلح جنگيده اند و خون و جان پاك خود را فداي اين كشور كرده اند.
دانشجويان شاهد و ايثارگر و نخبگان آنها چه تفاوتي با ساير دانشجويان كشور ازنظر علمي دارند؟ و وظايف دانشجويان شاهد و ايثارگر در قبال جامعه چه تفاوت هايي با ساير دانشجويان دارد؟
ازنظر علمي تفاوتي با ساير دانشجويان ندارد. دانشجويي كه هدفش تحصيل و كسب علم و دانش است مي تواند به راحتي پله هاي ترقي و موفقيت را در دانشگاه ها طي كند و به چيزي كه لياقتش را دارد برسد.
در ضمن هيچ فرقي بين دانشجويان شاهد و ايثارگر با ساير دانشجويان كشور در انجام وظيفه براي جامعه نيست و هر دو گروه بايد به شكرانه تحصيل علم و دانش در دانشگاه هاي اين كشور در جهت ياري و حل مشكلات مردم قدم بردارند.

پايان پيام
 چهارشنبه 26 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات]
[مشاهده در: www.hayat.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن